jozo Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Angliiskata 6a 6ta4kuva li <{POST_SNAPBACK}> Do kolkoto podu4uh NE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Bahti zagubenoto. Samo nashto dascalo i oshte edno shte u4at. E tva me razdrazni jestoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Az gledah po novinite 4e 400 000 4oveka sa protestirali. Spored men nqma da im izpalnat iskaniqta ami 6a im otrejat 15l. ot zaplatite za propusnatiq den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 e,kvo 6a vzema az da otida na sta4ka vmesto tqh.Taka pak nqma u4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 А в Лилянката к'во е весекло не е истина! Напрайли са лудо разпределение на часовете - бълен бъркоч И то щот' полвината даскали ще стачкуват, а другата половина ще ни мъчат. Даскалката по математика даже специално за нашите 2 часа щяла да се върне Поне часовете ще са по 30 мин, ама кой ще иде на школо ми е много интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Sq 6a po4ivam 3 dena .Trqbva mnogo 4esto da ima takiva stachki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 neska pitah nqkolko daskala ot moito u4ili6te(MG) te kazaha 4e sta4ka ima ama MGto nqma da u4astva 6e u4astvat samo teq u4ili6ta deto ne sa im platili zaplatite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Отивам аз на училище ..Закъснявам първи час (както винаги ) и к'во гледам на моя етаж застанали 5-6 учителя..И гледам като тръба.. И викам 'кво става' и те такива "Ами стачкуваме,заради заплатите и няма да има учебен процес,обаче трябва да си седите по стаите,защото се води,че трябва да ни подкрепяте" и аз йм викам "Еми в такъв случай аз отивам да пия кафе,мен какво ме интересува Вие колко пари взимате" И целия клас пихме кафенце .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Отивам аз на училище ..Закъснявам първи час (както винаги ) и к'во гледам на моя етаж застанали 5-6 учителя..И гледам като тръба..И викам 'кво става' и те такива "Ами стачкуваме,заради заплатите и няма да има учебен процес,обаче трябва да си седите по стаите,защото се води,че трябва да ни подкрепяте" и аз йм викам "Еми в такъв случай аз отивам да пия кафе,мен какво ме интересува Вие колко пари взимате" И целия клас пихме кафенце .. <{POST_SNAPBACK}> Хаахаахаххаха Печената само така Ти къде учиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 В едно малоумно училище в Тракия "Черноризец Храбър" Дето аз му викам пълна анархия Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Хаахаахаххаха Печената само така Ти къде учиш? <{POST_SNAPBACK}> ole golqmo ne6to ste napraili we pili ste kafe fmesto da stoite v 4as uuuuuuauuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 ole golqmo ne6to ste napraili we pili ste kafe fmesto da stoite v 4as uuuuuuauuuuuu <{POST_SNAPBACK}> Ми предпочитам да пия едно кафе и да се разсъня,отколкото да си седя цял час в стаята и да гледам по коридорите някви учители,дето уж стачкували. И между другото на мен ли ми се струва,или има няква ирония в твоя пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 golqmhaker,ne 4ete6 li-mai samo edno,dve nqma da u4at.ne se 4uvstvai mnoo nareden . a za ideqta da idem vmesto tqh na sta4kata-podkrepqm napalno (utre 6te imam tri kontrolni ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Аз уча в ПГЕЕ и няма да се учи в Петък.До тук добре но много се раздразних като разбрах че ще се отучва Аз кво съм виновен че даскалите стачкуват Според мен даскалите нямат никво право да стачкуват.Работят по няколко часа на ден,4 пъти в седмицата,цяло лято не работят и взимат по 250лв(не съм сигурен но предполагам че е някъде там).Да не говорим че много даскали дават частни уроци а някои дори си позволяват да изнудват(не говоря за моето училище).Дскал да си на тоя свят.И като си представя на някои даскали как "работят".Примери:даскала ми по физическо дава една топка да цъкаме и цял час си седи на топло в кабинета.Даскалката ми по география идва цял час блее и витае из облаците и на края на часа разкаже урока на 2 на 3 най-много с 10-15 изречения и си ходи.Сега като се замисля ша зема да стана даскал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 ako si mislite 4e vie ste nai-zle trqq vidite kak e v na6to daskalo... Ne se sta4kuva za po-visoki zaplati (parite idvat ot direktorkata).. nqma takiva ne6ta kato izbori 6tot daskaloto ne e izborna sekciq, mojem da izlizame samo prez golqmoto mejdu4asie... u4im ot 8 do 2 )) vuob6te hubavo u4ili6te ima hilqdi maloumni pravila i prostotii (koito mejdu drugoto sa odobreni ot ministerstvoto i dogodina 6e vleznat i v durjavnite daskala, primerno kredit to4ki.. bez doma6na -5 to4ki pri -30 se goni) moga da zaqvq 4e za jalost u4a v ЧПГ "Класик" xaxaaxaxaxax EDIT: AAA da i edinstvenoto, koeto polu4avam.. e pogledut na horata kato razberat kude u4a (gledat me kato prokajen ) <{POST_SNAPBACK}> Mi bratle k`fito i pravila da vyvejdat ne me ebe maina shtot az zavyrshvam taq godina bardaka da mu mislqt tiq deto imat oshte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Mi bratle k`fito i pravila da vyvejdat ne me ebe maina shtot az zavyrshvam taq godina bardaka da mu mislqt tiq deto imat oshte... <{POST_SNAPBACK}> Ti da ne si mislish 4e e mnogo hubavo kat ne hodish na daskalo.Sha sa kafish maximum 1,2 mesec-a i posle do kraq na jivota ti rabota, rabota i pak rabota napravo nqma otarvane ot taq rabota a mi i shte se molesh da hodish na daskalo i shte po4nesh da zavijdash i na tiq det hodqt E.T shto ne zema da ostana 1,2 godini ta da u4a pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Ti da ne si mislish 4e e mnogo hubavo kat ne hodish na daskalo.Sha sa kafish maximum 1,2 mesec-a i posle do kraq na jivota ti rabota, rabota i pak rabota napravo nqma otarvane ot taq rabota a mi i shte se molesh da hodish na daskalo i shte po4nesh da zavijdash i na tiq det hodqt E.T shto ne zema da ostana 1,2 godini ta da u4a pove4e <{POST_SNAPBACK}> Zavisi kak si ustroish neshtata sled daskalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Аз уча в ПГЕЕ и няма да се учи в Петък.До тук добре но много се раздразних като разбрах че ще се отучва Аз кво съм виновен че даскалите стачкуват Според мен даскалите нямат никво право да стачкуват.Работят по няколко часа на ден,4 пъти в седмицата,цяло лято не работят и взимат по 250лв(не съм сигурен но предполагам че е някъде там).Да не говорим че много даскали дават частни уроци а някои дори си позволяват да изнудват(не говоря за моето училище).Дскал да си на тоя свят.И като си представя на някои даскали как "работят".Примери:даскала ми по физическо дава една топка да цъкаме и цял час си седи на топло в кабинета.Даскалката ми по география идва цял час блее и витае из облаците и на края на часа разкаже урока на 2 на 3 най-много с 10-15 изречения и си ходи.Сега като се замисля ша зема да стана даскал Аз яко бях на вас нямаше да отида на отучването. Разбирам да се стачкува. Имат право хората. Щом така са си преценили добре, обаче това да става за сметка на това учениците да отучват . Трябва да мина през тета да ви проведа малко обучение . Ако ви питаш отсъствия си взимате целия клас бележки и демонстративно се разкарвате из двора и даскалото. За Модева нямам коментар . П.С. Ако някой има час при Анастасова и ще бягат голяма част от класа ми пишете едно ЛС да дойда и аз да и се порадвам малко на . Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Mi to, ako nashto ne ba4kashe super. V4era imah dve controlni s vazmojnost za treta. Dnes sq imam 1(po predmet po, kojto imam 2-prirodozn.),ama shte vidim kvo shte stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Аз уча в ПГЕЕ и няма да се учи в Петък.До тук добре но много се раздразних като разбрах че ще се отучва Аз кво съм виновен че даскалите стачкуват Според мен даскалите нямат никво право да стачкуват.Работят по няколко часа на ден,4 пъти в седмицата,цяло лято не работят и взимат по 250лв(не съм сигурен но предполагам че е някъде там).Да не говорим че много даскали дават частни уроци а някои дори си позволяват да изнудват(не говоря за моето училище).Дскал да си на тоя свят.И като си представя на някои даскали как "работят".Примери:даскала ми по физическо дава една топка да цъкаме и цял час си седи на топло в кабинета.Даскалката ми по география идва цял час блее и витае из облаците и на края на часа разкаже урока на 2 на 3 най-много с 10-15 изречения и си ходи.Сега като се замисля ша зема да стана даскал <{POST_SNAPBACK}> offtopic:Pi4 dobre do6al v TETA!!! Tva ne e ni6to nova az ot kogato sym tam ve4e 5 godini ni6to ne se e promenilo i nqma se promeni!! Ta sega da kaja za otu4vaneto v TETA!!Tva e samo reklamen trik de sa vika!! Nqma se otu4va a samo ni pla6at da ni e kofti!!Nie se konsultirahme s nqkoilko u4itelq i te taka kazaha pyk i tova be6e na6eto skromno mnenie!!!Pyk i da se otu4va edva li na6iq klas 6te utide Otnovo 6te se 4upim si4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 STA4KA STA4KA.az kato po malak i y4a v golqmata lilqna nqma da y4a v petak(toest dnes)i nqma da oty4vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 STA4KA STA4KA.az kato po malak i y4a v golqmata lilqna nqma da y4a v petak(toest dnes)i nqma da oty4vam <{POST_SNAPBACK}> Tova puk za pruv put go chuvam da se otuchva .Dokolkoto znam nqma da se otuchva.Te da ne sa ludi kak shte otuchvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 STA4KA STA4KA.az kato po malak i y4a v golqmata lilqna nqma da y4a v petak(toest dnes)i nqma da oty4vam <{POST_SNAPBACK}> I Nie nqma da otu4vame . I sq tri dena po4ivka. KEF!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 То бивало и да отучвам,заради тяхните стачки А там,който беше казал за частни уроци,изнудвания и такива.. И аз имам такива даскалки ...миналата година де да знам що ..останах на изпит по алгебра и оная даскалка преди изпита ми вика "Трябва да идваш на частни уроци при мене (като наблегна на това,че трябвало да е при нея),за да можеш да научиш нещо,че иначе ще те оставя да повтаряш" .. Еми к'во е т'ва? Аз така или иначе на учител пари никога няма да дам.. И си взех изпита като бял човек щото се намесиха мама и тате Имам и други такива даскалки,обаче след един случай не смеят да ми говорят за пари.. Ай да си таковат мамата и да не ме занимават с тяхните глупости и комплекси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Чух ,че пак ще правят стачка , вярно ли е ? Бтв неска имам 3.50 по геометрия шото учим, както обикновено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.