Jump to content
BulForum.com

problemi s interneta

max

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

da ama baq hora imat i az vkliu4itelno :-/ i moito ip smeneno.... bad bad evrocom :angry:

Хайде някой да обясни за какво става въпрос , и аз съм така 20кб макс .. И+ =60 лв

eh i va6ta ne e lesna na I+ :(

az pyk si iskam uveli4enieto na D+ :unsure: kakvo stana pak nqma da ima nali

6toto

Така е , нестига ,че пуснаха и дъщерна фирма Гигабит , на тях по-високи локални тарифи , направиха им отделен сървър , дават им от нашият Световен и Български трафик , сега и това ...

:sick :angry1

Az sam v Karshiaka.I pri men se slu4va nqkolko pati na den da mi spira neta ili kato svalqm ne6to vrazkata da pada do 0.0 kbps i stoi taka okolo 3-5 min.Neznam za6to taka se polo4ava no predi uveli4enieto na skorostite nqmah takiva problemi.

Да бе по другите постове плямпат админите а тука неискат да напишат едно редче ... кажете кво става ..... дал съм 60 кинта а ве4е почти 10 дена "нямам нет" .... парите ще си ми ги върнете ли ???? :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Има някакъв бъг явно в системата. Чудно е защо само Икономична+ е засегната а другите няма проблем. Вчера от съпорта ми казаха да си занеса модема в офиса за тестване. Тестваха го и сичко си беше наред. Поисках да ми сменят IP-то ама пак не помогна. Незнам вече какво да сторя. Всеки казва че сичко е тип топ ама .....

Ама май май не е само И+ . Аз примерно на Д+ от 30к ъплоуд към вареза в последните 2-3 дена скоростта варира от 0 до 6-7к в повечето случаи си е ковната на 0 :(

И браузването в нета е супер зле даже. За даунлоуд не знам, щото не ползвам...

Работата е от ясна по-ясна. Evrocom ограничават скоростта на потребителите, които дарпат по повече. Аз се бях поувлякъл да тегля филми от wareza през януари и бях направил 200GB трафик.От две седмици IP-to ми е сменено и download-a ми от wareza странно, но все се заковава на 20КB/s. Явно не е проблен с интернета, а просто са ме ограничили. Направих си труда да звънна тази седмица на support-a 10-15 пъти и от там ми обясниха, че тарифите им не били гарантирани, а пък + тарифите с още по-негарантирани.Така, че си било нормално да плащаш 60лв. и да получаваш 20К.А на въпроса защо ми е сменено IP-to ми отговориха, че от време на време те сменяли IP-тата просто ей така.

Единственото обяснение, което получих за тази работа е, че еврокома нямат политика да прекъсват договорите на клиентите си и по този начин ни карът сами да се отказваме.

Добре по тая логика, 4е тарифите не били гарантирани и ни правят тъпи 4икиджииски номера .. някъде да е споменато да неправим голям трафик ... или да недърпаме много ... нали е неограничен достъп .. кфи са тея педераски изпълнения ... ако искам 24 4аса ще дърпам нон-стоп .. и после ше делвам ... кво искат да даваме по 100 лева и в същото време и да неползваме нет ? аааа мн тарикати се навъдиха .....

samo da vmakna kogato bqh na modem svalqh ot Wareza sas 500-800 kb koeto mi stiga6e ,a ot Arenata i Data sas po 200-300 kb.sled tova slojih optika ,sega ot vareza svalqm sas 5-6 MB a ot arena i data sas 50-60 :confused kb

nemoga da rzbera tazi razlika

Хора администратори/модератори немогат да ви помогнат.Те откаде да знаят??

Или пък да се окаже че не сте сами зад модема си?

Moje bi po visokite skorosti iskat po silen signal ? I za tova prekusva? Obadih se na supporta .. shte mi pratqt tehniks da pregledat i da usilqt signala... Napravete sushtoto :)

Polzvam Evrocom.net ot mesec i predi 3 dena zapo4na da gubi paketi (~40%+). Moje bi po visokite skorosti iskat po silen signal ? I za tova prekusva? Obadih se na supporta .. shte mi pratqt tehniks da pregledat i da go usilqt ako e nujno ... Napravete sushtoto :)

ps. Ne se oplakvaite ot obslujvaneto .... predi bqh na Visio, zashto li oshte ne sum pri tqh ?

Хора администратори/модератори немогат да ви помогнат.Те откаде да знаят??

Или пък да се окаже че не сте сами зад модема си?

И заради това да е , поне да обяснят за какво става въпрос !

Ако администраторите като Вено не знаят нищо , то тогава кой ? Хайде недей да пишеш глупости ..

Стига сте мрънкали ,Вено написали какво готвят от ЕК? Написа! Е ако не си сам зад модема ,сещай се..ако си сам търси си правата :П..ама не оттука!

Аз предлагам да спрете да се оплаквате, така няма да стигнете до никъде, явно наистина проблема е в ЕК или е някъде около тях, било то София, Разград, Париж. Всяко зло за добро, както всички знаете има увеличение на някои от тарифите и както знаете още е тестово, което означава, че може да има, може и да няма увеличение (официално). Просто си чакате, без да се оплаквате, като не ви харесва ЕК има вече доста алтернативи в града, а някъде и по кварталите.

И заради това да е , поне да обяснят за какво става въпрос !

Ако администраторите като Вено не знаят нищо , то тогава кой ? Хайде недей да пишеш глупости ..

Можеби на Вено не му е до такива като теб, да обеснява по сто пъти едно и също нещо.

a zasto nqmame dostup do www.bb-team.org :angry1

i twa ne e ot dnes :angry1

1 <1 ms 1 ms 1 ms 41.gw.ggbit.net [84.252.41.1]

2 9 ms 10 ms 8 ms gateways-peering1.Evrocom.Net [217.10.240.177]

3 7 ms 7 ms 6 ms ATM-1-0-b1.pl.evrocom.net [212.104.111.30]

4 * * * Request timed out.

5 * * * Request timed out.

6 * * * Request timed out.

7 * * * Request timed out.

8 * * * Request timed out.

9 * * * Request timed out.

10 * * * Request timed out.

11 * * * Request timed out.

12 * * * Request timed out.

13 * * * Request timed out.

14 * * * Request timed out.

15 * * * Request timed out.

16 * * * Request timed out.

17 * * * Request timed out.

18 * * * Request timed out.

19 * * * Request timed out.

20 * * * Request timed out.

21 * * * Request timed out.

22 * * * Request timed out.

23 * * * Request timed out.

24 * * * Request timed out.

25 * * * Request timed out.

26 * * * Request timed out.

27 * * * Request timed out.

28 * * * Request timed out.

29 * * * Request timed out.

30 * * * Request timed out.

mi pi4 to e qsno 6to ne ti gi otvarq

tfa e 6tot saita e faf visio a te sa otrqzali da ne sa vizhdat saitove det sa pri tqh

mi visio ko iska6 :punk :zzz :pirate :sick inteligence nowhere lol

noo sa kefa kaf sam informiran samo :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...