Jump to content
BulForum.com

AGP 6600 GT официално

Recommended Posts

Вчера компания nVidia представи AGP-вариант на видео картата си 6600 GT. Впрочем, техническите й характеристики не бяха известни до анонса. Отличителното от PCI-Еxpress вариантът е ниската честота на паметта (900 MHz) и 45 градусовия преходен мост между ядрото на картата и чипът на паметта.

Препоръчителната цена за картата е $200.

Според експертите 6600 GT има всички шансове да стане лидер в продажбите на 'mainstream' картите.

(DATA.BG)

6600 AGP е официално от незнам вече колко време .. доста си назад с материала ..

картата (поне тази на Албатрон ) е на щатни честоти 500/1000 ... това за 900-те мхз според мен е някъква глупост ....

или тия от Data.bg са се бъгнали нещо .. или Nvidia са го направили

200$ в България ще стане може би след 1/2 година .. сега ще е доста повечко

П.П. сега няма ли да ни разкажеш и за твоята карта " 6600 Ultra " тя откога ще е официална :bgrin: :devil

не бе момче .. добре съм нищо ми няма . :laughing:

http://www.nvnews.net/previews/geforce_660...agp/index.shtml найстина Nvidia пуска картата на 500/900 ( АГП версията ) от ревюто се вижда ,че XFX (някаква фирма ) я пуска на "щатните" 500/1000 . Предполагам ,че просто от Nvidia са даунклокнали просто паметта ,дано да не е с по-бавна памет ,че може да ми спъне клока :angry1 . В различните ревюта се клоква различно , едно от тях обаче ме обнадежди 600/1200 :) . Като ми я пратят от Америката .. (ако не си взимам 6800 Ле) ще видим как ще се клокне :)

не бе момче .. добре съм нищо ми няма .  :laughing:

http://www.nvnews.net/previews/geforce_660...agp/index.shtml найстина Nvidia пуска картата на 500/900 ( АГП версията ) от ревюто се вижда ,че XFX (някаква фирма ) я пуска на "щатните" 500/1000 . Предполагам ,че просто от Nvidia са даунклокнали просто паметта ,дано да не е с по-бавна памет ,че може да ми спъне клока  :angry1 . В различните ревюта се клоква различно , едно от тях обаче ме обнадежди 600/1200 :)  . Като ми я пратят от Америката .. (ако не си взимам 6800 Ле) ще видим как ще се клокне :)

Ми само XfX я имат в продажба в момента на цена 240$ в НЮЕГ ама аз бих предпочел 6800(ЛЕ).Или eVga 6800 Limited Edition(това което предпочетох)

Ми само XfX я имат в продажба в момента на цена 240$ в НЮЕГ ама аз бих предпочел 6800(ЛЕ).Или eVga 6800 Limited Edition(това което предпочетох)

ако ми намериш ревю 6600 ГТ vs 6800 ле ще съм ти благодарен :)

ако ми намериш ревю 6600 ГТ vs 6800 ле ще съм ти благодарен :)

Гледах някъде ама не помня къде.6880 я биеше а ако си отключи някой паип не ми се мисли.

мен най-много паиповете ме човъркат ,защото 6600Гт-то само ще го клоквам ,докъто .. ле-то може и някое пайпче да се отключи ,пък и като е от по-първите броики ще се надявам да стане 16/6 :) тогава може с клок и 6800 Гт да гоня :rolleyes:

мен най-много паиповете ме човъркат ,защото 6600Гт-то само ще го клоквам ,докъто .. ле-то може и някое пайпче да се отключи ,пък и като е от по-първите броики ще се надявам да стане 16/6 :) тогава може с клок и 6800 Гт да гоня  :rolleyes:

Зависи откъде ще пазаруваш от БГ или някъде другаде защото разликите в цените Между ЛЕ и чист 6800 не са големи.Ако пазаруваш най-добре е да инаш вътрешен човек и да пробвап коя се модва и коя не.

П.С Малко трудно ще гониш 6800ГТ :punk

ами по принцип няма да е от Бг , трябва да прочета още малко за тази 6800 APOGEE

или квато е там .. да видя как стоят нещата с нея и най-вече цената и .. Незнам чичо ми са прави на тежкар .. зима супер много зелено в Америката .. апък се прави

за 250$ така ,че ако дойде над тази сума ще си стоя на 6800 ле :)

П.С. а бе не се знае .. 6800ле o/c ~ 6800 според 1 ревю без модване и отваряне на каквото и да е ... от там каквото сабя покаже :)

@w00x хех не ,че с 6600 ГТ ще имам проблем с игрите .. ,ама виж ся аз така и така си държа картите по 1 година .. някъде (от нова година до нова година) поне да видя колко може .. това за скъсяването на живота .. зависи как я хладиш :)

защо зорлен си морите картите не мога да разбера. все пак така се скъсява малко или много живота на картата.

Нвидиа:Живот на графичното ядро 10г

С клок да му спадне живота наполвина аз след 5 години с тая карта ще гледам само Слайдшоу :D

а някой ще ми каже ли с каква цел производителя оставя вратички на Overclocker-ите? закво са тия 4 пайпа примерно, след като не работят?

а някой ще ми каже ли с каква цел производителя оставя вратички на Overclocker-ите? закво са тия 4 пайпа примерно, след като не работят?

за 6800ле : ползват се карти като примерно 6800 и се режат конвеирите (заключват се ) няма да правят нов вид карта я :) съответно се слагат и различни памети ,които

е на бройка до къде стигат :)

Попринцип това са бройки които не стигат честотите на това което са предназчени с обикновенното охлаждане.Или в начолото на производството

на някой модел производителите са нямали дефектирали карти и затова са слага ли здрави чипове.Но и времето когато няма да се модват ще дойде.

Например всяко Х800 ВИВО си е чисто ХТ ама иска по сериозно охлаждане.

[ако ми намериш ревю 6600 ГТ vs 6800 ле ще съм ти благодарен ]

Ето ти едно леко ревю.

А между другото има вече и версия с 1,6нс памет на Галакси

http://www.guru3d.com/article/Videocards/162/

И на Inno3d има и на XFX.

Гледам че в мост са докарали 6600.

за мен се обезсмили взимането на 6600 ГТ ,тъй като е по-добре да си събереш 30-40 $ отгоре за 1 чисто 6800( Аxle или Manli ) аз лично пак ще се насоча към Manli-то с по-голям късмет мод до 16/6 и после клок по-добре ми звучи от 6600 ГТ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...