RIP Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Има си патч за тея пусни имена бе деба. samkijot я ми разкодирай "pes-a не ми го хвалете. т'ва не е игра за фенове, а за геймъри.".Сигурно като играеш ФИФА не си геймър,а фен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Има си патч за тея пусни имена бе деба.samkijot я ми разкодирай "pes-a не ми го хвалете. т'ва не е игра за фенове, а за геймъри.".Сигурно като играеш ФИФА не си геймър,а фен... <{POST_SNAPBACK}> дори и хора, които по принцип не си падат по игричките, но са футболни фенове ще опитат фифата. за pes-a се съмнявам само един пример - брат ми е на 30 г. след като видя fifa2002 да ти казвам ли в колко си лягаше?! btw брат ми преди това не се беше докосвал до компютърна игра. гарнция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Много поздрави на брат ти тогава от всички нас Някой няма ли да уплоадне пача Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 аз patch-a вече го свалих.разликата е че стадионите са с истински имена ,рекламните табели са променени,менюто също ,както и имената и трансферите.лошото е че не са направили екипите.сега в онова сайтче което ви дадох ще почнат да слагат екипите на отделни отбори и ще трябва да си ги слагата с afx explorer.много работа е ама е желателно,на pes 3 si bqh igral към 3 часа докато оправих повечето екипи един по един p.s. sаmkиjot е прав.Fifata наистина е лъскава игричка с куп отбори всички от които са лицензирани.тя е за широкия кръг от хора.нищо лошо няма в това ,трябва да има и такива игри,но на мен ми трябва ако ще и игра с два отбора но с перфектен геймплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Именно.ФИФА-та е с много по-масирана реклама,а ПЕС е просто порт който се появи скоро.И аз познавам много хора които си играя нещо и не ги интерсува друго,дори то да е по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 не мога да разбера как някой може да седне да играе на фифата и да го зариби.че на мен за 1 ден ми омръзва.баси то има супер малко движения и головете винаги по един и същ начин влизат.с такова отегчение правя 1 мач.пускаш я гледаш всичко добре и като почне мача кво ???а също и pes 4 нещо не можа да ме зариби.явно тръпката на playstation-a е несравнима.ама хич не ми се дават толква пари за оригинално cd. : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 2, 2004 Author Share Posted December 2, 2004 ot,kdue da0 izteglq,pa4a!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 кой пач? те са много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 patch-a вече го свалих.разликата е че стадионите са с истински имена ,рекламните табели са променени,менюто също ,както и имената и трансферите.лошото е че не са направили екипите.сега в онова сайтче което ви дадох ще почнат да слагат екипите на отделни отбори и ще трябва да си ги слагата с afx explorer.много работа е ама е желателно,на pes 3 si bqh igral към 3 часа докато оправих повечето екипи един по един p.s. sаmkиjot е прав.Fifata наистина е лъскава игричка с куп отбори всички от които са лицензирани.тя е за широкия кръг от хора.нищо лошо няма в това ,трябва да има и такива игри,но на мен ми трябва ако ще и игра с два отбора но с перфектен геймплей tozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 .. я дайте някакъв irc канала където мога да ви питам нещо за този pes, че не ми се чака тук искам да питам конкретно тези, които играят чрез IP-тата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 #PES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 ето го официалния пач с крака http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/*DOX.Cr...r.4.Patch.1.10/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 искам да си я запиша на дискове ама понеже е на dvd няма как.кажете ми кво да направя ? и освен това да питам с две клавиатури на едно pc ще може ли да се играе двойна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Еми потърси версията ,която е на 3 цд-та,или пък раздели файла на части с winrar Еми би трябвало да стане с 2ве клавиатури кажи като го провбаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 искам да си я запиша на дискове ама понеже е на dvd няма как.кажете ми кво да направя ?и освен това да питам с две клавиатури на едно pc ще може ли да се играе двойна? <{POST_SNAPBACK}> Едната клавиатура трябва да на PS/2 вход, а другата трябва да е на USB. Мисля , че така ще стане. Аз играя с клавиатура,а моя брат на gamepad.Геймпада заема по-малко място.Трудно ще намериш място за две клавиатури пред един комп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 място има бюрото ми е голямо.ами на другата клавиатура ще и сложа преставка за ps/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 като слагам патч 1.10 всичко точно до момента в който започва реалната инсталация ... и ми показва ерор ? с какво .exe трябва да съм ,че да ми се ъпдейтне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Оригиналното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Оригиналното. <{POST_SNAPBACK}> и с него пробвах пак не иска .. хайде някой да ми го качи това с което го е направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Оригиналното. <{POST_SNAPBACK}> Не е задължително, аз ъпдейтнах без оригиналното и нямаше ерори никви (при това два пъти пробвах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Без оригиналното не се ъпдейтва доколкото знам.Вярно е,че инсталацията протича успешно,но играта не се патчва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 RIP е напълно прав Дори и да не ти изпише,че има грешка,играта няма да се е пачнала. За да провериш дали има ефект,пусни я в WINDOW мод и там трябва да пише PRO EVOLUTION SOCCER 1.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 RIP е напълно прав Дори и да не ти изпише,че има грешка,играта няма да се е пачнала. За да провериш дали има ефект,пусни я в WINDOW мод и там трябва да пише PRO EVOLUTION SOCCER 1.10 <{POST_SNAPBACK}> Да пише ми точно 1.10, а не съм слагал оригиналното exe. Това не е като на EA пачовете да изискват оригиналното exe, защото тук не се пачва него, ами самите файлове в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ами опитваме с две клавиатури да играем двойна ама като ги сложим едната не работи а само другата работи.кажете как да го оправя тва.едната е с ps/2 а другата с usb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 А в мулти може ли двамата да сме от един отбор!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.