Jump to content
BulForum.com

Pro evolution soccer 4

Aliendreamer

Recommended Posts

http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Pro.Evoluti...cer.4-RELOADED/

Май май и аз ще я дръпна. Миналата версия нещо не успях да я инсталирам, но на тази определено няма да й простя утре като се прибера вечерта :)

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Пичове, ако искате да си влизаме пак в #warez_fifa за мулти, а? :D

Дайте да се посъберем и да праскаме хем Фифа хем ПЕС :P

EDIT :

Тъй като видях, че една супер-добра тема е затворена, защото се смята, че била spam или invite, въпреки, че е била направена специално за warez юзерите, се чудя да оставя ли горният канал ? :angry1

Ако някой мисли, че това е invite, просто да ми каже, да го изтрия :angry:

Харесаха ми няколко неща от ПЕС. Като почваш мач има заря :) , придружена с силно думкане. Много е красиво и кефско. Второ случи ми се едно интересно нещо. Вкараха ми гол, играча почна да се радва, но в един момент дадоха съдята как е вдигнал флага за засада и играча почна да се ядосва и отмениха гола :)

PES4-2.JPG

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/PES4/

Премазах 1ин пич 4 пъти поред и то без да ми вкара гол :D

Довечера влизайте в канала да правим мулти :punk

дано излезе пач скоро,защото трябва да се оправят имената на играчи и отбори,а и не всички трансфери са отбелязани :angry1

лошото е че на всичко освен на high всичко е супер размазано

Кога ще излиза този пач за имената, щото така е супер глупаво :angry:

Ще излиза ли пач за реални лица играчите ?

въпреки че съм с mx 440 и не мога да придобия реална представа за играта щото ми лагва но все пак мога да кажа че това е най слабата игра от поредицата na pro evolution.динамиката от предишните версии(изключвам pes 3 също щото и тя си е разочарование)напълно е изчезнала.ударът е анемичен движенията са смешни ,тичането също.явно от konami целят да комерсиализират тази велика поредица щото тва е единствения начин за продажби. геймплея е супер зле.и недейте да спорите щото съм сигурен че за 1ви път сте чули за тази игра преди 1 година когато излезе pes 3 за pc.а аз я играя от 1997 и имам впечатление от всяка част досега.

Сигурно си прав,но аз я сравнявам с ПЕС3,а спрямо нея има прогрес.Движенията вярно на места са дървени,но ударите не са анемични,просто зависи от ситуацията.Тичането си е както при ПЕС3,т.е. дървено.Колкото до комерсиализацията - неизбежна е.За това се радвай докато можеш.Лично аз смятам,че комерсиализацията ще е пълна ако излезе отделна версия за ПС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...