muggsy Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Zapisah se za creditna carta "EUROLINE" Ako nqkoi polzva, neka izrazi vpechatlenieto si, che veche chuh ne mnogo dobri otzivi.Daite syvet dali da q vzema ili ne.Ste e s nalichnost 2500lv. Blagodarq predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Баща ми си взе и засега няма отзиви. Устройството-четец, което е получил (не знам как се е сдобил с него) и е в офиса му щяло да бъде препрограмируемо и за Visa и MasterCard. Но все пак, това си е кредитна карта. Взимай --- В какво се изразяват не много добрите отзиви и дали не са породени от предубеждения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Високи лихви, лошо обслужване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Високи лихви, лошо обслужване... <{POST_SNAPBACK}> И аз такова нещо чух между друото!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Аз имам такава карта. Набутвации за потребителя скрити и от типа 'оти не читеш бря' 2.50лв месечно такса за обслужване - поне пращат писмо със състоянието на сметката + минималната вноска за месеца + крайния срок да се направи вноската - закъснееш ли - някви 15лв (не съм сигурен глоба) 18.50% лихва... добре е - от TBI съм вземал пари при 20.5% годишна лихва при 18 месеца срок... но определено е по-добре да си вземеш кредит от банка - там ще го дадът с 10тина% годишна лифва... абе изобщо имам доста юзърски опит с кредити, особено и с ипотечни... Eurolina не ме кефи хич, че се обслужва в клнонове на Пощенска, която ми се вижда допотопна... исках да тегля пари в брой - позволено е - ама до Джумаята в клона трябваше - не съм виждал къде другаде може и там опашки отврат атмосфера и т.н. Още една уловка - при теглене в брой 3% от сумата такса, но не по-малко от 10лв ... аз изтеглих 100 и малко - смятайте при нас е весело се казва предаването... със или без 'кредитна' карта Euroline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.