AlekS Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Значи, незнам за к'во е затворена темата? Все някой може да има някакъв проблем и да иска да пише в нея...ама не може Просто се питам що не я отворите? Аз нямам проблем ама има толкова много които имат... P.S.Дано да не я изтриете темата или да е затворите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Като например какъв проблем?! Ако имаш проблем с дадена игра - 1. Търсиш през търсачката тема за играта; 1.1. Ако има такава тема - преглеждаш я дали вече не е описано решение на проблема, ако не е - описваш в темата проблема си; 1.2. Няма тема за играта която те вълнува - правиш нова тема и описваш проблема си в нея; Темата пинната горе не е за проблеми с определени игри. От прочитането й личи. Там са описани основни неща, валидни за игрите като цяло - примерно как се разархивират мулти архиви, как се работи с виртуално сиди, как се проверява целостта на архив, за какво служи .nfo файла... Ако темата е отворена, както беше до скоро, за отрицателно време се препълва с безмислени постове от сорта на "Не уе ни слагайти Демон Тулс, Виртуал Сиди е по-пекано"... И полезната информация се затрупва с глупости. Съответно трудно се намира - отчасти защото никой май няма навика да преглежда темите от началото им, отчасти защото не е приятно да се прелистват 20 страници с подобни нонсенси, за да стигне човек до реалното инфо. Така беше до момента. Сега отделните теми в които беше обяснено това бяха почистени от нонсенса от ZGAN и обединени в една - за да е на едно място информацията и да е лесно достъпна. Заключена е - за да не се налага след седмица пак да се почиства и да запази полезността си. Ако имаш още въпроси по въпроса въпросвай ме на ЛС. И не само ти - на който и да било ако не му е ясно. Само за игри не ме питайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.