Jump to content
BulForum.com

problemi s interneta

max

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Mи аз имах до преди 2 седмици много проблеми..

И накрая баща ми се изнерви и отиде да говори с тия и те почнаха да му обясняват,че проблема е в тях и още го търсят.. (за тогава става въпрос) сега вече е добре,макар че в момента съм в клуб.. ;>

Dam i na men taka mi kazaha, ama da go beshe napisal nqkoi v tiq forumi. Taka nqmashe da ima takiva temi. A i predpolagam Supporta nqmashe da polu4i 50000 obajdaniq.

ами да добре ще е да се обявяват такива глобални проблеми някъде а не секи да се спасява :unsure:

щото сега пинга до външни сайтове е 1000ms :sick

ама пък аз си знам веее: дава ли тел има заето повече от 30мин начи проблема си е при тях :P

Проблема не е само при юзерите на Евроком .

С връзката ми от гигабит.нет - същата работа. Пуснал съм един филм да се точи от торента - ми като гледам с тва конектване и дисконектване : ша го сваля сигурно след седмица ако продължава така (айде,то после качването на warez е за минути,ама сега само ядове).Като река да пусна чат : нещо дето от много време не ми се е случвало - шибана*а мирка неможе да се върже към посочения сървър,смешки просто :wacko: Незнам от колко време е така,аз чак сега съм седнал на машината си днес,ама ако си оправят тва трасе : да фащат да си вършат по-бързо работата.

Iskam i o6te ne6to da dodavq. Celiq kvartal sme taka (mara6a). Mnogo ebano. Ot support-a mi kazaha (sled kato 5 4asa se opitvah da se svyrja s tqh): emi da imahme problem ama ve4e vsi4ko e OK. No ne spodeliha kakyv e problema

tuka do restorant stadiona e nekaf ujas spira neta a ima vrazka kam wareza ili spira modema dokato kabelnata si ba4ka i nemoje da s connectne 30 min :/

as sam v sushtiq raion i imam sushtia problem i otnofo mejdunarodniq trafik e mno zle ne fashtam poiche ot 5-10k f nai dobria sluchei :sick

Непременно бих казал, че не се търпи... Особено след като започна да върша някаква ценна работа и интернета ми спира... Доколкото си спомням в договора пише денонощна връзка и профилактиките могат да бъдат само понеделник следобяд в рамките на някакви часове...

1. nqkade smenqt kabeli ili pak razkloniteli

Кабели не се сменят през 1 час...

Aaaa neska imam samo 2 dovar6eni igri v WC Azeroth

ne znam ama igrq ..... igraq bez nikaf problem s 1-2 sekundi lag kakto obiknoveno

i izvednaj "Waiting for host" => disconnected

Taka e ot dnes sutrinta.

trakiq , do izgrev

Абе явно си е нщо по трасето със София щото днес не можех да си отворя mail.bg пощата - пинг-а даваше 100 загуби, а към гуугъл яху и т.н имаше връзка

Абе явно си е нщо по трасето със София щото днес не можех да си отворя mail.bg пощата - пинг-а даваше 100 загуби, а към гуугъл яху и т.н имаше връзка

Както съпорта е казал - имаше планувана профилактика на линията до София, която трябваше да е с продължителност около 10 минути, но в последствие явно се е наложило да бъде доста повече.

• 3 months later...

За да не правя нова тема ще пиша тук - та имам много странен проблем с нета от петък скоростта от всякъде е 20к , а съм на икономична + .... 3дни седи на 20к нито повече нито по малко (след 2рия ден бях почти убеден че съм на достъпна) ... днес съвсем случайно разбрах че имам и ново IP :blink: съответно веднага се обадих в supporta от там казаха че едва ли не това е нормално :huh: Някой имал ли е подобен проблем и знае ли някой дали това IP може да се сменя от евроком без да се уведомява човека на който е(доколкото има значение това) :confused

a az kvo da kaja kato sam na ggbit o6te po-zle e ot evrokoma makar 4e sa na 1 i sa6ti dostav4ik ggbit-a ne6to se ebava postoqnno parviq mesec sled kato si go prekarax be6e 6 neta ama sq....... ne moa da tegla ot van6ni sitove ili tegla s 0.5-1kb/s ot data.bg ot 1 sedmica ne moa da tegla neznam pri vas kak e ama pri men e super v gaza

И аз имам същия проблем. Повече от 19-20 не ще да отлепи. Все едно достъпна тарифа на 18лв. И аз съм на икономична+. Започна се от петък та до сега. преди IP-то ми беше 212.104.100.ххх а сега е 212.104.102.ххх. И аз звънях на съпорта и те ми казаха че ъпстриима бил претоварен. Казха ми че шейпинга ми е като за икономична+. Нека някой който има адрес 212.104.100.ххх да каже има ли такива проблеми. Дано това е временно че така е кофти. В началото си мислех че това е част от акцията за спиране на мрежите с повече от един комп зад модем (както е в моя случай) но от съпорта ми казаха че няма такава политика. Ако някой знае нещо по въпроса нека да сподели.

С няколко познати говорих които се оплакват от това нещо. Всички са на Икономична+ и са със сменени IP адреси. Интересното е че и те повече от 20к не превишават. Така че нека да ти говорят за какво било претоварено и какво не ;).

Хайде някой да обясни за какво става въпрос , и аз съм така 20кб макс .. И+ =60 лв ... нали разбирате .. някой да хвърли яснота по въпроса ?

Защо се правите на ***** ,че даже и Ип-то сменихте и не казахте ,че ще правите такова нещо ?

И аз имам такива проблеми на работа, щото едното пс е на такава тарифа, даже днеска нямах за няколко часа сутринта, и почва да ми писва многоо вече, честно и то не заради друго, ами че нямат Евроком доблеста да кажат да имаме проблем, или нещо такова. Да постнат съобщение на warez.ru във форума, да покажат поне малко уважение към клиентите си. Писна ми от тяхното пренебрежение. :angry:

Така е , нестига ,че пуснаха и дъщерна фирма Гигабит , на тях по-високи локални тарифи , направиха им отделен сървър , дават им от нашият Световен и Български трафик , сега и това ...

От съпорта дори ми казваха ,че не е сменено ИП-то ?!

nai veroqtno e virus osobeno ako si na ggbit virusite ti nalitat po mnogo.edna reinstalaciq na windowsa i filtrirane na IP-to i si4ko 6te e 6. :blink:

Що не замълчиш като незнаеш за кво става въпрос. На гигабит налитали много повече вируси - смях. А тук се говори за икономична+. Не знам на другите тарифи как е, нали на тях няма някви ограничения

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...