Jump to content
BulForum.com

Koj, koga

golqmhaker

Recommended Posts

През деня доакто съм на работата и няма много за вършене или да си поразведря мислите.

Вечер като съм в нас и нямам друга работа или не цъкам нещо

Абе общо взето често.

Като гледам бая народ се вживяват в ролята на модератор или администратор. Аз самия преди време съм допускал грешката да отварям тъпи теми или пък да изкажа мнение, че дадена тема е тъпа, но като видях 1 цяла страница изказвания "клоуз топик" ми стана лошо и за пореден път си обещавам да не правя такива смешни грешки. Тъпи теми има и винаги ще има. Но модераторите са за това, те преценяват коя тема да бъде затворена и коя не. Темата не е много интересна, но ако човъркате тук там ще видите, че има къдееее по-тъпи теми от тая. Особено моята първа тема :P

А по темата какво да кажа, аз първо не разбрах какво пита тоя пич ... По кое време посещавам warez.ru или warez.ru/invision т.е. форума ? Предполагам, че става въпроса за второто, така че може да си коригира въпроса.

Посещавам форума най-често, вечер когато се прибера от работа. Интересни са ми разделите NEWS, BUY/SELL и MP3z.

И аз доста редовно си е посещавам да не кажа почти винаги.Яко е мен ме кефи.И бих казъл, че тоя форум е доста по-готин от останалите.Пък и тук почти веднага може да очакваш отговор на въпрос.бях писал тема в хардуеар.бг е още мисля, че няма отговор.

WAREZ.RU RuLeZzZz

И аз доста редовно си е посещавам да не кажа почти винаги.Яко е мен ме кефи.И бих казъл, че тоя форум е доста по-готин от останалите.Пък и тук почти веднага може да очакваш отговор на въпрос.бях писал тема в хардуеар.бг е още мисля, че няма отговор.

WAREZ.RU RuLeZzZz

Da tuk si prav!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...