mIRCata Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Значи какъв ми е проблема - използвах търсачката да намеря една програма FlashSFV - търсачката я намери в Win_Appz/FlashSFV/ Обаче като се опитах да влзяза през откриятата от търсачката директория, нито в Win_Appz!!!! Получих отказ за достъп през порт 8085 нито мога директно да сваля exe-то Когато опитах да вляза през FTP от сайта в Win_Appz/FlashSFV/ дори няма такава директория каквато ми изкара търсачката. Някой може ли да ми обясни на какво се дължи този проблем. И има ли начин да си дръпна все пак програмата от сървъра ако я има Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 http://www.data.bg/f.php?fid=274838 Ето ти едно място откъдето можеш да си я свалиш например. Има и едно по-голямо екзе в датата, но аз съм с това по-малкото, явно е по-стара версия, работи идеално за целите за които е направено. А иначе вървъра, който е на порт 8085 от време на време е в ревизия и затова нямаш достъп. Ако не знаеш, FTP-то е отделно от основните сървъри и затова като отвориш фтп-то не виждаш почти нищо от големия архив на вареза. Търсачката коректно отбелязва кое е на фтп-то и кое не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 аз под FTP имах предвид линка в страницате дето си пише FTP и понеже в OLD_FTP има само филми търсих в това новото. Ама там тая директория я няма никва. А търсячката ми я намери. Та се чудех как така едното казва че я има ама не дава достъп, пък другото казва такова животно нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Търсачката открива въпросната програма на сървъра:8085! Не я намира на фтп-то, не знам къде си търсил, но точно това ти казах, че я няма на фтп-то, затова не можеш да я намериш там Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 ОК зацепих (имало надежда в мен) Просто вместо в Winn_Appz търсих в FTP/Win_Appz сега пробвах да вляза в Win_Appz и отказа сигурно му правят нещо Ще чакам да го пуснат 10х за просветлението и помоща Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 ОК зацепих (имало надежда в мен) Просто вместо в Winn_Appz търсих в FTP/Win_Appz сега пробвах да вляза в Win_Appz и отказа сигурно му правят нещо Ще чакам да го пуснат 10х за просветлението и помоща <{POST_SNAPBACK}> и на мен не ми работеше,но вече сичко е наред заповядай : FlashSFV Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 На мен също не ми отваря нищо което се намира на порт 8085. И това е от както се пусна този порт. Някой да има идеи от какво е. Мисля че чаках доста време да се оправи проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Мисля че чаках доста време да се оправи проблема. <{POST_SNAPBACK}> Какво значи достатъчно време в случая на един проблем?! Искаш да кажеш - решен, нерешен, проблемен, не проблемен - пускайте го... Ми не става така като се замислиш. Докато не се отстрани проблема ще отнема толкова време колкото е нужно за решението му. На никого не му е приятно, на хората дето се занимават с него още по-малко, като знаят колко хора чакат одавна това да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 .....Ми не става така като се замислиш. Докато не се отстрани проблема ще отнема толкова време колкото е нужно за решението му. Съгласен сам с това, но мисля че има тема за състоянието на сървара.Там може да се каже от хората които се занимават с него, за евентуални проблеми, промени и т.н. И тогава ще си чакаме колкото трябва без да притесняваме никой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 не е ли казано?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Предполагам, че пак се извършва някакво местене към 8085 и поради това е down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Предполагам, че пак се извършва някакво местене към 8085 и поради това е down. <{POST_SNAPBACK}> Ами проблема е че вчера е работел за някох хора, а при мен не работи откакто е пуснат.Та за това реших да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Просто не си улучил момент, в който е бил пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Просто не си улучил момент, в който е бил пуснат. <{POST_SNAPBACK}> Предполагам това го казваш с лека насмешка. Аз го проверявам доста често и моля те обърни внимание че докато други потребители имаха достъп до него, в този момент (както изобщо до сега) аз нямах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Нещо firewall-а (ако имаш) да не би да ти прави проблем! Макар че аз като си го изключих ефекта беше същия - няма никой на 8085 за Win_appz Явно проблема е от страна на сървъра по мойто скромно мнение. Ще продължа с пробите, може да се каже нещо друго при мен, но щом всичко друго от сайта отварям само там не.... Edit : В стауса на сървъра пише че 8084 и/или други портове няма да работят чат пат поради някви джътки по сървъра.Съобщението е от 10.11 (Dreamer) Така че остава да чакаме и да пробваме да се вмъкнем през някой период на активност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Предполагам това го казваш с лека насмешка.Аз го проверявам доста често и моля те обърни внимание че докато други потребители имаха достъп до него, в този момент (както изобщо до сега) аз нямах. Напротив - няма повод да се бъзикам с такива неща. Не виждам абсолютно никаква логика за едни да работи, а за други не. Но щом казваш ще трябва да се провери това. После ще пиша за update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 нека да докажа!!!това е от днес: http://www.bgphoto.net/photos/983/o632363650860156250.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 А firefox просто си казва че връзката е била отказана на порт 8085 Но както вече казах то си пише в News че се слага нов сървър така че ща чакаме да го пуснат. Дано да е скоро да си точим с пълна сила какво ни трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Мисля, че решихме проблема. Може ли някой, който е имал проблеми с 8085 да тества в момента примерно с http://www.warez.ru:8085/videos/ Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Мисля, че решихме проблема. Може ли някой, който е имал проблеми с 8085 да тества в момента примерно с http://www.warez.ru:8085/videos/ Thanks <{POST_SNAPBACK}> ________________________________ Определено сега работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.