Jump to content
BulForum.com

Logitech CLICK!

Recommended Posts

мишката започна да ми се държи не коретно ти е местиш на една страна, а тя ходи на друга... върху матирани и лъскави повърхност - смених една купчина подложки, даже направо без подложка на масата пробвах.... Носих я в РС фирмата , но ми казаха че проблема не е в мишката. смених драйверите, но мишлето продължаваше да играе...

сложих хартиен лист вместо подложката и всичко беше ОК!

Този проблем обичаен ли е при оптичните мишки?

Имам същият проблем с мишка Логитеч оптична имам две такива мишки на различни компове и постоянно са неконтролируеми въртят се сами и тем подобни :confused

мишката започна да ми се държи не коретно ти е местиш на една страна, а тя ходи на друга... върху матирани и лъскави повърхност - смених една купчина подложки, даже направо без подложка на масата пробвах.... Носих я в РС фирмата , но ми казаха че проблема не е в мишката. смених драйверите, но мишлето продължаваше да играе...

сложих хартиен лист вместо подложката и всичко беше ОК!

Този проблем обичаен ли е при оптичните мишки?

Da ne bi da iskash da kajesh che mishkata ti preskacha,az imah edin problem s moqta mishka Logitech:kakto si igraesh ili pravish neshto izbednuj pokazaleca na mishkata otiva v gore v uglite,no s vremeto tova otshumq i sega vsichko e OK

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...