Vento Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 В гаража ми се подмята някакво РС от праисторическата епоха и ми пречи, та искам някой да го вземе... Може пък да му трябва за нещо. Параметри и данни не мога да кажа, не знам какво е и не ми се занимава да гледам - предполагам е нещо като ПРАВЕЦ 16 или от сорта. Било е марково навремето. Хоризонтална кутия, монитора се слага отгоре в специално вдлъбнато като поставка... Май няма клавиатура и мишка, но това му е последния проблем... Може да му щракна някакви снимки тия дни... С монитор е, пак на същата марка! НО за начална цена от 1лв. толкова... КРАЙ на търга: вторник, 23.11.2004г. 16ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 aide 3 lv za 6tastie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Az davam 4 leva, ako raboti i ako ima klaviatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 Мисля, че работи, защото доскоро е ползвано за управление на складови наличности. Клавиатура казах, че ПО-СКОРО НЯМА... Така, че да броим че НЯМА периферия (освен монитора). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 @Vento съветвам те (ако не си го направил ) да погледнеш тази тема : http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=15024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 4 i ot men az ne iskam klaviatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 ............. Благодаря ти много за идеята , доста ми допадна ! Ще я обмисля сериозно, обещавам! Мисля, че момчетата няма да се сърдят, ако реша да го дам на децата..... Засега наддавайте, пък ще реша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 ne bqh popadal na tazi tema i mi dopadna mnogo. Re6avai VENTO detzata sigurno 6te se radvat na tazi predubivka. ako vse pak rei6i6 da go prodava6 az go iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 а бе хвърли едно око дали дава поне чакмак като го включиш и ще дам 5 лева е така за спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 ot men ima6 0.50 lv., i to ako mi go dostavi6 na adres vse pak tuk ne sme 4ista4i na garaji nali P.S. aotnosno po gore pusnatata prepratka tova e palna gavra. kato sa siratci tova nezna4i 4e im trqbvat boklutzi na detzata.i ako nqkoi naistina iska da pomogne neka ne po tozi na4in.ima dosta po dobri na4ini da zaradva6 ne6tasno dete, otkolkoto s edna brakma v bukvalniqt smisal,ot koqto to nqma ni6to da razbere LifeFeel: я виж това 0.50лв да не си го объркал при положение, че търга е достигнал 5лв ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 OFFTOPIC ot men ima6 0.50 lv., i to ako mi go dostavi6 na adres vse pak tuk ne sme 4ista4i na garaji naliP.S. aotnosno po gore pusnatata prepratka tova e palna gavra. kato sa siratci tova nezna4i 4e im trqbvat boklutzi na detzata.i ako nqkoi naistina iska da pomogne neka ne po tozi na4in.ima dosta po dobri na4ini da zaradva6 ne6tasno dete, otkolkoto s edna brakma v bukvalniqt smisal,ot koqto to nqma ni6to da razbere <{POST_SNAPBACK}> ne sum suglasen,che tova e gavra.Vse pak siracite ne sa sviknali s Pentium 4,povecheto ot tqh dori ne znaqt kvo e tva PC.Taka che vsqko darenie za tqh e plius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 az davam 5.50 ako ima klaviatura i raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 Клавиатура и мишка, казах че НЯМА! Иначе пали, но стига до някъде и иска клавиатура или мишка... Ето малко снимки от днес: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 huu de a moga li ot nqkade da si namera klaviatura 6toto te mai sa s razli4en nakrainik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Това ми прилича на 286 на мене. А относно децата, никаква гавра не е! Аз лично съм започнал на Правец 16 и съм научил много на него (колкото и смешно да звучи на някои посе****ци). Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Пичове, вие само мишки искате... В далечните времена преди 20 години една мишка струваше 120$, а това РС - сигурно 5000$ (няма майтап, тогава съм купувал служебни Правец 16 за 18000 лв) Това според мен е някакъв клонинг на IBM-XT с 640 КВ памет и 5.25" 360КВ флопи, нужна му е обикновена клавиатура тип DIN, мишка може да се върже през серийния порт (ама той е от старите 25-пинови), само че за какво му е на това РС мишка. Мониторът е сигурно CGA или евентуално монохромен тип Hersules. Дискетите за него сигурно отдавна са си загубили магнитното поле и са развалени, даже и аз не сещам преди колко години ги изхвърлих. На него спокойно би вървял ДОС 3.1, за линукс съм скептично настроен. Едит: тези след мен във форума правелно са забелязали, че има и диск 20МВ(това не му обърнах внимание в началото). Но въпреки това тия 640КВ ме навеждат на мисълта, че все пак е ХТ. Подчертано "подаряването" на това чудо на дом за сираци ще бъде сметнато за подигравка според мен. Да пожелая на ентусиаста, който го купи, да има щастието да поработи на него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 dobre de za 5.50 stava li Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Това ми прилича на 286 на мене. <{POST_SNAPBACK}> Според мен не е 286. Ползвал съм 386, като харддиска ми беше 5 МВ. Това, ако не греша по надписа по кутията, има 20 МВ хард .. не че е невъзможно, но ми се струва по-невероятно А относно децата, никаква гавра не е! Аз лично съм започнал на Правец 16 и съм научил много на него (колкото и смешно да звучи на някои посе****ци). Но кога си почнал И аз съм почнал на 386(предимно джъгайки Civilization де ) ама почнах около 1994г Но си прав, че там се учи повече .. просто няма да играеш "поредния хит" и ще можеш само да се учиш на основи на компютрите Някой беше говорил за мишка .. на толкова стар компютър от мишка смисъл НЯМА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Според мен не е 286. Ползвал съм 386, като харддиска ми беше 5 МВ. Това, ако не греша по надписа по кутията, има 20 МВ хард .. не че е невъзможно, но ми се струва по-невероятно 386 с 5МБ хард? Чакай малко сега...че те първите Уинчестъри бяха 10МБ. 386 системите обикновено са с по 40МБ и нагоре. Въпреки, че това няма значение държа че е 286 (максимум). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Не са биити Ето какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 386 с 5МБ хард? Чакай малко сега...че те първите Уинчестъри бяха 10МБ. 386 системите обикновено са с по 40МБ и нагоре. Въпреки, че това няма значение държа че е 286 (максимум). <{POST_SNAPBACK}> Явно се бъркам .. може и толкова максимално да съм можел да освободя. Все пак това беше преди 4-5 години, а се разделих с компа на 10 години .. не съм бил много наясно с хардуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack W. Tweeg Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 http://myweb.tiscali.co.uk/mickfrench/amstrad.htm http://www.heimcomputer.de/english/pcs/pc1640.html http://www.mail-archive.com/linux-8086@vge...u/msg02479.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 http://myweb.tiscali.co.uk/mickfrench/amstrad.htmhttp://www.heimcomputer.de/english/pcs/pc1640.html <{POST_SNAPBACK}> Не са биити Ето какво е <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack W. Tweeg Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Извинявай, това не го бях видял Просто Гугъл вади едни и същи резултати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Не разбирам от PC-та, но това май е с колекционерска стойност! Дотук имаме 5,50лв. от antychrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.