bolen-mozak Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Shhhhh taq igra Vampire The Masquerade Bloodlines e super jestoka men poprinsip mnogo me zarebqvat takiva RPG-ta sashto ochakvam s netarpenie i Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords a tazi World of Warcraft podobna na goreposochenite li e ? Mod. Edit. - Разделих топика, не бъркайте игрите, Bloodlines е друга, по-нова игра, мисля че като продължение на Vampire: The Masquerade(не съм играл нищо от поредицата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Shhhhh taq igraVampire The Masquerade Bloodlines e super jestoka men poprinsip mnogo me zarebqvat takiva RPG-ta sashto ochakvam s netarpenie i Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords a tazi World of Warcraft podobna na goreposochenite li e ? <{POST_SNAPBACK}> може ли да ми направиш 1 кратко ревю на играта ,защото и аз съм заинтересуван ,но ако не ми хареса ще се издразня ,че съм свалял 3цд-та П.П. гледал съм скриншотове ,но ... все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 mi as igrah 2 min samo che imam malko rabota da varsha no ei sq shte napraq malko shotove da vidish no videoto mi e kofti sega 4200 Ti [na zaem sam e zel ot edin priatel] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 Eto gledai malko igrata e ludnisa daznaesh sigoren sam che shte se zarebish http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mo...e%20Bloodlines/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 мерси много за скрииновете .. ще го свалям то си мяза направо на 3rd person action ама сега покрай HL2 ще видим колко ще го играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Абе кви изискавания има Bloodlines??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 iziskvanqita sa: 1200 mhz 356 ram ne znam,za6to oba4e me izhvurlq to4no predi da zaredi 1vata misiq updatnax driverite-ne stava mislq 4e e zaradi pc-to mi: 1300 mhz,256 ram ima li nqkoi ,koito e uspql da q podkara pri ma6ina po slaba ot iziskvaniqta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Az ne6to nemoga da si e instaliram.Ako moje nqkoi da pomogne? Problema e: po4va instalaciqta kakto si mu e reda zavar6va si kakto si mu e reda i nakraiq nqma ni6to tam kadeto sam zadal da se instalira e nqma,ni6to nqma dori i papkata v koiqto sam e slojil da se instalirva igrata v registrite e nqma pak v control panela poglednah i tam nqma,nqkolko pyti e instalirvah ama nikva sleda ot igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 мерси и аз за скрийновете,току що разбрах,че няма смисъл да я свалям tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Играта е страхотна макар, че с мойте 256 рам имам доста сериозни проблеми с производителноста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Лудница е играта, Troika много добре са се справили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 krak imali taq igra shtoto az neshto ne vijdam.iska 2ri disk,zarejdamgo i ne shte pak da tragne Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 krak imali taq igra shtoto az neshto ne vijdam.iska 2ri disk,zarejdamgo i ne shte pak da tragne <{POST_SNAPBACK}> 2. Burn the bin/cue for CD 2&3 with Nero Burning ROM, CDRWin or equivalent. Use Alcohol 120% v1.9.2.1705 with the Safedisc 2/3 profile to burn CD1 using 4x write speed. 4. Play using CD1! Четете инфота, или направо се трият постове, чийто отговор е написан в инфо файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 samo edno shte kaja Troika Games : Arcanum,The Temple of Elemntal Evil nia poveche kvo da kaja da ne govorim che e s hl2 engine ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkiSan Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Аз си я инсталирах снощи и играх няколко часа. Играта е на три диска и си тръгва без крак и сиди(за сидито не съм сигурен, може и да съм го забравил в демона). Първото нещо което ми направи неприятно впечетление беше дървеното поведение на героите. Лицата им са прилични, а очите отлични, но движението на фигурите е малко дразнещо. Става въпрос когато ги гледаш от близо. Второто е необходимостта от изключително често зареждане на нива. Ако сте объркан и не сте сигурен къде трябва да отидете, ще ви се наложи да гледате доста често "прогрес бара". Трето - задира си. Това може да е от компютъра ми , но това е първата игра която ми задира от година на сам. Е, и аз съм сложил всичко на фул, но все пак е гадно. (Атлон 1700+; 512 МВ RАМ; FX5900XT; 1024x768)- и доколкото разбрах, това със задирането е непроправимо и е дефект или на кракнатата верися или на самата игра. Четвърто - Движите се от първо лице и си говорите и т.н.. Всичко си е наред. Обаче се налага да проведете "по-агресивен разговор" и вадете бухалката. Веднага минавате в трето лице и започва едно малко неорентирано движение. Щото видете ли, вашият опонент в този диспут не е блоговолил да седи на едно място. Абе след няколко разгрищени спора се свиква с управлението . Пето - внимавайте кой персонаж си избирате, защото репликите им са с различен шрифт. Някои просто не могат да се четят . Друго - играта е за хора, които имат поне някакви познания по английски език. Диалозите не са линейни и натискането на диалозите под ред няма да ви доведе до нищо хубаво. Освен това май изпитвам опасението, че някои от диалозите ти се появават само веднъж. ( това не е недостатък на играта, а на липсата на български вариант или недостатъчно знания по чужди езици от играещия) Има и много положителни страни - много начини за изиграване. Зависи от поведението ви на "терена" и вашите скилове и познания по английски. Изпълнявайки куестове вие трупате опит и може веднага да си повишите левъла на деден скил. Умрях от густо, когато хванах един картотен кашон и започнах да го разнасям из стаята. Мога да се закълня, че беше истински само не разбрах как са го натъпкали в графиката на играта. (все пак е HL2). Сгадите и околната среда са с хубава визия, но според мен не се нещо, което ще ви зашеметят. Просто със сигурност няма да ви дразнят. Играта определено си заслужава да се изиграе още повече, че това може да се прави повече от веднъж и то вчеки пък по-различно от предишния. Препоръчвам я на всеки запален геймър по RPG и екшани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Играта я играх малко и после я махнах да освободя масто за 2 халф. Днес пак я сложих, но вместо да ми зареди стой един противен черен екран-даже индикацийте на монитора не светят. Инъче звук се чува и явно нещо става. Като я пуснах в сайф моуд даже видях логото на Троика. Откакто я играх не съм сменял драйвери и не съм правил нищо по-особено, с изключение на факта, че промених регистрите заради клоне сд версията на Sid Meier's Pirates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Виж refresh rate в настройките на видео драйвърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Аз вчера я врътнах с Носферату и мога да кажа, че това е едно от най-добрите рпг-та тази година Просто е супер нелинейна и има поне 5 финала... всеки куест може да се мине по няколко начина и има множество странични куестове освен финалните... Между другото това за различните цветове на репликите не е от вида на клана, с който играеш, а от няколко показателя = Seduction (розов шрифт), Intimidation (май беше син, ама може да е и зеления), Persuation (и тук така - или зеления, или синия И още нещо - с тия Носферату е много гадно да се играе - повечето от страничните персонажи не искат да говорят с теб, защото си прекалено грозен и ги плашиш Иначе историята на играта е просто велика и в края особено доста се заплита и в зависимост от избора ти, има няколко различни финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Вчера я пробвах играта,ама то беше едно пробване... На Celeron 1100, 256 ram, Radeon9000 64mb така яко насичаше... А пък да се похваля, че времето за зареждане надвиши петорно това на игране. Е явно няма да се играе скоро. Жалко, а тестът в началото ми хареса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SparX Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Хора помогнете друпнах си играта ,инсталирах й а,но не 6те да тругжа се ми иска шибан 1 диск ....претурсих дискожете за кракоже ама ен намерих и пробвах като маунтвам последователно всеки от тях и пускам играт но не стана ...после потурсих крак в нет-а и намерих наякакъв които се състои от някакво исо фаилче дето трябва да си го маунтна ама и с него не мога да я подкарам се ми иска 1-жи диск....На съквартиранта ми му тръгна веднага след инсталациата без да му иска ни6то с изклиучение да маунтне 1-диск от инсталационните...за какво на мен така се ебава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Problemyt e, 4e purviqt disk na igrata e sus razshirenie *.mdf/*.mds. 4rez Daemon ne uspqvam da go otvorq kakvo da pravq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Problemyt e, 4e purviqt disk na igrata e sus razshirenie *.mdf/*.mds. 4rez Daemon ne uspqvam da go otvorq kakvo da pravq? <{POST_SNAPBACK}> otvarq sa s Deamon Tools as sam s versiq 3.47 i si go otfarqshe bes problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Mnogo blagodarq!!!!!!!!!! Blagodarnostta mi e kato ot fen kum fen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 abe hora gledam che kachiha nqkukuv nov release...znaete li dali ima nqkakva razlika.to tova deto e kacheno se vodi redemption(novoto)ama kato go otvarish sa si tri diska i nfo-to e za bloodlines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Bloodlines e, prosto sum oburkal imeto na direktoriqta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.