Jump to content
BulForum.com

Pro evolution soccer 4

Aliendreamer

Recommended Posts

gledah rovih se iz foruma a ne namerih nishto za tazi igra,neska pro4etoh revuto i v noviq workshop i sum o4arovan suhto i ot screenshotovete da ne govorim 4e sum fan na tretata 4ast na igrata taka 4e ako nqkoi ima info koga izliza kolko e golqma iziskvaniq i tn pls da dade info :) vse pak tova e po dobriq simulator

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Излиза на 19 новември.Аз също я чакам с нетърпение и зарязвам комерсиалната Фифа.Влюбих се в третата част,но за жалост нямах много време да я играя.Сега смятам да поправя грешката си,но лошото е,че играта излиза в много кофти период - още си цъкам FM2005 (а тя не омръзва лесно),появи се и NFSU2,а утре излиза и HL2.На 23-ти пък WoW.Ще имам доста натоварена програма,но все пак тези игри си заслужават :).Колко е голяма и изискванията мисля,че са без значение.Поразгледай се тук и се моли Дриймър да е бърз,а и да има място на FTP-то.Ако няма,тук.

e fm 2005 i az si go cukam i mu se kefq daje si svalih edin scout mnogo polezna programka naistina i vurvi zaedno s fm 2005 mnogo kefi za noviq need for speed suhto e istina i toi izkurtva a sega izleze i vampire masquerade prosto ne e istina :) a wow ami to ste e plateno dokato izlazat nelegalnite surveri samo ste q 4akam taq krasota :)

Не се заблуждавайте. Играта ще е почти същата като фифа 2005. Имало много крадени неща от нея. Хора които са я играли на ПС2 ми казаха това.

Мулти има.А бтв нямаш представа колко неща е откраднала FIFA 2005 от PES 3.За мен геймплея е над лицензите,бройакта отбори и графиката => играя PES :).

Абе хора ще има онлайн прочетах го на много места.Само ме интересува дали ще върви бавно с g force mx 440 128 mb ??

eto ti min. iziskvaniq:

Processor-800 Mhz

128 mb ram

DVD-ROM drive

Nvidia GeForce 3 or Ati Radeon 8500 video card

moeto PC e 1300 Mhz,256 ram,GeForce 4 i si mislq ,4e 6te vurvi otli4no na medium details :)

taka 4e veroqtno i ti nqma da ima6 problem :P

Моето е processor 2.4 ghz 512 ram ,g force mx 440.и PES 3 ми вървеше на картинки.Мисля само че видео картата ми е зле и от там идва проблема.Някои иска ли да му я продам на старо за около 40 лв?И някой продава ли ati radion 9600 pro или g force fx 5500 128mb/128 bita?

taka,na PES3 ima6e i klubni i nacionalni otbori :)

tuk[v PES4] pak 6te gi ima i 2ta vida,daje po vajnite ligi sa s licenz :D

kolkoto do kartata:na PES3 ima6e nqkakvo nesyvmestimost i trqbva6e da se namalqt detailite na LOW ,za da se igrae s MX :angry:

mislq si ,4e sega problemyt 6te e opraven :)

Дано да е оправен проблема но едва ли..за ква несъвместимост говориш?

Несъвместимост от порта от PS2 за PC :).При различни хора различно се оправя този проблем.При някой вървеше бавно заради видеото,при други заради DX-a,при трети от драйверите на звуковата карта (!)...Лично аз си я играх на макс детайли на 1024х768.Единствено когато включа 4xAA и 8xAF започваше да влачи.Сега се надявам проблемите да са сведени до минимум.

Моето  е processor 2.4 ghz 512 ram ,g force mx 440.и PES 3 ми вървеше на картинки.Мисля само че видео картата ми е зле и от там идва проблема.Някои иска ли да му я продам на старо за около 40 лв?И някой продава ли ati radion 9600 pro или g force fx 5500 128mb/128 bita?

Аз е играех с 900 мхз, 128 рам и ГФ2 МХ400 и вървеше добре на low. Така че не е от видеото

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...