Lestat Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Хм, Lestat, не съм я чул тая жена, но пък е интересно!!! Къде може да се намери статията??? <{POST_SNAPBACK}> Никаква представа нямам, защото го хванах малко.Схванах само основната идея.Ама обещавам, че ще распитам тука дядовците и бабите в махалата и щи кажа някво инфо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Ако вярвате на Всяка неделя.... <{POST_SNAPBACK}> Е защо да не вярваме?Много от нещата се говорят открито и точно, без да се изменят!!!Вярно е, че има неща, който се казват с определена цел, но повечето е истина!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absent Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Spored mene voennata politika na USA e prqko svurzana s parite i po-to4no s vun6niq im dulg.Za6to $ e nisak v momenta produljava da pada.Cqlata istoriq e v tova 4e USA imat ogromen vun6en dulg koito e v $.Golqma ast ot tozi dulg e kum strani ot EU,kadeto valutata e Evro.Durjeiki nisak kurs na $ prosto USA namalqva iskustveno dulga si.Tazi celenaso4ena politika vizira ot edna strana namalqvane na vun6niq dulg i ot druga stimulirane na amerikanskata ikonomika..v sledstvie na uveli4enoto voenno proizvosvodstvo...ot koeto proizti4at i polojitelnite posledici za amerikancite,a imenno namalqvane na bezraboticata,uveli4avane na brutniq vutre6en produkt i t.n.....izmislili sa g horata .... <{POST_SNAPBACK}> Това ми се вижда доста тъпо, че американците ще вземат да си обезценяват долара само за да им намалее дългът който е също в долари. Не трябва да си магистър по икономика за да го разбереш. Та по темата, не мисля че САЩ прилича на Германия по времето на Хитлер - Германия не е имала бази по целия свят, дори не е имала право да има войска по-голяма от някакъв необходим минимум нито тежко въоръжение. Нито може да се сравнява демократично управление с диктатура. За причините за войната в Ирак мисля че е насочено по-скоро срещу тероризма отколкото за петрол, все пак не виждам защо американците ще потрошат толкова пари за война вместо да бяха махнали ембаргото и да купуват от Садам. А за това колко добре си живеели иракчаните по негово време - ми направете съпоставка със съседен Кувейт или Саудитска Арабия. Ако след десетина години и в Ирак са така то мисля че войната е напълно оправдана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Няма нужда!Ама си струва да помислиш малко преди да правиш такива тъпи изблици!Все пак идеята му оригинална и обоснована.И това е най-важното иначе и тая тема ще се превърне в поредния topic за оплюване на "тъпите американци"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Хора, току-що ни показаха колко сме тъпи! Да се покаем публично !!! <{POST_SNAPBACK}> Няма нужда!Ама си струва да помислиш малко преди да правиш такива тъпи изблици!Все пак идеята му оригинална и обоснована.И това е най-важното иначе и тая тема ще се превърне в поредния topic за оплюване на "тъпите американци"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Ne znam dokolko sa tupi Amerikancite,no vse pak te upravliavat sveta. Po princip sum saglasen s Cheese. Mislia 4e te vinagi sa vodili edna kurvava politika na vme6atelstvo i uzurpirane na vlasta v drugite durjavi. Mislia su6to ,4e ne bazite im gi praviat silni,a zadkolisnata im vun6na politika. Vinagi sa uspiavali da svaliat,rejimi i diktatori i da postaviat pravitelstva izgradeni ot marionetki.Daje po podoben na4in sa uzurpirali durjavi bez priaka voenna namesa i sa predizvikvali kurvavi grajdanski voini. Primerite v istoriata sa mnogo. Kolkoto do umnite im prezidenti,ne znam ima li takiva sled WW2 ili vsi4ki sa protejeta s vurzani ruce. I vse pak ne se ot4aivaite! Skoro Bulgaria s6te opravliava sveta ,sled kato na vsi4ki ostanali zemiata im se vidi tiasna i pokoriat kosmosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Т`ва за космоса ми хареса, ама не трябва да става. Аз ще ти дам примери за вмешателство без преки военни действия: Балканската война Междусъюзническата война 1,2 ................................................ А за кървавата политика, то няма кво да се говори повече!!!Всичко се знае! Абе хора, искам да пусна тема за Хитлер, ама ме е шубе че ще получа бан от някой модератор, както стана с нацистките вицове.А между другото вижте последните reply в темата за вицове и ще видите как модератор си разказва нацистки вицове...Не че имам нещо против, но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Това ми се вижда доста тъпо, че американците ще вземат да си обезценяват долара само за да им намалее дългът който е също в долари. Не трябва да си магистър по икономика за да го разбереш. Та по темата, не мисля че САЩ прилича на Германия по времето на Хитлер - Германия не е имала бази по целия свят, дори не е имала право да има войска по-голяма от някакъв необходим минимум нито тежко въоръжение. Нито може да се сравнява демократично управление с диктатура. За причините за войната в Ирак мисля че е насочено по-скоро срещу тероризма отколкото за петрол, все пак не виждам защо американците ще потрошат толкова пари за война вместо да бяха махнали ембаргото и да купуват от Садам. А за това колко добре си живеели иракчаните по негово време - ми направете съпоставка със съседен Кувейт или Саудитска Арабия. Ако след десетина години и в Ирак са така то мисля че войната е напълно оправдана. <{POST_SNAPBACK}> Ami da ti kaja ima super mnogo smisal v taq ideq i tq ne eprokarana ot smaite amerikanci a ot tezi koito gi upravlqvat i e mn umno izmisleno vsi4ko za6tot pro4eti malko kolko im e vun6niq dulg i pak 6te govorim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Ami da ti kaja ima super mnogo smisal v taq ideq i tq ne eprokarana ot smaite amerikanci a ot tezi koito gi upravlqvat i e mn umno izmisleno vsi4ko za6tot pro4eti malko kolko im e vun6niq dulg i pak 6te govorim... <{POST_SNAPBACK}> А по този начит те няма ли да си прецакат износа?След като цените са им в долари, те ще паднат!А и вътрешната им икономика няма ли да се срути ако долара се обезцени толкова "брутално"!Това обезценяване не е наложено от никой, то е просто естествен процес от въвеждането на еврото!Начална икономика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absent Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Ami da ti kaja ima super mnogo smisal v taq ideq i tq ne eprokarana ot smaite amerikanci a ot tezi koito gi upravlqvat i e mn umno izmisleno vsi4ko za6tot pro4eti malko kolko im e vun6niq dulg i pak 6te govorim... <{POST_SNAPBACK}> Добре, айде сега ми обясни като дължиш на някой 100$, получаваш заплата само в $ и нямаш никаква друга валута как ще ти намалее дълга като $ поевтинее с няколко цента спрямо еврото? Поевтиняването на $ дори стимулира американската икономика защото увеличава износа, да не говорим че суровините се заплащат предимно с долари. Плюс това е и много трудно изкуствено да вдигнеш или обезцениш дадена валута (стига да не е на някоя бананова република). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 ами нека ви покажа колко струва воината до момента www.hereinreality.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Аз лично съм твърде против Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Аз лично съм твърде против <{POST_SNAPBACK}> Аз също.Оправдават си оръжейните програми Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Аз също.Оправдават си оръжейните програми <{POST_SNAPBACK}> Taka e ! Prav si no e ne4ove6ko da gi opravdavat s hora ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Аз също.Оправдават си оръжейните програми <{POST_SNAPBACK}> dawe tiq tupaci wsqka godina otdelqt milqrdi ga4eli 6a sa biqt s marsianci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.