Jump to content
BulForum.com

Pro evolution soccer 4

Aliendreamer

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Излезе неофициален пач,който оправя имената на отборите и ирачите и други работи :P

лошото е,че е доста голям-над 400 мб и трябва да се дръпне с торент от външен сайт :sick

аз дърпам от там с 4 кб/с от там?така че ако има някои с по-бърза връзка нега да го уплоадне

ето линк:

http://torrent1.youceff.com/download.php?file=507803

с този пач може да стане така че тези които го имат да не могат да играят с тези които го нямат

EazY-E Публикувано на , 15:51 PM

този пач може да стане така че тези които го имат да не могат да играят с тези които го нямат

няма такава опасност!!!

Та и аз да кажа няколко думи за новия "пес" (само как звучи, а :) ). Първо графиката на ФИФА-та е доста, доста добра, за всеки играч вече има отделно лице, в ПЕС са направени само най-известните според мен, а другите са "сглобени" от наличните детайли. То се вижда и от размера на игрите - ПЕС е 800 МБ, ФИФА е 1.3 ГБ. Звука е може би най-слабата час на ПЕС, публиката изведнъж подивява супер нереално и неестествено, докато при ФИФА имаш усещането, че си на стадиона. Геймплея обаче на ФИФА-та куца. Нереални корнери, които се вкарват на 50% горе-долу, добре че го пооправиха малко, на ФИФА 2004 бях почнал да вкарвам почти всички, ама новата ФИФА не съм я играл толкоз че да и 'фана и на нея цаката. Също дразнещо е, че играчите не могат да се контролират напълно, когато не се владее топката, а се разхождат по собствена си траектория :dry: . Също изпълненията на пряк свободни удари са смешни с тоя мерник, като от някъв 3D shooter. А за геймплея на ПЕС мога да кажа само добри неща. Най ми харесва, че стават много яки разбърквания в наказателното, рекушети... Играчите се блъскат, залитат, изобщо поведението им е наистина реалистично. Пропуснах да кажа, че във ФИФА най-тъпото възможно "нововъведение" е, че когато тичаш с топката си по-бърз от този който те гони :confused . Също "финта" с Shift е адски тъп и нереален. Само погледнете тук и ще разберете за какъв набор от финтове, типове удари, центрирания и пасове става въпрос. ФИФА не може да се похвали и с 1/3 от това.

Лично за мен ПЕС е по-добрата игра, играл съм само на 3-тата версия, сега започвам на 4-тата, нямам идея какво е било в 1 и 2 част, чета мнения, че там е било още по-добре, може би наистина е така. В 3-ката графиката беше разочароваща в сравнение с ФИФА, но сега е много близко до продукта на ЕА, което прави ПЕС като цяло по-добрия футболен симулатор за мен.

изтрих си драйвърите на аудио картата и пес 4 ми тръгна перфектно на 1024 и на high.ако някои може да ми даде линк за подходящи драйвъри.аудио картата ми е intel 82801 db(-m)-ac 97 audio controller [b-0]

Свали си каквито и да е AC'97 драйвери от сайта на дъното ти.Е,гледай да са по-нови де.

За какво е този линк?Идентична тема,идентичен спор,идентични необосновани постове...

войната между fifa и iss pro evolution съществува от край време.аз винаги съм предпочитал pro evolution.първата й поява е през 1995 г. когато излезе international super star soccer deluxe.тя беше на светлинни години пред фифата.човечетата бяха много по детаилни.имаха различни прически цвят на кожата.в играта можеха да се правят финтове(по онова време фифата нямаше такива работи).това беше първата футболна игра с коментатор.геймплеят беше изключително увлекателен.fifata -крайно дървена и скучна.после за плейстейшън през 97 г излезе iss pro която вече беше 3d.година по късно излезе iss pro 98 с рекламни лица карлос валдерама,пол инс и фабрицио раванели.тази игра ме завладя толкова много че не можех да се отлепя от джойстика.толкова беше напред за времето си че дори и днес бих я предпочел пред fifa 2005.който я е играл знае за какво става въпрос.адски динамичен геймплей,възможност да вкараш гол от всякаква позиция и по различен начин.например роберто карлос изпълнява пряк свободния по различен начин от всички други в играта.говоря за специфичната му засилка.на тениската на чилаверт беше изобразен онзи булдог който имаше на истинския му екип.фифа 1998 и 1999 бяха доста по зле.там всеки гол беше горе долу еднакъв.нямаше скала за сила на удара.всеки футболист с еднакви способности.до излизането на следваща версия на iss минаха цели две години.даже kceo които дотогава правеха играта бяха заменени от kcet.те през 2000 г. създадоха iss pro evolution .невероятна игра.бяха добавени нови финтове адски много нови движения.за първи път бяха включени и клубни отбори и изключително увлекателния режим master league .последва iss pro evolution 2.имаше леки подобрения в графиката.беше оправен звука при ритането на топката който дотогава беше подобен на удряне на два капака от тенджери.и режима master league вече беше с две дивизии.за мен точно тези 2 части на поредицата са най успешни.първата pes за сони плейстейшън 2 излезе през 2001 и се казваше pro evolution soccer като от заглавието отпадна абривиатурата iss.тогава според мен и според други фенове на поредицата ,играта тръгна надолу.силният удар вече беше доста анемичен.пряк свободните-вяли и без фалц.мудни играчи.дървени движения.но pes 2 отново върна тръпката.много от проблемите от pes 1 бяха оправени.pes 3 i pes 4 вече ги знаете ,те са първите излязли за pc.

това определено е най великата футболна игра и мисля че фифата е много по зле и е направена единствено с комерсиална цел.

p.s. в тоя форум на data.bg имаше некви невероятни тъпизми

"FIFA е класика"

"pes едва сега навлиза на пазара"

"pes е manager"

има супер жалки и ограничени хора на тоя свят.но и мравките носят душа така че да не ги съдим.

На един приятел му дава Wrong Disc inserted

Казах му да я кракне от някъде тои го направи и пак каза че не става

ако ниякой знае нека пи6е

така ... да вЪ питам сега вас, разбирачите :D

някой играл ли е online с опонент, който не е в мрежата на евроком? да кажем със софийска lan или cable> ....

а колкото до самата игра - единственото хубаво нещо, което е много по-добре изпипано от фифата(поне според мен) е реалността на движенията! всичко друго не ми Аресва, ма Ич.

аз играя футболен симулатор само поради една причина - да играя с любимия ми отбор, на любимия ми стадион с/у "любимия" ми враг. при това предпочитам съставът ми да е update-нат и да е с реални имена ;) къде другаде можеш да "хванеш" нотс каунти и да ги заведеш на финала срещу арсенал? къде са първенствата? аз иксам да играе бенелюкс, ама нЕма?!

pes-a не ми го хвалете. т'ва не е игра за фенове, а за геймъри.

освен това МРАЗЯ КОНЗОЛНИ ИЗГЪЗИЦИ!!!

Супер простотия е, че няма реални имена и отбори...

Тръгнах да играя с България - гледам футболисти с имена :

Бенбадов, Петбов, на вратата Здбавкоб (или някакви подобни).

Поне лицата им да бяха нагласени.

И по необяснима причина , играта ми сече на LOW детайли на ниска резолюция!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...