danio Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Instalirah igrata ,puskam q,tragavat film4etata na igrata no kato svarshat mi dava 4eren ekran i nqkvi 4erti minavat .Ako nqkoq znae kak da si go opravq neka da mi pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
GossipApe Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje kak to4no e izteglil igrata...Pitam ,za6toto 1 mesec se probvam i vse ne iska da q dyrpa ot slednata direktoriq http://warez.ru:8084/gamez/Vampire.The.Mas...dlines-HOODLUM/ Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Имам проблем с играта. При инсталацията ми излиза гре6ка каквото и да натисна пак се прецаква изнсталацията. Кажете къв е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Играта е дърпана от нашия сайт.Нали свалям я инсталвам я всичко ок.Както обкновенно взимам файловете от папката на Hoodlum НО като дам на играта пак иска cd 1 реших да ко маунтна на deamon-а ама пак го иска аре ся някой да каже закво е така?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Инсталирах си аз играта направих след това всичко което пишеше в инфото и си я пускам и изведнъж ми изкарва черен екран на който пише "out of frequensy" и там някви числа.И след малко монитора гасне.Пускам я аз пак, но тожи път гледам само рекламите и пак така ства.По нататък не може да стигна.Някой да знае за какво е този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ami stava vapros, 4e monitor ti ne poddurja takava opresnitelna 4estota kato zadadenata. Smakni refresh rate-a i trqbva da nqmash problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ами смъквах го качвах го, нищо не става.Все еди и същи числа изкарва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ami vij v samata igra da ne bi da ima vazmojnost da se zadava opresnitelna 4estota i tq da e po-golqma ot vazmojnostite na monitora ti. Prosto sam igral igrata predi mnogo vreme i takiva neshta ne si gi spomnqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Е как да вида в самата игра.Виждам само рекламите преди тва, даже и тях не виждам, и тва е.А монитора е LG Flatron 795FT Plus.Едва ли от него ще е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Probvai razli4na rezoluciq ot tazi s koqto si v momenta. Prosto drugo ne mi idva na um. A problema e v monitora...na izbranata rezoluciq ne moje da podkara dadena opresnitelna 4estota...tova i ti izpisva za error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Играта е дърпана от нашия сайт.Нали свалям я инсталвам я всичко ок.Както обкновенно взимам файловете от папката на Hoodlum НО като дам на играта пак иска cd 1 реших да ко маунтна на deamon-а ама пак го иска аре ся някой да каже закво е така?!? <{POST_SNAPBACK}> 5. Copy vampire.dll from HOODLUM dir on CD to installdir\Vampire\dlls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 За пореден път преебавка с нещо, което толкова ми се играе... Играта тръгва, бачка си на 6 до Chinatown, дори го минавам и отивам да спасявам археолога от ловците на вампири. Никакви проблеми, спасявам го и тръгвам обратно към лодката да бягам, качвам се на лодката и свършва нивото. Почва да зарежда нивото... зарежда 4 минути някаде и следва тривиалния черен екран, последван от десктопа ми . Това се повтори няколко изтормозващи и отчаяни опита. Пробвах дори с нов вампир и стигнах до същото място, със същия проблем... Та ви моля за решение на проблема. Междо другото малкавианците са много забавен клан Ей basten-e, златен си, благодаря(за пореден път)... Защо не се бях сетил сам не знам ОК, тогава въпрос номер 2: Как се изпълнява страничния куест за върколака(започва с убииството на пристанището в Санта Моника)? Разбрах, че е върколак, защото с малкавианец играх и оня в закусвалнята го разконспирирах ... Ударих го, той взе че се превърна във влък и ме опердаши Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ami da ti kaja i pri men go imashe toq problem...ama ne si spomnqm dali beshe na sashtoto nivo. Ta problema go reshih s daden patch, 4iqto versiq ne si spomnqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.