Jump to content
BulForum.com

Q:Post Code

PiBaTa

Recommended Posts

Ne me mislete za tup prosto sum po malak(14 godini sum) :).Ta zna4i iskam da si napraviq account v amazon.co.uk i niakoi ne6ta ne sa mi qsni ako niakoi moje da gi obqsni 6te sum mu mnogo blagodaren.Kato mi iska adresa ima:

"Addres line1" i "addres line2" pi6a si adresa v adress line 1 ama v adress line 2 neznam kakfo da pi6a ot dolu si ima grad i durjava tiax gi populvam,sled tova ima

"State/Province/Region" tam neznam kakfo da pi6a sled tova ima "PostCode" tam pi6a 4e po6tenskiq mi kod e 4000 i to mi kazva 4e po6tenskiq kod trqbva da e 5 tzifreno 4islo kakfo da pi6a na nego(ot pld sum).Nakraq ima phone number tam ako si napi6a gsma (0889.......) pred nomera trqbva li da ima kod 359.Blagodarq predvaritelno. :punk

Щом ти казва, че иска петцифрен код значи системата очаква да си американец. Виж дали има опция да си промениш страната - ако няма значи не се те предвидили :) За телефона пиши 359, но след това 889, а не 0889 понеже нулата е локален код, който не важи в международни разговори т.е. тя значи, че звъниш от България в България (примерно).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...