Jump to content
BulForum.com

problemi s interneta

max

Recommended Posts

a zasto nito edin admin ne kage za sto stawa taka i kade e prblema  :angry1 vuv visio ili v nasta ku6ta

mi sigurno 6toto ne im sa pi6i edno i sa6to ne6to po pet pati pa i otdelno tfa ko ob6to ima s uareza 4e tiq admini da pi6at za ne4ii proublemi

tuk kat gleam sa napisali nq6to http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=28759&hl= za tea saitove

pa sam nai informiran ne moa sa ponasqm

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
Можеби на Вено не му е до такива като теб, да обеснява по сто пъти едно и също нещо.

Ти да не си официален говорител на Евроком ? Като незнаеш ще си мълчиш !

Не ти сваляш с 20кб/с , нали ?

Къде е написал : "Ще сваляте с 20кб/с " ?

Точно щото никъде не е написал!

А колкото до това с колко свалям аз, то си е моя работа, но ми е достатъчно, за разлика от повечето оплакващи се тук!

Току що забелязах, че освен бб-теам и мбокс.тв не се отваря :blink:

Аз забелязвам и друго:

www.x3m-games.net

http://www.x3m-games.net/games/et/etlive/etlive.php

Също не ги отваря. :angry1 Нещо повече,втория линк е за сървър за играта енеми територи и немога да се конектна към него,а тези които са на визио се конектват,даже не само на визио,всички други доставчици с изключение на евроком и ггбит могат.

Току що забелязах, че освен бб-теам и мбокс.тв не се отваря :blink:

И Гигабитци нямат ..

@Lame_0ne , искам да се извиня ,ако съм те обидил с нещо , просто много съм нервен относно тия 20кб/с и това ,че не могат да се отварят някои саитове ..

Незнам при вас но при мен интернета от 3-4 дена насам е в КРИТИЧНО състояние.

Първо се почна с лек спад .. който продължи около ден-два ... ( около 150-200 пинг в сървърите на евроком и в европейския батъл нет за игри .. )

после стана ОГРОМЕН спад който продължи ден .... ( отваряне на КОЙТО и да е саит минимум 1 минута .. от warez.ru се теглеше с 5-10 кб/с ( на д+ съм ) ) а за бг сайтове или не бг изобщо ...... а пък за игри .. неможеш даже да се конектнеш )

После взе да си прекъсва когато му е кеф ...

и накрая интернет нямаше .. около .. абе цял следобяд ...

След като дойде ( в 12 и нещо вечерта .. ) връзката към warez.ru се възтанови но връзката с българските сайтове изчезна ...

Днес например немога да отворя abv.bg цял ден .. незнам може да има проблем със сайта ...

Дано да го оправят до два-три дни щот така несе търпи ... :dry:

При мен нета си е добър. Викаш тези от еврокома в твоя ръйон където са или звънкаш на support. И аз имах подобно нещо преди но беше от вирус.

Незнам кви номера но от събота насам ВСЕКИ ДЕН след 18ч. ИНТЕРНЕТ НЯМА.

Или спре в 18ч и дойде в 00ч или спре в 7 и идва някаде през ноща .....

Днес като по чудо спря в 18ч. и доиде преди 2 мин.

Незнам кво става но осещам как няма да получат и стотинка накрая да месеца....

Извинявам се,че въпроса не ми е точно по темата,но един приятел който е на Евроком не може да отваря локалния варез.ру,а отваря някакъв руски сайт.Някой знае ли как се оправя този проблем?

Преди бях на Д+ сега съм на И+ с ново IP и вече от седмици насам интернета ми прекъсва по около 10-15 пъти на ден. Оправя се когато рестартирам модема или от нетуорк пропъртииз дам disable/enable кънекшан. От суппорта ми казаха да занеса модема на сервиз, вие какво мислите ?

Извинявам се,че въпроса не ми е точно по темата,но един приятел който е на Евроком не може да отваря локалния варез.ру,а отваря някакъв руски сайт.Някой знае ли как се оправя този проблем?

да си види DNS ите

да си види DNS ите

Може ли малко разяснение.Като начало какво е това DNS :confused Че съм много невеж в тия работи :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...