Jump to content
BulForum.com

Prodavam cifrova kamera

Recommended Posts

Как крадена с гаранция

Mi kak pak da ne moje :P na baba mi televizora go otkradnaha barabar s garanciqta :lol:

Mislq 4e nqma zna4enie dali e kradena.. ako e v dobro sustoqnie si e dalaverka da se zeme ..

LifeFeel: има значение дали е крадена една стока - купувайки крадено поущряваш кражбите !!!

Камерката изглежда готина,а и един приятел има същата много е доволен батерията е абсолютно като на нокиа и той сиги сменя с телефона ако едната му падне, ако имах пари щях да я взема :(

Интересно, защо в линка, даден от продавача, пише че камерата е 4 мегапиксела, а във този от iv_laz , е 2.1 мегапиксела :confused

Аз живо се интересувам от тази камера...мога ли да ти кажа след 1 максимум 2 дни,дали я ще я взема?Ако някой не ме е изпреварил,де... :blink:

ami to tiq pi4ove ot mustek i te ne znaqt kvo prodavat. tova 4mpix qvno e vazmojno naj-golqmata rezolucia pri tova s interpolacia, nqma da se u4udq ako matricata e 2,1 mpix. ako nqkoj iska da polzva tva ne6to kato zamestitel na videokamera, moje da go vzima,ste svur6i rabota.za cifrov fotoaparat oba4e mustek ne sa mi lubimi,malko sa im kofti aparatite,imam podoben,no i toj pravi hubavi klipove.ako nikoj ne se navie da q vzeme, moje da q pogledna i da q probvam,ako mi haresa, vzimam.

Защо само флудите темата не разбрах.Явно има само 2-3 дето искат да го вземат.Колкото до камерата според мен е перфектна за екстрите който има.И цената и от 200лв е доста приемлива.Аз бях гледал предишния модел ДВ3000 за 230лв естествено нов.Не знам вие си решавайте, но не е за испускане тази оферта.

Извинявам се за оффтопика.Що някой модератор не вземе да поразчисти тука. Зада може човека да си продаде камерата по-бързо.Инаформация е дадена за нея какво повече искате ???

LifeFeel: ако взема да разчиствам ще почна и от теб, че се обаждаш почти НАВСЯКЪДЕ и за съжаление не винаги подготвен!

ami to tiq pi4ove ot mustek i te ne znaqt kvo prodavat. tova 4mpix qvno e vazmojno naj-golqmata rezolucia pri tova s interpolacia, nqma da se u4udq ako matricata e 2,1 mpix. ako nqkoj iska da polzva tva ne6to kato zamestitel na videokamera, moje da go vzima,ste svur6i rabota.za cifrov fotoaparat oba4e mustek ne sa mi lubimi,malko sa im kofti aparatite,imam podoben,no i toj pravi hubavi klipove.ako nikoj ne se navie da q vzeme, moje da q pogledna i da q probvam,ako mi haresa, vzimam.

KOI DA 4ETE, KOI?!?!?

http://www.mustek.com/html/prod_camra/dv4000/spec.html

izdivqvqm ve4e.....samo da dobaram nqkogo...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...