CooLMaX Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Prodavam Avto CD Blaupunkt model: Munchen CD43. Mo6tnostta mu e 2x25. Ima dva cvqta na displeq: 4erven i zelen. Kop4etata svetqt julto. Ima maluk problem ot vreme na vreme kato vlezne v nqkoq dupka spira da izpisva i kato natisne6 nqkoe kop4e se opravq. Cena 50lv. P.S. Remonta mu struva 10lv, no moje da si raboti i bez da se opravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 interesuva me osven tozi problem s displeq ima li i ne6to drugo v smisul kato izgasne displeq radioto produljava li da si raboti i suotvetno cd-to v smisul dokato si slu6a6 radio ili disk dali spirat pri drusaneto a i kakvi formati cd-ta 4ete i nakraq tova li e krainata cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Имам интерес искам да го вида прати ми ПМ с някакъв номер или ICQ номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Prati mi i na men vsichki danni za tozi avto cd i iskam i snimka abe vsichko Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 interesuva me osven tozi problem s displeq ima li i ne6to drugo v smisul kato izgasne displeq radioto produljava li da si raboti i suotvetno cd-to v smisul dokato si slu6a6 radio ili disk dali spirat pri drusaneto a i kakvi formati cd-ta 4ete i nakraq tova li e krainata cena <{POST_SNAPBACK}> drug problem osven tozi nqma. I kogato displeq izgasne radioto i cd-to produljava da si svirqt. Prati mi i na men vsichki danni za tozi avto cd i iskam i snimkaabe vsichko harekteristikite sum mu gi kazal, snimka v momenta ne moga da dam, za6toto nqmam fotoaparat. P.S. otzad e na evro buksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 това нещо замина ли си или Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Prodadeno molq da bude zatvorena temata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.