Jump to content
BulForum.com

About... gamez tutorials...

AlekS

Recommended Posts

Значи, незнам за к'во е затворена темата? Все някой може да има някакъв проблем и да иска да пише в нея...ама не може :) Просто се питам що не я отворите?

Аз нямам проблем ама има толкова много които имат...

P.S.Дано да не я изтриете темата или да е затворите.

Като например какъв проблем?! Ако имаш проблем с дадена игра -

1. Търсиш през търсачката тема за играта;

1.1. Ако има такава тема - преглеждаш я дали вече не е описано решение на проблема, ако не е - описваш в темата проблема си;

1.2. Няма тема за играта която те вълнува - правиш нова тема и описваш проблема си в нея;

Темата пинната горе не е за проблеми с определени игри. От прочитането й личи. Там са описани основни неща, валидни за игрите като цяло - примерно как се разархивират мулти архиви, как се работи с виртуално сиди, как се проверява целостта на архив, за какво служи .nfo файла... Ако темата е отворена, както беше до скоро, за отрицателно време се препълва с безмислени постове от сорта на "Не уе ни слагайти Демон Тулс, Виртуал Сиди е по-пекано"... И полезната информация се затрупва с глупости. Съответно трудно се намира - отчасти защото никой май няма навика да преглежда темите от началото им, отчасти защото не е приятно да се прелистват 20 страници с подобни нонсенси, за да стигне човек до реалното инфо. Така беше до момента. Сега отделните теми в които беше обяснено това бяха почистени от нонсенса от ZGAN и обединени в една - за да е на едно място информацията и да е лесно достъпна. Заключена е - за да не се налага след седмица пак да се почиства и да запази полезността си.

Ако имаш още въпроси по въпроса въпросвай ме на ЛС. И не само ти - на който и да било ако не му е ясно. Само за игри не ме питайте!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...