Jump to content
BulForum.com

prodavam razni neshta

Recommended Posts

imam novo prosvetlenie po vaprosa @tedy oniq site deto mi go dade s drivers ot tam i software kachih i sichko raboti ako iskash daje she ti gi drasna na 1CD ako iskash mi pishi na PM telefon za utre vecher da ti se obada da se razberem kade da ti q donesa za kartata tolkoz

a ostanalite neshta oshte se prodavat moje i na primociq mishkata klaviaturata i zahranvaneto za 20 lv.

Guest the_hot_guy
imam novo prosvetlenie po vaprosa @tedy oniq site deto mi go dade s drivers ot tam i software kachih i sichko raboti ako iskash daje she ti gi drasna na 1CD ako iskash mi pishi na PM telefon za utre vecher da ti se obada da se razberem kade da ti q donesa za kartata tolkoz

a ostanalite neshta oshte se prodavat moje i na primociq mishkata klaviaturata i zahranvaneto za 20 lv.

prodade li q 6toto imam realne interes da q kupa !?! :confused na men sa6to mnogo mi trea takova ne6to v momenta ! :D kaji kolko i iska6 ako ne si q prodal ! ? ! da prodaljim nadavaneto ! 17 lv ot men !!!!!!!!!!!! oab4e ela do nas samo da q cuknem da q vida 4e ba4ka !!!

prodade li q 6toto imam realne interes da q kupa !?!  :confused  na men sa6to mnogo mi trea takova ne6to v momenta !  :D  kaji kolko i iska6 ako ne si q prodal ! ? ! da prodaljim nadavaneto ! 17 lv ot men !!!!!!!!!!!! oab4e ela do nas samo da q cuknem da q vida 4e ba4ka !!!

Картата е продадена на tedy и вече е в него! B)

zna4i ima novi popylneniq za prodajba

ventilator za pasivno ohlajdane TITAN - 20lv. (na 10 dena e kupen nov ot magazin)

o6te edno ventilator4e za video carta tova - 5lv. (ne e mn. slabo:))

ventilator sistemen (za kutiq) TITAN - 7lv.

ostanalite ne6ta gore o6te se prodavat

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...