PiBaTa Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ne me mislete za tup prosto sum po malak(14 godini sum) .Ta zna4i iskam da si napraviq account v amazon.co.uk i niakoi ne6ta ne sa mi qsni ako niakoi moje da gi obqsni 6te sum mu mnogo blagodaren.Kato mi iska adresa ima: "Addres line1" i "addres line2" pi6a si adresa v adress line 1 ama v adress line 2 neznam kakfo da pi6a ot dolu si ima grad i durjava tiax gi populvam,sled tova ima "State/Province/Region" tam neznam kakfo da pi6a sled tova ima "PostCode" tam pi6a 4e po6tenskiq mi kod e 4000 i to mi kazva 4e po6tenskiq kod trqbva da e 5 tzifreno 4islo kakfo da pi6a na nego(ot pld sum).Nakraq ima phone number tam ako si napi6a gsma (0889.......) pred nomera trqbva li da ima kod 359.Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Щом ти казва, че иска петцифрен код значи системата очаква да си американец. Виж дали има опция да си промениш страната - ако няма значи не се те предвидили За телефона пиши 359, но след това 889, а не 0889 понеже нулата е локален код, който не важи в международни разговори т.е. тя значи, че звъниш от България в България (примерно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.