Jump to content
BulForum.com

Pro evolution soccer 4

Aliendreamer

Recommended Posts

Има си патч за тея пусни имена бе деба.

samkijot я ми разкодирай "pes-a не ми го хвалете. т'ва не е игра за фенове, а за геймъри.".Сигурно като играеш ФИФА не си геймър,а фен...

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Има си патч за тея пусни имена бе деба.

samkijot я ми разкодирай "pes-a не ми го хвалете. т'ва не е игра за фенове, а за геймъри.".Сигурно като играеш ФИФА не си геймър,а фен...

дори и хора, които по принцип не си падат по игричките, но са футболни фенове ще опитат фифата. за pes-a се съмнявам

само един пример - брат ми е на 30 г. след като видя fifa2002 да ти казвам ли в колко си лягаше?! :D

btw брат ми преди това не се беше докосвал до компютърна игра. гарнция!

аз patch-a вече го свалих.разликата е че стадионите са с истински имена ,рекламните табели са променени,менюто също ,както и имената и трансферите.лошото е че не са направили екипите.сега в онова сайтче което ви дадох ще почнат да слагат екипите на отделни отбори и ще трябва да си ги слагата с afx explorer.много работа е ама е желателно,на pes 3 si bqh igral към 3 часа докато оправих повечето екипи един по един :)

p.s.

sаmkиjot е прав.Fifata наистина е лъскава игричка с куп отбори всички от които са лицензирани.тя е за широкия кръг от хора.нищо лошо няма в това ,трябва да има и такива игри,но на мен ми трябва ако ще и игра с два отбора но с перфектен геймплей :D

Именно.ФИФА-та е с много по-масирана реклама,а ПЕС е просто порт който се появи скоро.И аз познавам много хора които си играя нещо и не ги интерсува друго,дори то да е по-добро.

не мога да разбера как някой може да седне да играе на фифата и да го зариби.че на мен за 1 ден ми омръзва.баси то има супер малко движения и головете винаги по един и същ начин влизат.с такова отегчение правя 1 мач.пускаш я гледаш всичко добре и като почне мача кво ???а също и pes 4 нещо не можа да ме зариби.явно тръпката на playstation-a е несравнима.ама хич не ми се дават толква пари за оригинално cd. : :confused

patch-a вече го свалих.разликата е че стадионите са с истински имена ,рекламните табели са променени,менюто също ,както и имената и трансферите.лошото е че не са направили екипите.сега в онова сайтче което ви дадох ще почнат да слагат екипите на отделни отбори и ще трябва да си ги слагата с afx explorer.много работа е ама е желателно,на pes 3 si bqh igral към 3 часа докато оправих повечето екипи един по един

p.s.

sаmkиjot е прав.Fifata наистина е лъскава игричка с куп отбори всички от които са лицензирани.тя е за широкия кръг от хора.нищо лошо няма в това ,трябва да има и такива игри,но на мен ми трябва ако ще и игра с два отбора но с перфектен геймплей

tozi...

.. я дайте някакъв irc канала където мога да ви питам нещо за този pes, че не ми се чака тук :)

искам да питам конкретно тези, които играят чрез IP-тата

искам да си я запиша на дискове ама понеже е на dvd няма как.кажете ми кво да направя ?

и освен това да питам с две клавиатури на едно pc ще може ли да се играе двойна?

Еми потърси версията ,която е на 3 цд-та,или пък раздели файла на части с winrar :)

Еми би трябвало да стане с 2ве клавиатури :D кажи като го провбаш :)

искам да си я запиша на дискове ама понеже е на dvd няма как.кажете ми кво да направя ?

и освен това да питам с две клавиатури на едно pc ще може ли да се играе двойна?

Едната клавиатура трябва да на PS/2 вход, а другата трябва да е на USB. Мисля , че така ще стане. Аз играя с клавиатура,а моя брат на gamepad.Геймпада заема по-малко място.Трудно ще намериш място за две клавиатури пред един комп.

място има бюрото ми е голямо.ами на другата клавиатура ще и сложа преставка за ps/2

като слагам патч 1.10 всичко точно до момента в който започва реалната инсталация ... и ми показва ерор ? с какво .exe трябва да съм ,че да ми се ъпдейтне ?

Без оригиналното не се ъпдейтва доколкото знам.Вярно е,че инсталацията протича успешно,но играта не се патчва.

RIP е напълно прав :)

Дори и да не ти изпише,че има грешка,играта няма да се е пачнала.

За да провериш дали има ефект,пусни я в WINDOW мод и там трябва да пише PRO EVOLUTION SOCCER 1.10 :)

RIP е напълно прав :)

Дори и да не ти изпише,че има грешка,играта няма да се е пачнала.

За да провериш дали има ефект,пусни я в WINDOW мод и там трябва да пише PRO EVOLUTION SOCCER 1.10 :)

Да пише ми точно 1.10, а не съм слагал оригиналното exe. Това не е като на EA пачовете да изискват оригиналното exe, защото тук не се пачва него, ами самите файлове в играта

ами опитваме с две клавиатури да играем двойна ама като ги сложим едната не работи а само другата работи.кажете как да го оправя тва.едната е с ps/2 а другата с usb ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...