JDFU Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 90% ot vremeto kogato sym v nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 През деня доакто съм на работата и няма много за вършене или да си поразведря мислите. Вечер като съм в нас и нямам друга работа или не цъкам нещо Абе общо взето често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Като гледам бая народ се вживяват в ролята на модератор или администратор. Аз самия преди време съм допускал грешката да отварям тъпи теми или пък да изкажа мнение, че дадена тема е тъпа, но като видях 1 цяла страница изказвания "клоуз топик" ми стана лошо и за пореден път си обещавам да не правя такива смешни грешки. Тъпи теми има и винаги ще има. Но модераторите са за това, те преценяват коя тема да бъде затворена и коя не. Темата не е много интересна, но ако човъркате тук там ще видите, че има къдееее по-тъпи теми от тая. Особено моята първа тема А по темата какво да кажа, аз първо не разбрах какво пита тоя пич ... По кое време посещавам warez.ru или warez.ru/invision т.е. форума ? Предполагам, че става въпроса за второто, така че може да си коригира въпроса. Посещавам форума най-често, вечер когато се прибера от работа. Интересни са ми разделите NEWS, BUY/SELL и MP3z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 KOgato sa seta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 za nqkoi kato men temata trqbva da se modificira na: koga ne vlizate v foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 И аз доста редовно си е посещавам да не кажа почти винаги.Яко е мен ме кефи.И бих казъл, че тоя форум е доста по-готин от останалите.Пък и тук почти веднага може да очакваш отговор на въпрос.бях писал тема в хардуеар.бг е още мисля, че няма отговор. WAREZ.RU RuLeZzZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 И аз доста редовно си е посещавам да не кажа почти винаги.Яко е мен ме кефи.И бих казъл, че тоя форум е доста по-готин от останалите.Пък и тук почти веднага може да очакваш отговор на въпрос.бях писал тема в хардуеар.бг е още мисля, че няма отговор. WAREZ.RU RuLeZzZz <{POST_SNAPBACK}> Da tuk si prav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ами аз съм само първа смяна и затова влизам от 14часа до кам 17 някъде и после от 23-24 до когато ми се приспи много!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Hm kogato padne redovno kam 30 minuti na den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.