Jump to content
BulForum.com

Pro evolution soccer 4

Aliendreamer

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Az sam sas GeForce 4 MX440 128 MB i mi warwi perfektno, no koito kazwa che tazi igra e po zle ot FIFA 2005 prosto ne znam s kakwi ochi go kazwa. Che to i FIFA 98 beshe po dobro ot towa we hora!!

Кво искаш да кажеш че нещо се омотах. ПЕС е по добре или по зле от фифа 2005, така и не се разбра

Sorry za obarkwaciqta deto e stanala..iskam da kaja che towa e bati bokluka w srawnenie s fifa-ta. prosto towa e 3-4 klasi pod fifa 2005. ne znam wii s kakwi ochi gledate na igrata i kakwo tochno wi se struwa po dobro w neq. ako mi kajete shte bada mnogo blagodaren

Sorry za obarkwaciqta deto e stanala..iskam da kaja che towa e bati bokluka w srawnenie s fifa-ta. prosto towa e 3-4 klasi pod fifa 2005. ne znam wii s kakwi ochi gledate na igrata i kakwo tochno wi se struwa po dobro w neq. ako mi kajete shte bada mnogo blagodaren

ми незнам кво има да се каже...всеки който е играл PES е оставал доволен и нз някой който да смята след това че фифата е по-добра...

направи още няколко мача може да си промениш мнението

Тва искрено ме разсмя. :D

ПЕС няма конкуренция от страна на Фифата и тва всеки по-запознат го знае. Даже хората от ЕА го признават. А в ФИФА 2005 има яки заемки от ПЕС 3.

Настоящия ПЕС 4 е най-добрата футболна игра до момента. Тва не го казвам аз, казват го хора разбиращи доста повече от мен, казва го и критиката.

Е то е явно,че ФИФА има по-добра графика и звук,но всъщност е само това.Лично мен не ме интерсуват мнения на критици и т.н.,важното е на мен да ми хареса,а на мен ми харесва.Винаги ще има 2 лагера,винаги едните ще плюят другите,но поне да го правят като хората.Аз лично не видях фенове на ФИФА да се обосновават относно критиките към ПЕС.Виждам само "фифа е по-добра от пес".Как може човек като Dendroid дето не може да си каже лафа,да коментира игра,че и да налага мнение?Единственото ми обяснение за това,че феновете на ФИФА не дават обосновка на отправените критики е,че просто няма с какво да "окажат съпротива" ;) .

аз съм към лагерът на iss pro evolution но ми се струва че fifa 2005 е по добра от pes 4.просто съм супер разочарован от pes 4.НАЙ ДОБРИЯТ ФУТБОЛЕН СИМУЛАТОР ИЗЛИЗАЛ ДОСЕГА СЕ КАЗВА International super star soccer pro evolution 2 от 2001 година.

Az sam sas GeForce 4 MX440 128 MB i mi warwi perfektno, no koito kazwa che tazi igra e po dobre ot FIFA 2005 prosto ne znam s kakwi ochi go kazwa. Che to i FIFA 98 beshe po dobro ot towa we hora!!

EDIT: Sorry malko se obarkah :)

често ти върви перфектно.просто съм сигурен че не е така !

значи 1н финт е като помпиш Q.друг е като натиснеш удара и паса едновременно.като тичаш и помпиш посоката си повеждаш топката.а фаловете ако са близо до дъгата с малко пауър и с стрелката надолу а по далече стрелката нагоре и повечко пауър,но като натиснеш веднъж удара не го натискай първи че става балонен удар

oлее от фалове мноо лесно вкарвам :)

ако някои иска реплейс -дайте майл,че нямам програмата за уплоад(скоро правих реинстал)

но на medium всичко се размазва жестоко.тва нещо оправия има ли ?

значи http://www.proevolutionline.com/ е сайт в който има много пачове за pes 3 и някои за пес 4.ако ви трябват пачове това е най доброто място.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...