Sancho Pansa Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 trqbva mi nqkakva programa za edit na filmi.ne mi trqbva nishto slozno ili profesionalno.prosto da izreza edni nadpisi 4e imam film deto ne se sabira na cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 Znam za niakakva ot seriata Acrobat, no ne moga da i kaga nishto konkretno. Moge da si potursish i po goliam disk, koito da ti subere filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 virtualdub (samo za avi failove) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted June 25, 2003 Author Share Posted June 25, 2003 Znam za niakakva ot seriata Acrobat, no ne moga da i kaga nishto konkretno. Moge da si potursish i po goliam disk, koito da ti subere filma. mi to as si kupih nqkolko 790mb no tapata zapisva4ka gi vazpriema kato 700mb Ice-dogg tva ne pomogna no mersi vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 Znam za niakakva ot seriata Acrobat, no ne moga da i kaga nishto konkretno. Moge da si potursish i po goliam disk, koito da ti subere filma. mi to as si kupih nqkolko 790mb no tapata zapisva4ka gi vazpriema kato 700mb Ice-dogg tva ne pomogna no mersi vse pak zavisi koia programa izpolzvash Neroto niama da ti pomogne.Obache Easy_CD_CREATOR 5 shte ti pomogne toi hvashta po golemite CD-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted June 25, 2003 Share Posted June 25, 2003 probvaj njakoja ot tezi programi moze da ti pomognat: 1. AVI splitter 2. Virtual dub 3. Nan dub 4. Adobe Director vsicki sa dobri no naj polezna za teb ste e AVI Splitter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted June 25, 2003 Author Share Posted June 25, 2003 thanks aXe shte gi probvam zavisi koia programa izpolzvash Neroto niama da ti pomogne.Obache Easy_CD_CREATOR 5 shte ti pomogne toi hvashta po golemite CD-ta eee Jesus ako si prav za tova shta pozlata maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.