Jump to content
BulForum.com

Pro evolution soccer 4

Aliendreamer

Recommended Posts

Много лоша новина играта ще излезе най малко след 10 дни

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Най - интересно ми е как FIFA краде от PES, и излиза по-рано ? :confused

Според мен по-логично е PES да краде "лекичко"  :P

Както и HBK каза в поста си,говорим за PES 3.От къде мислиш се появи тази комбинация Q+A/S/D/W ?

Впечатленията ми от демото са следните:

Плюсове:

- подобрена графика

- на места дървени,но са сметка на това плавни движения

- много добро синхронизиране между различните движения

- няма скриптирани отигравания

- множество допълнителни движения,като например падането по колена

- детайлите на мача са доста подробни (не помня дали в ПЕС3 бяха така)

- перфектно анимирана мрежа :)

Минуси:

- неразчетени действия на вратарите понякога

- липсват остри удари

- понякога странни траектории на паса

Общо взето на това обърнах внимание.Играта е адски пристрастяваща именно заради пълната свобода на действие.Движенията на топката и играчите не са скриптирани като тези на ФИФА където всичко става както ти искаш и както си свикнал да правиш.Например на ФИФА ако играеш срещу някой и си решил да атакуваш по фланговете,всичко става лесно - минаваш противника,извеждаш тоя в наказателното и центрираш.В 90% от случаите това е гол.Тук в ПЕС нещата въобще не стоят така,всяко центриране се контролира изцяло от вас и сами трябва да преценявате колко силно да центрирате топката,всичко си е уникално само по себе си.Сега ако някой фен на ФИФА ме опровергае,че няма такова нещо като скриптирани движения направо ще го обявя за слаб.Но ако тях не ги дразни това,че може да преминеш през 5 защитника без дори да те докоснат и накрая излезнеш сам срещу вратаря и натиснеш да бие в ляво,а играта реши,че ще бие право във вратаря,ще им кажа,че нищо не разбират от игри.Ако тази ситуация беше се случила 10 пъти,нямаше да забележа,но като се случва по 10 пъти на мач,е,моля ви се...Такива неща в ПЕС просто не видях.Когато играех ПЕС3 (някъде около 2-3 месеца) играта продължаваше да ме изненадв с нещо ново,докато когато играех ФИФА 2005...ами какво да кажа,научих почти всичко за броени дни.

С това не искам да предизвикам спор,просто искам да кажа на хората които са като коне с капаци,да опитат нещо ново.

Ето и още няколко неща които ми направиха впечатление.Взаимодействието между 2-ма играчи,вашият и този на противника.Дори само да застанете зад него когато бяга и съдията свири фаул,точно както е и в реалноста.Направи ми впечатление и когато се пробвах да пресирам противника и той постоянно връщаше,опитваше се да ме финтира и да подаде напред,но накрая просто изчисти в тъч.

Да не забравяме и един много важен факт,който присъства както в ПЕС3,така и в ПЕС4 - играта с ръка!!!Има доста случаи съдията да свири фаул именно заради това.

dam,gadna istoriq s twa demo :sick

a sega za pacha:

izteglq6 go,puska6 go i ti izliza 1in ekran s ieroglifi,ostava6 go taka i si puska6 PES4.kogato ti po4ne ma4a natiska6 f8 i towa e,no moje prez 5,10 min da natiska6 pak f8 ,za da igrae6 non-stop :)

хммм...

еми ако ти е слаба машинката ,може да си намалиш резолузията или детайлите.

в директорията ,в която си записал демото има файл-Settings,от там може да смениш гореспоменатите настройки.

Ако и така не стане не ми хрумва нищо друго освен да си ъпдатнеш Driver-ите на видео картата.

дано стане :D

2400 mhz 512 mb ram g force 4 mx 440 не би трябвало да прави проблеми.Освен тва съм с най новите драйвери на nvidia

Преди 15-ина минути е рилийзната.Гледам няма място на ФТП-то - точно когато трябва!!!

Дриймър да я качва в торента ;).

П.С.И аз те обичам :heart: :wub: .

няма място ама аз съм болен и не съм на даскало до края на седмицата,така че като я качи Дриймър си я свалям веднага и утре почвам да ви сека на мулти!!! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...