Jump to content
BulForum.com

AGP 6600 GT официално

Recommended Posts

Za Usa

www.newegg.com

www.zipzoomfly.com

www.pricewatch.com

Вижте какво видях в Overclockers.ru

MSI и Albatron анонсируют AGP-версии GeForce 6600

@Backbone до сега разглеждах Leadtek 6800 nu цената е добра ~275 зелени това крайна цена ли е ? защото ,ако е .. няма смисъл да давам 255 зелени за Ле

сега ще погледна и някое ревю , хареса ми хладенето на видеото .. и това ,че доста хорца са я направили 16/6 и при някои се клоква 420-30/920-30

@ShitHappen ami toi GF 6600 GT e 300$ dolari s 2 | oba4e tova sa Canadskite dolari te sa gore dolu 1:1 s bylgarskiq lev. Taka 4e taq karta e dosta po evtina ot 6800 + tva predpo4itam da e MSI ili Asus ne gi haresvam Axle tova sa nai-golemite bokluci az ne znam dali 6te nameri6 v USA Axle. V4era govorih s bratov4ed mi i takiva ku4e marki nema si4ko e markovo MSI, Asus, Chaintech, dori smqtam 4e 6te vadi po-dobri rezultati ot tva axle 6800.

@Backbone до сега разглеждах Leadtek 6800 nu цената е добра ~275 зелени това крайна цена ли е ? защото ,ако е .. няма смисъл да давам 255 зелени за Ле

сега ще погледна и някое ревю , хареса ми хладенето на видеото .. и това ,че доста хорца са я направили 16/6 и при някои се клоква 420-30/920-30

Може да ти шибнат 6% ДДС (зависи за кой щат поръчваш) и аз бих предпочел 6800 пред 6600ГТ

@Elemental^ говоря за Leadtek :)

дано поне чичката да се оправи с Рива Тунера да ми каже дали бачка 16/6 иначе не ме интересува ще я сменя :)

П.П. опа моя грешка .. първата партида на Аксел беше направо невероятно .. сега 2рата едва ли ще е толкова добра ,първата идваше с 800 мхз памет :) (трябва да е на 700 ) може да вземеш MSI-ка хвалят я .. ,но погледни и тази на Leadtek на която се спрях аз

@Elemental^ говоря за Leadtek :)

дано поне чичката да се оправи с Рива Тунера да ми каже дали бачка 16/6 иначе не ме интересува ще я сменя :)

П.П. опа моя грешка .. първата партида на Аксел беше направо невероятно .. сега 2рата едва ли ще е толкова добра ,първата идваше с 800 мхз памет :) (трябва да е на 700 ) може да вземеш MSI-ка хвалят я .. ,но погледни и тази на Leadtek на която се спрях аз

awe man kvi pari e? mnogo we maina ne znam toq model zaslujava li si da dade6 250$ tolkova li e? Mnogo se obyrkah maina. Tamyn se bqh sprql na 6600 GT :P i pak me razubedihte. Sega naistina ne znam kvo da prava. Ama naistina kato se zamisla ne si zaslujava da dam pove4e ot 200$ za videokarta. Za6toto v momenta kato gledam ni6to koi znae kvo ne se o4akva da izliza kato igra. Kvot be6e be6e HL2 DOom3 farcray tva e a kato gledam 6600GT e na dobra cena kartata se spravq mnogo mnogo dobre na Doom3 High Quality + 4xAA 1024 Res. Average FPS 44 koeto e absoliutno dobro a 6800 modela koito e e s nqkolko kadyra pove4e ot 6600 gt ama e s 100$ otgore az za tova. Ne znam hora 4esno maina za 200$ koq karta e nai-qko si zema taq na Leadtek ako e 190-200$ 6te zema neq naistina. Daite pove4e info da vida kak sa rabotite :)

nVidia GeForce 6600 GT

P450-8529b.jpg

Price: $310.99 Kanadski dolara

GPU/VPU nVidia GeForce 6600 GT

Video Memory 128MB

Memory Type DDR3

Memory Bandwidth 16GB/sec.

Interface Type AGP

Interface Speed 8X

Connector(s) Dual DVI

TV/S-Video

A kakvo 6te re4e AGP model? AGP kofti li e ? 6toto v4era edin friend mi razpravq6e da pusnaha AGP modela. PCI e slota koito v momenta mi e pusnato videoto a AGP kade se puska ? Ili ne6to se byrkam :) ili po-to4no me obyrka toi.

заформи се нещо мнооого добро : PNY 6800 nu = 200$ крайна цена :) този петък е пазарен петък ли нещо такова .. така ,че тази карта за 200 $ якооо :)

Къде това ?

заформи се нещо мнооого добро : PNY 6800 nu = 200$ крайна цена :) този петък е пазарен петък ли нещо такова .. така ,че тази карта за 200 $ якооо :)

awe man moje li da mi dade6 info za toq GF ? kyv e to4no. Ako e 200$ e idealno we kva marka, 6toto ne mi se iska axle... ako ima6 link4e sloji da razgledam podrobno kakvo predstavlqva toq model na 6800. Dali e po-dobyr ot 6600GT 6toto GT sa pusnali i 256 MB model koito e mnogo mnogo lud i e MSI-ski.

Btw @Botev1912 4estno da ti kaja rama nqma golqmo zna4enie az predpo4itam da e DDR3 otkolkoto DDR s koqto raboti 5900XT. Za men 6600 e po-dobyr v vsqko edno oto6enie. Vij dori 128mb model se predstavq mnogo mnogo po-dobre ot 5900XT na 256 mb. Az dori ne znam dali ima 256mb ne sym vijdal. Izob6to toq XT ne moje da se meri s GT-to.

PNY 6800 nu можете да намерите инфо в гуглето . Само и единствено този петък в CompUsa (верига магазини в САЩ ) картата се предлага за 199 $ ,цената и дефакто е 299$ :) намалението е само тогава когато картата се купи от съответният магазин , не може да се поръчва онлайн на тази цена !

PNY 6800 nu можете да намерите инфо в гуглето . Само и единствено този петък в CompUsa (верига магазини в САЩ ) картата се предлага за 199 $ ,цената и дефакто е 299$ :) намалението е само тогава когато картата се купи от съответният магазин , не може да се поръчва онлайн на тази цена !

То промоцията не е само за 6800 и други компоненти ще са намалени.Аз мойта съм поръчал 2 бройки.

а бе дай едната на мен ще ти платя .. :) 250 $ ? :) Limited Edition има ли я в тази верига магазини ? и с намаление ли е ?

Limited Edition я няма никъде,а за PNY ако може повече от 2 бройки може да Уредим нещо

a PNY чичката ще неще ще я прати :) само да видим как ще стигне и дали ще стигне до мен :) теб ще ти я носят ли ? или по колет някакъв .. ?

Ще ми я носят иначе излиза много дебело.

Ще ми я носят иначе излиза много дебело.

Kolko debelo?Na men mi prashtat ot USA(L.A.) kolet do 1 kg. za 36$ dostavka sas platena zastrahovka na koleta.Misla che moje da sa poberat 3 VGA-ta za edin kg. vie kak mislite? :( A verno e che ima promocii na magazinite v sriada i petak kakto kazva ShitHappen.

6800-ците са животни повярвай ми :) заедно с кабели цд-та като се има предвид и хеликоптерчето на нея ... всичкото може би идва и над 1 кило :) не съм сигурен щом ми я пратят ще я претегля ( е няма да издържа първо ще я сложа на щайгата :devil )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...