Jump to content
BulForum.com

Vampire The Masquerade Bloodlines

bolen-mozak

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Играта е дърпана от нашия сайт.Нали свалям я инсталвам я всичко ок.Както обкновенно взимам файловете от папката на Hoodlum НО като дам на играта пак иска cd 1 реших да ко маунтна на deamon-а ама пак го иска аре ся някой да каже закво е така?!?

• 4 weeks later...

Инсталирах си аз играта направих след това всичко което пишеше в инфото и си я пускам и изведнъж ми изкарва черен екран на който пише "out of frequensy" и там някви числа.И след малко монитора гасне.Пускам я аз пак, но тожи път гледам само рекламите и пак така ства.По нататък не може да стигна.Някой да знае за какво е този проблем?

Ами смъквах го качвах го, нищо не става.Все еди и същи числа изкарва.

Е как да вида в самата игра.Виждам само рекламите преди тва, даже и тях не виждам, и тва е.А монитора е LG Flatron 795FT Plus.Едва ли от него ще е проблема.

• 3 weeks later...
Играта е дърпана от нашия сайт.Нали свалям я инсталвам я всичко ок.Както обкновенно взимам файловете от папката на Hoodlum НО като дам на играта пак иска cd 1 реших да ко маунтна на deamon-а ама пак го иска аре ся някой да каже закво е така?!?

5. Copy vampire.dll from HOODLUM dir on CD to installdir\Vampire\dlls

• 2 weeks later...

За пореден път преебавка с нещо, което толкова ми се играе...

Играта тръгва, бачка си на 6 до Chinatown, дори го минавам и отивам да спасявам археолога от ловците на вампири. Никакви проблеми, спасявам го и тръгвам обратно към лодката да бягам, качвам се на лодката и свършва нивото. Почва да зарежда нивото... зарежда 4 минути някаде и следва тривиалния черен екран, последван от десктопа ми :angry1 . Това се повтори няколко изтормозващи и отчаяни опита. Пробвах дори с нов вампир и стигнах до същото място, със същия проблем... Та ви моля за решение на проблема. Междо другото малкавианците са много забавен клан :wir

Ей basten-e, златен си, благодаря(за пореден път)... Защо не се бях сетил сам не знам :bgrin:

ОК, тогава въпрос номер 2: Как се изпълнява страничния куест за върколака(започва с убииството на пристанището в Санта Моника)? Разбрах, че е върколак, защото с малкавианец играх и оня в закусвалнята го разконспирирах :punk ... Ударих го, той взе че се превърна във влък и ме опердаши :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...