Slain Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 я кажете ще върви ли на celeron 735mhz 256mb ram GeForce 2 MX400 64mb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Na MX440 лагвало много, и то с много по-мощен процесор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Az sam sas GeForce 4 MX440 128 MB i mi warwi perfektno, no koito kazwa che tazi igra e po dobre ot FIFA 2005 prosto ne znam s kakwi ochi go kazwa. Che to i FIFA 98 beshe po dobro ot towa we hora!! EDIT: Sorry malko se obarkah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Az sam sas GeForce 4 MX440 128 MB i mi warwi perfektno, no koito kazwa che tazi igra e po zle ot FIFA 2005 prosto ne znam s kakwi ochi go kazwa. Che to i FIFA 98 beshe po dobro ot towa we hora!! <{POST_SNAPBACK}> Кво искаш да кажеш че нещо се омотах. ПЕС е по добре или по зле от фифа 2005, така и не се разбра Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Май иска да каже ,че ФИФА98 е била по-добра от ПЕС4 ако е така:ХААХХААХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 ami,to4no,obratnoto.btw,otkude,da,q,teglq?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 ami,to4no,obratnoto.btw,otkude,da,q,teglq?! <{POST_SNAPBACK}> Pro.Evolution.Soccer.4-RELOADED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Sorry za obarkwaciqta deto e stanala..iskam da kaja che towa e bati bokluka w srawnenie s fifa-ta. prosto towa e 3-4 klasi pod fifa 2005. ne znam wii s kakwi ochi gledate na igrata i kakwo tochno wi se struwa po dobro w neq. ako mi kajete shte bada mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Sorry za obarkwaciqta deto e stanala..iskam da kaja che towa e bati bokluka w srawnenie s fifa-ta. prosto towa e 3-4 klasi pod fifa 2005. ne znam wii s kakwi ochi gledate na igrata i kakwo tochno wi se struwa po dobro w neq. ako mi kajete shte bada mnogo blagodaren <{POST_SNAPBACK}> ми незнам кво има да се каже...всеки който е играл PES е оставал доволен и нз някой който да смята след това че фифата е по-добра... направи още няколко мача може да си промениш мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Sorry za obarkwaciqta deto e stanala..iskam da kaja che towa e bati bokluka w srawnenie s fifa-ta. prosto towa e 3-4 klasi pod fifa 2005. ne znam wii s kakwi ochi gledate na igrata i kakwo tochno wi se struwa po dobro w neq. ako mi kajete shte bada mnogo blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Тва искрено ме разсмя. ПЕС няма конкуренция от страна на Фифата и тва всеки по-запознат го знае. Даже хората от ЕА го признават. А в ФИФА 2005 има яки заемки от ПЕС 3. Настоящия ПЕС 4 е най-добрата футболна игра до момента. Тва не го казвам аз, казват го хора разбиращи доста повече от мен, казва го и критиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Е то е явно,че ФИФА има по-добра графика и звук,но всъщност е само това.Лично мен не ме интерсуват мнения на критици и т.н.,важното е на мен да ми хареса,а на мен ми харесва.Винаги ще има 2 лагера,винаги едните ще плюят другите,но поне да го правят като хората.Аз лично не видях фенове на ФИФА да се обосновават относно критиките към ПЕС.Виждам само "фифа е по-добра от пес".Как може човек като Dendroid дето не може да си каже лафа,да коментира игра,че и да налага мнение?Единственото ми обяснение за това,че феновете на ФИФА не дават обосновка на отправените критики е,че просто няма с какво да "окажат съпротива" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 аз съм към лагерът на iss pro evolution но ми се струва че fifa 2005 е по добра от pes 4.просто съм супер разочарован от pes 4.НАЙ ДОБРИЯТ ФУТБОЛЕН СИМУЛАТОР ИЗЛИЗАЛ ДОСЕГА СЕ КАЗВА International super star soccer pro evolution 2 от 2001 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Az sam sas GeForce 4 MX440 128 MB i mi warwi perfektno, no koito kazwa che tazi igra e po dobre ot FIFA 2005 prosto ne znam s kakwi ochi go kazwa. Che to i FIFA 98 beshe po dobro ot towa we hora!! EDIT: Sorry malko se obarkah <{POST_SNAPBACK}> често ти върви перфектно.просто съм сигурен че не е така ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Как се правят финтове. И как се бият тея фалове, че винаги излизат в аут Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Наблегнете на тренировката. Това може да ви е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 значи 1н финт е като помпиш Q.друг е като натиснеш удара и паса едновременно.като тичаш и помпиш посоката си повеждаш топката.а фаловете ако са близо до дъгата с малко пауър и с стрелката надолу а по далече стрелката нагоре и повечко пауър,но като натиснеш веднъж удара не го натискай първи че става балонен удар Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 oлее от фалове мноо лесно вкарвам ако някои иска реплейс -дайте майл,че нямам програмата за уплоад(скоро правих реинстал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 HBK ти си с mx 440 също нали.как ти върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 na MEDIUM i na 960 rezoluciq PERFEKTNO samo v multi mi lagva ne6to,ama mai ne e samo pri men problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 но на medium всичко се размазва жестоко.тва нещо оправия има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Еми надяваме се скоро да излезе патч Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Наблегнете на тренировката.Това може да ви е от полза. <{POST_SNAPBACK}> а мерси сега ще праскам яко тренировки Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 значи http://www.proevolutionline.com/ е сайт в който има много пачове за pes 3 и някои за пес 4.ако ви трябват пачове това е най доброто място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoRjINiO Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 dobre pichove kato instaliram igrata i dam Online i nishto ne mi izliza nito Host nito Client.. nishto, a edin priqtel ot mrejata q instalira ot men i ima sichko nqkoi moje li da mi pomogne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 A moga li da popitam ima li irc kanal deto moga da si ugovora ma4 s nqkoi ot vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.