asp_mitov Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 http://www.mustek.com/html/prod_camra/dv4000.html 7 v edno mp3 diktofon videokamera fotoaparat webkamera usb disk za unikalnite 200 lv v garanciq e ima si originalna kutiq i aksesoari noo qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 kradena li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 kradena li e ? <{POST_SNAPBACK}> Как крадена с гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Как крадена с гаранция <{POST_SNAPBACK}> Mi kak pak da ne moje na baba mi televizora go otkradnaha barabar s garanciqta Mislq 4e nqma zna4enie dali e kradena.. ako e v dobro sustoqnie si e dalaverka da se zeme .. LifeFeel: има значение дали е крадена една стока - купувайки крадено поущряваш кражбите !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 interesuvam se ot kade e kupena i 6te govorim i kolko e nova Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 i az se interesuvam ot Kamerata koga moje da q vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 ostavi nqkav telefon za vseki slu4ai , shtoto predlojenieto e dosta izgodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
asp_mitov Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 mi ne e kradena kupena e s pari izkarani s noo pot na 4eloto za dogovarqne 0887850198 kam sabota sam svoboden i togava mi e nai udobno za sre6ti s meraklii Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Нали това е същата камера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Камерката изглежда готина,а и един приятел има същата много е доволен батерията е абсолютно като на нокиа и той сиги сменя с телефона ако едната му падне, ако имах пари щях да я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
asp_mitov Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Нали това е същата камера. <{POST_SNAPBACK}> ami da tuka noo qko sa i opisani parametrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Интересно, защо в линка, даден от продавача, пише че камерата е 4 мегапиксела, а във този от iv_laz , е 2.1 мегапиксела Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Аз живо се интересувам от тази камера...мога ли да ти кажа след 1 максимум 2 дни,дали я ще я взема?Ако някой не ме е изпреварил,де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 ami naistina kolko megapixela e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 ami to tiq pi4ove ot mustek i te ne znaqt kvo prodavat. tova 4mpix qvno e vazmojno naj-golqmata rezolucia pri tova s interpolacia, nqma da se u4udq ako matricata e 2,1 mpix. ako nqkoj iska da polzva tva ne6to kato zamestitel na videokamera, moje da go vzima,ste svur6i rabota.za cifrov fotoaparat oba4e mustek ne sa mi lubimi,malko sa im kofti aparatite,imam podoben,no i toj pravi hubavi klipove.ako nikoj ne se navie da q vzeme, moje da q pogledna i da q probvam,ako mi haresa, vzimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Защо само флудите темата не разбрах.Явно има само 2-3 дето искат да го вземат.Колкото до камерата според мен е перфектна за екстрите който има.И цената и от 200лв е доста приемлива.Аз бях гледал предишния модел ДВ3000 за 230лв естествено нов.Не знам вие си решавайте, но не е за испускане тази оферта. Извинявам се за оффтопика.Що някой модератор не вземе да поразчисти тука. Зада може човека да си продаде камерата по-бързо.Инаформация е дадена за нея какво повече искате ??? LifeFeel: ако взема да разчиствам ще почна и от теб, че се обаждаш почти НАВСЯКЪДЕ и за съжаление не винаги подготвен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asp_mitov Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 are be hora utre e denqt za probi i kupuvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 ami to tiq pi4ove ot mustek i te ne znaqt kvo prodavat. tova 4mpix qvno e vazmojno naj-golqmata rezolucia pri tova s interpolacia, nqma da se u4udq ako matricata e 2,1 mpix. ako nqkoj iska da polzva tva ne6to kato zamestitel na videokamera, moje da go vzima,ste svur6i rabota.za cifrov fotoaparat oba4e mustek ne sa mi lubimi,malko sa im kofti aparatite,imam podoben,no i toj pravi hubavi klipove.ako nikoj ne se navie da q vzeme, moje da q pogledna i da q probvam,ako mi haresa, vzimam. <{POST_SNAPBACK}> KOI DA 4ETE, KOI?!?!? http://www.mustek.com/html/prod_camra/dv4000/spec.html izdivqvqm ve4e.....samo da dobaram nqkogo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.