Jump to content
BulForum.com

AGP 8x 64Mb/128bit Video Card

Recommended Posts

Guest the_hot_guy
Събери още около 30-40 лева и ще вземеш нещо наистина добро. Предлагам ти GeForce4 Ti 4200. 128bit 64mb.

hahaha :lol: za 100 lv 6a si zeme 4istak nova i to 128 mb. :P i neznam s kol;ko garanciq taka 4e .... leko nagal vtora raka takava da mu probutva6 ina4e az imam slednoto ne6to Ge Force MX400 \64mb \ 128 bit \tv - out \AGP 4x i kato celo e tva ba4ka perfektno 6a ti q dam s kabel4eto za tv-out-a s original driver s si4koto mu i ne sam tragnal da q prodavam , no ako mi dade6 45lv moe i da si pomislq nova struva 60 lv. ! moga da naprava otstapka max 5 lv !!!

hahaha  :lol:  za 100 lv 6a si zeme 4istak nova i to 128 mb.  :P  i neznam s kol;ko garanciq taka 4e .... leko nagal vtora raka takava da mu probutva6

/Оффтопик

Та за коментара ти.. покажи ми място където все още ги продават нови?! Отделно само да кажа понеже явно не знаеш.. в доста от тестовете.. GeForce4 Ti 4200 64 MB е доста по-бърза и от 128MB, в случая най-важен е и производителят! На тази карта е Chaintech, a ne e noname-ка която можеш да намериш на всякакви си пари! За цената.. предложил съм я на него.. На теб да съм предлагал нещо?! И стига с адски глупавите коментари при положение, че не разбираш нищо! Моля Модераторите да ме извинят за грубата проява, но такива неща не трябва да остават ненаказани! Sorry пак за спам-а!

а бе не бих казал пройзводителя :) аз не бих си взел примерно : асуска карта която е с 3нс памет и 128мб/64битова ,бих взел няква нонеймка 2нс 128мб/256 битова :) нищо ,че Асус са фирма .

по темата мисля ,че за тези пари gf4 Mx 440 ,въпреки ,че лично аз бих събрал пари да си взема 9550 ... gf4-kaта е супер в г*за

Успех в покупките

@the_hot_guy момко тия мегабаити памет .. повярвай ми не играят такава важна роля както си мислиш .. бих предпочел gf4Ti 64 mb пред mx-ка дори и с 256 mb гарантирам ти ,че Ti-то ще я згази

Правилно, ShitHappen! Абе хора, относно мегабайтите...не четете ли тестове чат-пат? В сегашния момент няма особена разлика между 128 и 256 Mb, да речем.....Има малка, но най-вече при най-бързите карти и то само ако паметта е достатъчно бърза, щото в ниския клас някои правят кофтия номер, като удвояват паметта, но с такава по-бавна...И в този случай картата автоматически дава по-слаби резултати, а и не подлежи на голям клок. Гледайте най-вече GPU-то какво е - всяко бързо, окомплектовано с добра памет от 64 Mb и нагоре ще ви свърши работа. Не съм го правил :P , но съм 100% сигурен, че ако махна половината или дори 2/3 от паметта на мойта карта (9800 Pro - 128 Mb), тя пак ще е по-бърза от 9200 с 256 Mb.

(Sorry за офтопика :) )

Правилно,  ShitHappen! Абе хора, относно мегабайтите...не четете ли тестове чат-пат? В сегашния момент няма особена разлика между 128 и 256 Mb, да речем.....Има малка, но най-вече при най-бързите карти и то само ако паметта е достатъчно бърза, щото в ниския клас някои правят кофтия номер, като удвояват паметта, но с такава по-бавна...И в този случай картата автоматически дава по-слаби резултати, а и не подлежи на голям клок. Гледайте най-вече GPU-то какво е - всяко бързо, окомплектовано с добра памет от 64 Mb и нагоре ще ви свърши работа. Не съм го правил :P , но съм 100% сигурен, че ако махна половината или дори 2/3 от паметта на мойта карта (9800 Pro - 128 Mb), тя пак ще е по-бърза от 9200 с 256 Mb.

(Sorry за офтопика :) )

И аз съм съгласен с ShitHappen и това ми е целта 9550 GE/TD... но трябва да си продам Titanium-а, за който никой не може да ми каже че е по слаб от 9550 на default в никакъв случай, така че за цената си мисля че е доста доста добър и затова и му търся 90-100 кинта.. гаранция франция давам и 2 месеца гаранция на картата! Ко стане нещо с нея покривам я.. просто ме е грях да я дам за по малко при положение, че съм я взимал 160$ и че бие доста.. доста карти от клас 70-80$!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...