Jump to content
BulForum.com

Roma 2004 EMA

CTAH4O

Recommended Posts

1240.jpg

WINNERS

BEST GROUP : Outkast

BEST FEMALE : Britney Spears

BEST MALE : Usher

BEST NEW ACT : Maroon 5

BEST ALTERNATIVE : Muse

BEST ROCK : Linkin Park

BEST POP : Black Eyed Peas

BEST HIP-HOP : D12

BEST ALBUM : Usher - Confessions

BEST RNB : Alicia Keys

BEST SONG : Outkast - Hey Ya

BEST VIDEO : Outkast - Hey Ya

FREE YOUR MIND : La Strada

1240.jpg

Ще гледате ли награждаването ? Мисля , че е в 22:00 днес. Ще го дават live по MTV

:punk

ООООООООО естествено!!Не го пропускам...не знам що...май ми е интересно повече кви гафове ще има,а не кой ще спечели ама карай :punk

Добре,че ми напомни бях забравила :thumbs-up:

Ко ше каите...?

Аз лично мноо се кефя , че LP спечелиха за най-добър рок!!!

...Но много се раздразних , когато Бритни спечели за най-добра изпълнителка!

Хич не заслужава тая крава!

Ко ше каите...?

Аз лично мноо се кефя , че LP спечелиха за най-добър рок!!!

...Но много се раздразних , когато Бритни спечели за най-добра изпълнителка!

Хич не заслужава тая крава!

Да ти кажа Линкин Парк имат толкова общо с рок и хубава музика,колкото Бритни с добра изпълнителка :laughing: :laughing: :laughing:

Един въпрос:

Бритни Спиърс още ли е жива,и още ли прави 'музика'? :blink: :blink: :blink: :D

Тия от MTV не са в час за музиката, ама въобще. Тая телевизия едно време можеше да се нарече музикална, но сега е... абсурд.

Nagradite ne stryvaha, samo njakvi tapi grupi4ki pjaha deto se otvrastavam ot tjahnata muzika. Mrazq gi teq malki rok grupi4ki. Obsto vzeto nagradite edvam gi gledah.

Аз не можах...като ми казаха Линкин Парк - Бест Рок и станах от дивана и се изнесох в мойта стая :sick

Тия МТВ вече не стават... преди бяха свястни ама ся...само боклуци пускат :zzz

мда... наистина нещо не са в час. TMF къде-къде е по-добър канал.

Единствено ме кефят предаванията на MTV - Pimp My Ride , Shake Down , Makin' The Video(само дето клипове,които праат са от 98-99) , може да се каже и Dismissed,но вече ми стана и то тъпо :wacko:

Колкото до ema , мисля си , че най-добро беше в Барселона през 2002 и горе-долу миналата година,но ema 2003 много приличаше на тазгодишното награждаване. :blink:

Да ти кажа Линкин Парк имат толкова общо с рок и хубава музика,колкото Бритни с добра изпълнителка  :laughing:  :laughing:  :laughing:

има истина! и според мен вече мноо се комресиализа всичко 1 вид и некво и мтв явно катко казвате не е квото е било!

Da we...i az zabelqzvam che poslednite nqkolko nagradi na Mtv sa baq typi!Za snoshtnoto moga da kaja che ne blesteshe sys neshto osbeno!A i shtom davat nagradi na outkast za hip - hop...kakvo da govorq poveche...po - golemi smeshnici ot tiq i ot nelly NEMA!Xzibit si e star izrod pone me kefi kat go gleam...

A verno prez 2002 godina nagradite beha na qki v Barcelona...pyk i pomnq che togava Eminem pq Cleanin` Out My Closet & Lose Yourself...dam dam...qko beshe :smile:

За мен най-яките награди на ЕМА бяха през 1998 от тогава си ги записвам ,съотвтно най ме кефят VMA 1999 ,и двата ивента са невероятни!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...