ROBIN Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Днес ми се появи много странен проблем, предполагах че е от мен, но тъй като немога да си го обясня реших да попитам и при вас ли е така. Когато отворя главната страница на warez.ru в горния десен ъгъл се появяват последните дискутирани теми. След като кликна върху някоя от тях ми се отваря процорец но изписва cannot find server. Използвам IE, но пробвах и с Опера - същото се получава. От друга страна като влезна в сексията FORUM и от там си избера дадена тема всичко е ОК. За пример ще дам темата за "Коя е най тъпата реклама според Вас???.." Когато искам да я отворя директно от главната страница на warez.ru ми излиза тази страница и пише cannot find server. Когато си я отварям от секцията форум ми излиза линка, но с www.warez.ru в место warezru.veno.biz в началото и без "&view=getlastpost" в URLто и тогава всичко си е ОК. Отваря ми я. Къде е проблема? При мен ли? Дано някой знае.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Днес ми се появи много странен проблем, предполагах че е от мен, но тъй като немога да си го обясня реших да попитам вас. Когато отворя главната страница на warez.ru в горния десен ъгъл се появяват последните дискутирани теми. След като кликва върху някоя от тях ми се отваря процорец но изписва cannot find server. Използвам ИЕ, но пробвах и с Опера - същото се получава. От друга страна като влезна в сексията FORUM и от там си избера дадена тема всичко е ОК. За пример ще дам темата за "Коя е най тъпата реклама според Вас???.." Когато искам да я отворя директно от главната страница на warez.ru ми излиза тази страница и пише cannot find server. Когато си я отварям от секцията форум ми излиза линка, но без "&view=getlastpost" в URLто и тогава всичко си е ОК. Отваря ми я. Къде е проблема? При мен ли? Дано някой знае.. <{POST_SNAPBACK}> Mi spored men problema ne e v teb a samiq sait ne6to moje da e imal v tozi period malyk problem!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Pri men e syshtoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Ne si samo ti i pri men sa su6tite laina.Kajete 6to se polu4ava taq mizeriq? Tva stava 4at-pat i pri nqkoi sekcii kato mp3 ili old_ftp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 да те успокоя, проблема със сигурност не е при теб, защото при мене се получава същото. Дано този проблем да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Днес ми се появи много странен проблем, предполагах че е от мен, но тъй като немога да си го обясня реших да попитам вас. Когато отворя главната страница на warez.ru в горния десен ъгъл се появяват последните дискутирани теми. След като кликва върху някоя от тях ми се отваря процорец но изписва cannot find server. Използвам ИЕ, но пробвах и с Опера - същото се получава. От друга страна като влезна в сексията FORUM и от там си избера дадена тема всичко е ОК. За пример ще дам темата за "Коя е най тъпата реклама според Вас???.." Когато искам да я отворя директно от главната страница на warez.ru ми излиза тази страница и пише cannot find server. Когато си я отварям от секцията форум ми излиза линка, но без "&view=getlastpost" в URLто и тогава всичко си е ОК. Отваря ми я. Къде е проблема? При мен ли? Дано някой знае.. <{POST_SNAPBACK}> Kato ti cheta posta,reshih i az da probvam dali shte mi otvori temata ot gorniq desen ugul na glavnata stranica i rezultata e che i na men ne mi gi otvarq .I si mislq che problema ne e pri nas,a vuv sranicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 А добре, спокоен съм вече, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 na men i PICTURES ne mi otvarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 na men i PICTURES ne mi otvarq <{POST_SNAPBACK}> I tova su6to.Afe nqkfi havi moje da pravqt moderatorite fe, znae li 4ovek 6te po4akame i 6te vidim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Да и аз цял ден тва се чудя (що не отваря) ама дано го оправят че по-бързо става вместо да влизам из целия форум да ровя като плъх Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Forumut e premesten ot warezru.veno.biz/invision na warez.ru/invision Problemut, za koito spomenahte, shte bude otstranen, uverqvam vi. Temata q zatvarqm, zashtoto ne iskam vsichki da se izredqt da pishat "Oleeeee, az sushto ne otvarqm stranicata!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.