woman_2000 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 S koia programa nai-lesno moje da se kopira originalen DVD disk na prazen disk kupen ot magazina ? Znam za tazi programa DVD Descyrpter - tia dostaty4na li e ? Blagodaria predwaritelno:) *Proverih temite w razdela, no ima6e temi samo za DVD to CD, dano ne powtariam ne6to, za koeto ve4e ste pisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 CloneDVD прави напълно идентични копия на DVD-то с всичките му менюта и субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 CloneDVD прави напълно идентични копия на DVD-то с всичките му менюта и субтитри <{POST_SNAPBACK}> Е да, ама вече има DVD дискове които здраво и се опъват.(Аз съм с CloneDVD3) Някой да знае алтернатива или поне нещо което да смачка DVD-то до 4.7GB.-->PLEASE HELP !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Е да, ама вече има DVD дискове които здраво и се опъват.(Аз съм с CloneDVD3) Някой да знае алтернатива или поне нещо което да смачка DVD-то до 4.7GB.-->PLEASE HELP !!! <{POST_SNAPBACK}> Nero само си ги смачква до 4.7Gb като естествено разваля качеството. За мен най-добрата комбинация за запис на DVD е DVD Decrypter + Nero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Nero само си ги смачква до 4.7Gb като естествено .... <{POST_SNAPBACK}> Значи първо го прави на негов си формат (nrg4....)и след това отново преобразува и. т. н. и това колко дена ???(Плюс това примерно hungary субт. за какwо ми са ?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Значи първо го прави на негов си формат (nrg4....)и след това отново преобразува и. т. н. и това колко дена ???(Плюс това примерно hungary субт. за какwо ми са ?!) <{POST_SNAPBACK}> Не ги првави в негов формат, а директно ги записва. Като не знаеш не се обаждай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Пробвал съм Intervideo DVD Copy и останах доволен. Намаля размера до 4.7 ГБ, без видима разлика в качеството. Може да се избира да отпаднат някои неща - като излишни субтитри, реклами и пр., с цел осигуряване на повече място за основния филм, съответно по-добро качество. Може да се изтегли пробна версия от Intervideo.сом и после да се въведе сериен номер, който се намира из нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.