Jump to content
BulForum.com

Стачка.

Valesh

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

хаха ние днес в лиляната карахме 2-3 часа ,защото даскалките по химия и англииски не искали да стачкуват -ттцтцтц

Дано да има и още стачка ,та да не учим и други дни !

offtopic:Pi4 dobre do6al v TETA!!! :D Tva ne e ni6to nova az ot kogato sym tam ve4e 5 godini ni6to ne se e promenilo i nqma se promeni!!

Ta sega da kaja za otu4vaneto v TETA!!Tva e samo reklamen trik de sa vika!! :devil Nqma se otu4va a samo ni pla6at da ni e kofti!!Nie se konsultirahme s nqkoilko u4itelq i te taka kazaha pyk i tova be6e na6eto skromno mnenie!!!Pyk i da se otu4va edva li na6iq klas 6te utide :P Otnovo 6te se 4upim si4ki :punk

Абе и аз си помислих че ще се "отучва" като миналата година по 15 минути часове и полвината даскалки направо ша ни пуснат ама дори и да се отучва аз нямам намерение да бягам щот Колева ми е класна :cry (на който Колева му е била класна знае какво имам в предвид :( )

• 3 years later...
Не знам зали е най-подходящата тема но виждам днес това

http://news.plovdiv24.com/37003.html

Големи кауни-утре ще заседават да ни кажат дали ще ходим на училище...утре :blink:

Тъкмо щях да пусна тема..То какъв е смисала утре сутринта щяло да решават бла , бла дето аз съм първа смяна и докато ида до даскалото ще замръзна..Да го решават днеска..Пф тъпа държава !

Кой е идиот? Само ти си идиота в ситуацията. Щом аз съм чакал рейс при -21 и ти ша чакаш. Малък, изнежен...

Games

( 174 posts / 35% of this member's active posts )

Така, кат гледам, къде си трупал постове, седи си у вас и си играй игрички. Играта води до развитие!

Абе за квито и простотии да са карате всеки докато е бил ученик са е кефил на някой и друг измъкнат ден ваканция

Абе дали ще има одължаване на ваканцията или не като се караме няма да решим просто не сме ние хората.Тва да се чака в студа на -21 и да се качваш в реиса дето секи ти кашля в лицето наистина нее наи-добрия начин да искараш сутринта ама кво да се прави тва е трябва да се ходи на училище.Та в тоя ред на мисли бих посъветвал учениците да не киснат ся във форума ми да понаучим за утре пък ако има одължанае добре ни дошло.

Тази информация според мен е за утре,не може при тоя студ и да няма ваканция.Утре ще идем,тия пак ще заседават и ще има ваканция.Пък накрая на месеца може и грипна,казаха снощи,че се задавала грипна епидемия.Та сега при 2 ваканции(ако се получат,барем манат тия матури).Абе психар гледай си там твойто канче бе!Писна ми да разделяте хората на искащи да ходат на училище и не искащи.Гледайте си живота и не ми се правете на оборотни.Напишете някоя книга като се имате за всезнаещи.Аман от философи.

Не знам дали ще има дървена или не , ама поне в мойто даскало (механото) е пълен студ , дори и ся да няма дървена е голяма вероятността по-късно да има грипна , щото в тоя студ повечето ще се изпотръшкаме болни и после ония ще се чудят кво да правят с епидемията ,само щото им се струва , че сега е топло ;) Не мога да кажа , че не искам още няколко дена ваканцийка , ама ако ще се ходи на даскало поне условията да са подходящи ;)

Следващия пуснал тема за ваканции и дрън-дрън-дрън ще си отнесе ваканция от тук. Няма да се занимаваме още от сега всички с идиотизма на пет човека, дето ги мързи в червата да учат, поради което после ще ни легнат на гърба...

Ако толкова ви вълнува дали ще ви позволят да си растете тъпи или ще ви принудят насила да понатрупате малко умствен багаж - потърсете тийнпроблем или клубовете на дира... там е пъъъълно с такива като вас...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...