Dreamer Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Pro.Evoluti...cer.4-RELOADED/ Май май и аз ще я дръпна. Миналата версия нещо не успях да я инсталирам, но на тази определено няма да й простя утре като се прибера вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Много ти благодаря!!!!! П.С.Гответе се за мулти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Аз съм готов, макар че фифата ми харесва повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Цялата игра може би ще ти хареса повече от демото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Айде който иска да играем да дойде в чата или ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Пичове, ако искате да си влизаме пак в #warez_fifa за мулти, а? Дайте да се посъберем и да праскаме хем Фифа хем ПЕС EDIT : Тъй като видях, че една супер-добра тема е затворена, защото се смята, че била spam или invite, въпреки, че е била направена специално за warez юзерите, се чудя да оставя ли горният канал ? Ако някой мисли, че това е invite, просто да ми каже, да го изтрия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Харесаха ми няколко неща от ПЕС. Като почваш мач има заря , придружена с силно думкане. Много е красиво и кефско. Второ случи ми се едно интересно нещо. Вкараха ми гол, играча почна да се радва, но в един момент дадоха съдята как е вдигнал флага за засада и играча почна да се ядосва и отмениха гола http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/PES4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Хаха, тва за засадата , много здраво, добро хрумване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Премазах 1ин пич 4 пъти поред и то без да ми вкара гол Довечера влизайте в канала да правим мулти дано излезе пач скоро,защото трябва да се оправят имената на играчи и отбори,а и не всички трансфери са отбелязани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Кофти работа, че и двамата трябва да имат реално IP. Аз играх с Lokomotivcho и го разбих с 5:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Аз играх с Lokomotivcho и го разбих с 5:0 <{POST_SNAPBACK}> Е,нямше нужда да се хвалиш Все пак играя за 1ви път на тая игра,иска се време да свикна Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 лошото е че на всичко освен на high всичко е супер размазано Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Някой иска ли да играем тази вечер в интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Е,нямше нужда да се хвалиш Все пак играя за 1ви път на тая игра,иска се време да свикна <{POST_SNAPBACK}> хахах, аз играя за втори път Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Кога ще излиза този пач за имената, щото така е супер глупаво Ще излиза ли пач за реални лица играчите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Не мога и не мога да я харесам тази игра, колкото и да се опитвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Не съм чел темата ,но тази игра на GF 4 MX 440 128mb няма да върви нали? Демото ми вървеше като матрицата (имам предвид забавените действия ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 gadno,no v online mode,na clienta vinagi mu se4e ,a na Host-a vsi4ko e perfektno dano napravqt byrzo patch za towa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Еми не винаги насича. Играх с Lokomotivcho, Frisko i ruskia_bg и ми казаха че им е било всичко нормално, без насичане Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Taka kato gledam igrata e dobra! 6te q drupna a za ideiata sus Fiffata v multi sum navit no ne sum siguren 4e 6te mi vurvi kato horata za6toto sum na nai smotanata tarifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 На достъпна няма никви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Ако някой иска да играем, да ми напише Personal message. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 въпреки че съм с mx 440 и не мога да придобия реална представа за играта щото ми лагва но все пак мога да кажа че това е най слабата игра от поредицата na pro evolution.динамиката от предишните версии(изключвам pes 3 също щото и тя си е разочарование)напълно е изчезнала.ударът е анемичен движенията са смешни ,тичането също.явно от konami целят да комерсиализират тази велика поредица щото тва е единствения начин за продажби. геймплея е супер зле.и недейте да спорите щото съм сигурен че за 1ви път сте чули за тази игра преди 1 година когато излезе pes 3 за pc.а аз я играя от 1997 и имам впечатление от всяка част досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Сигурно си прав,но аз я сравнявам с ПЕС3,а спрямо нея има прогрес.Движенията вярно на места са дървени,но ударите не са анемични,просто зависи от ситуацията.Тичането си е както при ПЕС3,т.е. дървено.Колкото до комерсиализацията - неизбежна е.За това се радвай докато можеш.Лично аз смятам,че комерсиализацията ще е пълна ако излезе отделна версия за ПС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Понякога като някой чисти топката, изглежда все едно рита балон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.