Arkaims Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 мишката започна да ми се държи не коретно ти е местиш на една страна, а тя ходи на друга... върху матирани и лъскави повърхност - смених една купчина подложки, даже направо без подложка на масата пробвах.... Носих я в РС фирмата , но ми казаха че проблема не е в мишката. смених драйверите, но мишлето продължаваше да играе... сложих хартиен лист вместо подложката и всичко беше ОК! Този проблем обичаен ли е при оптичните мишки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Имам същият проблем с мишка Логитеч оптична имам две такива мишки на различни компове и постоянно са неконтролируеми въртят се сами и тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Плъхове с топче рулз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Да, трябва ти едноцветен (според някои) пад. Аз си взимам от тези лепящите от 4К и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 мишката започна да ми се държи не коретно ти е местиш на една страна, а тя ходи на друга... върху матирани и лъскави повърхност - смених една купчина подложки, даже направо без подложка на масата пробвах.... Носих я в РС фирмата , но ми казаха че проблема не е в мишката. смених драйверите, но мишлето продължаваше да играе... сложих хартиен лист вместо подложката и всичко беше ОК! Този проблем обичаен ли е при оптичните мишки? <{POST_SNAPBACK}> Da ne bi da iskash da kajesh che mishkata ti preskacha,az imah edin problem s moqta mishka Logitech:kakto si igraesh ili pravish neshto izbednuj pokazaleca na mishkata otiva v gore v uglite,no s vremeto tova otshumq i sega vsichko e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 I pri men imashe neshto podobno, ama se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.