DELUXe Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Начи търся такова видео до 60лв предлагаите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Начи търся такова видео до 60лв предлагаите <{POST_SNAPBACK}> Събери още около 30-40 лева и ще вземеш нещо наистина добро. Предлагам ти GeForce4 Ti 4200. 128bit 64mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 GeForce4 MX440 v Adroid 42$ 64mb 128bit-chisto nova.Ti napravo mojesh da si zemesh nova za 65lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Събери още около 30-40 лева и ще вземеш нещо наистина добро. Предлагам ти GeForce4 Ti 4200. 128bit 64mb. <{POST_SNAPBACK}> hahaha za 100 lv 6a si zeme 4istak nova i to 128 mb. i neznam s kol;ko garanciq taka 4e .... leko nagal vtora raka takava da mu probutva6 ina4e az imam slednoto ne6to Ge Force MX400 \64mb \ 128 bit \tv - out \AGP 4x i kato celo e tva ba4ka perfektno 6a ti q dam s kabel4eto za tv-out-a s original driver s si4koto mu i ne sam tragnal da q prodavam , no ako mi dade6 45lv moe i da si pomislq nova struva 60 lv. ! moga da naprava otstapka max 5 lv !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 hahaha za 100 lv 6a si zeme 4istak nova i to 128 mb. i neznam s kol;ko garanciq taka 4e .... leko nagal vtora raka takava da mu probutva6 <{POST_SNAPBACK}> /Оффтопик Та за коментара ти.. покажи ми място където все още ги продават нови?! Отделно само да кажа понеже явно не знаеш.. в доста от тестовете.. GeForce4 Ti 4200 64 MB е доста по-бърза и от 128MB, в случая най-важен е и производителят! На тази карта е Chaintech, a ne e noname-ка която можеш да намериш на всякакви си пари! За цената.. предложил съм я на него.. На теб да съм предлагал нещо?! И стига с адски глупавите коментари при положение, че не разбираш нищо! Моля Модераторите да ме извинят за грубата проява, но такива неща не трябва да остават ненаказани! Sorry пак за спам-а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 а бе не бих казал пройзводителя аз не бих си взел примерно : асуска карта която е с 3нс памет и 128мб/64битова ,бих взел няква нонеймка 2нс 128мб/256 битова нищо ,че Асус са фирма . по темата мисля ,че за тези пари gf4 Mx 440 ,въпреки ,че лично аз бих събрал пари да си взема 9550 ... gf4-kaта е супер в г*за Успех в покупките @the_hot_guy момко тия мегабаити памет .. повярвай ми не играят такава важна роля както си мислиш .. бих предпочел gf4Ti 64 mb пред mx-ка дори и с 256 mb гарантирам ти ,че Ti-то ще я згази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Правилно, ShitHappen! Абе хора, относно мегабайтите...не четете ли тестове чат-пат? В сегашния момент няма особена разлика между 128 и 256 Mb, да речем.....Има малка, но най-вече при най-бързите карти и то само ако паметта е достатъчно бърза, щото в ниския клас някои правят кофтия номер, като удвояват паметта, но с такава по-бавна...И в този случай картата автоматически дава по-слаби резултати, а и не подлежи на голям клок. Гледайте най-вече GPU-то какво е - всяко бързо, окомплектовано с добра памет от 64 Mb и нагоре ще ви свърши работа. Не съм го правил , но съм 100% сигурен, че ако махна половината или дори 2/3 от паметта на мойта карта (9800 Pro - 128 Mb), тя пак ще е по-бърза от 9200 с 256 Mb. (Sorry за офтопика ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Правилно, ShitHappen! Абе хора, относно мегабайтите...не четете ли тестове чат-пат? В сегашния момент няма особена разлика между 128 и 256 Mb, да речем.....Има малка, но най-вече при най-бързите карти и то само ако паметта е достатъчно бърза, щото в ниския клас някои правят кофтия номер, като удвояват паметта, но с такава по-бавна...И в този случай картата автоматически дава по-слаби резултати, а и не подлежи на голям клок. Гледайте най-вече GPU-то какво е - всяко бързо, окомплектовано с добра памет от 64 Mb и нагоре ще ви свърши работа. Не съм го правил , но съм 100% сигурен, че ако махна половината или дори 2/3 от паметта на мойта карта (9800 Pro - 128 Mb), тя пак ще е по-бърза от 9200 с 256 Mb.(Sorry за офтопика ) <{POST_SNAPBACK}> И аз съм съгласен с ShitHappen и това ми е целта 9550 GE/TD... но трябва да си продам Titanium-а, за който никой не може да ми каже че е по слаб от 9550 на default в никакъв случай, така че за цената си мисля че е доста доста добър и затова и му търся 90-100 кинта.. гаранция франция давам и 2 месеца гаранция на картата! Ко стане нещо с нея покривам я.. просто ме е грях да я дам за по малко при положение, че съм я взимал 160$ и че бие доста.. доста карти от клас 70-80$!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.