Jump to content
BulForum.com

Търг електрически самобръсначки,НОВИ,начална 5лв

Recommended Posts

Imag0012.jpg

Намират ми се 3 броя чисто нови електрически самобръсначки. Купих от Германия доста такива за подаръци и продаване, останаха ми само тези 3бр. Който има такава е доволен! ;) Пише, че са производство на немската фирма ETV (Industrierung Ost 40, 47906 Kempen, Telefon (0 21 52) 51 99 71, Telefax (0 21 52) 20 06 77)

Комплектът включва (както ще видите и на снимките):

- картонена опаковка;

- пластмасова кутийка, в която е всичко (те й казват туристическа чантичка);

- описание на продукта на холандски, френски, испански, португалски, италиански, английски, полски, чешки, унгарски, румънски и руски;

- гаранция 24 месеца (която естествено не важи в България);

- самата самобръсначка с батерията;

- зарядно за 220V;

- вградено в кутийката огледалце за бръснене;

- резервно ножче и резервна предпазна мрежичка;

- четчица за почистване;

Технически данни:

- зарежда се с включеното в комплекта адаптерче на 230V, 50Hz;

- батерията е 1,2V, 500mAh - не пише какъв тип е (Li-Ion; Ni-MH);

- мощност 2W;

- ползване с едно зареждане - до 30min;

- зарежда се 8-16ч.;

СНИМКИ:

снимка 1

снимка 2

снимка 3

снимка 4

снимка 5

снимка 6

снимка 7

снимка 8

снимка 9

снимка 10

:excl: Отстрани на самобръсначката излиза едно нещо за подстригване на бакембарди и мустаци (снимка 9)! Допълнителна екстра. ;)

КРАЙ НА ТЪРГА: петък, 26.11.2004г., 20ч;

БЛИЦ ЦЕНА: 35лв. (за 1 брой)

Печелят трите най-високи предложения! Понеже едната пластмасова кутийка има съвсем дребна, незабележима пукнатинка (едва днес я видях случайно), тя остава за най-ниското спечелило предложение. ;)

БЛИЦ ЦЕНА: 35лв.

Печелят трите най-високи предложения!

Извини ме за офтопика, ама според мен не се разбира цената за една ли се отнася, или за всичките три самобръсначки.

Ти как мислиш :confused

Дали е за трите? А началната дали е за трите? Всичко е ЗА БРОЙКА естествено...

Edit: Не е важно как мисля аз. Виж си първия пост - нито начална цена, нито уточнение дали е за бройка или за трите. Фигурира само блиц-цена. Не се заяждам, даже ако те дразни моя пост, докладвай да бъде изтрит.

Класирането до момента:

1. Lucky Luciano с 15лв. (специално за теб - ако даваш най-много - ще си избереш, макар да са абсолютно еднакви... :D )

2. Gorgar с 11лв.

3. Тук са трима - Robi, accel, newworldorder с по 10лв...

Надявам се да има още наддавания, за да няма хора с равни залози. В противен случай - който от тримата даде ПОВЕЧЕ от другите двама!

Абе трайте си с това наддаване до края на т.н. търг и тогава ще му ги вземете за по малко пари. Сега всеки се пъчи - давам толкова, давам незнам си колко. :)

Абе трайте си с това наддаване до края на т.н. търг и тогава ще му ги вземете за по малко пари. Сега всеки се пъчи - давам толкова, давам незнам си колко. :)

Много си прав, мо желаещите сме повече от трима :music

davam 21 i iskam da q izbera az :) vapreki 4e sa ednakvi

Ами едната вече е продадена, така че остават другите 2. Може да си избереш от тях, макар че не виждам идея... Все пак са чисто нови - както съм ги купил от магазина, така са! Но... който дава най-много да избира. Засега за оставащите 2 това са:

1. XC^^The_Devil^^ - 21лв.

2. Gorgar - 17лв.

Хехехехе - така е много весело! Добре, ти си избери една от двете, а XC^^The_Devil^^ да си избере другата от двете.....

Не знам момчета, трябва вие да го измислите или да се разберете! Ако искате - като свърши търгът - срещаме се и решавате на място!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...