Jump to content
BulForum.com

Искам да си купя готин стол

dinko

Recommended Posts

Искам да си купя едно хубаво столче,да мога с кеф да си седя на компютара.

Посаветваите ме къде има хубав избор и да не са много високи цените.

Ако някои знае някои саит на пловдивски магазин нека да го пише.

Благодаря предварително.

то на повечето цената им се варти около 100лв има много готини и удобни но не мога да се сетя къде гледах

идеята е не само да са удобни, ами и да са качествени. щото може в магазина да е удобен и после да се разскърца.

Savetvam te da idish do office one onzi golemiqt tam ima bogat izbor...ot tam samo razgledai i vij modeli i marki i gi potarsi drugade :) az sam pravil taka s dosta stoki :) tam ima edin mnogo qk stol koito e kam 300lv sashtiqt na drugo mqsto /sujelqvam ne pomnq kade beshe magazina obqsniha mi go beglo/ e 150lv...uspeh.

един приятел си жзе стол за 270лв. и на втория месец се разскърца така че едва ли някой ще ти даде гаранция за скърцане,столът му бе доста як предполагам че за тия пари е бил и качествен

Вземи си с газов амортисьор, вероятността да заскърца е по малка и е по-удобен, а облегалката трябва да стига поне до раменете.

един приятел си жзе стол за 270лв. и на втория месец се разскърца така че едва ли някой ще ти даде гаранция за скърцане,столът му бе доста як предполагам че за тия пари е бил и качествен

Ами да го смаже със смазка за шевни машини, моят е на 26 години и така го оправям.

С чиста съвест мога да ти препоръчам това -

http://store.office1.bg/index.php3?gr=433088&se=433089

Такъв си взех и за работата, и за в къщи, много съм доволен. Вярно, единият ми проскърца, ама го смазах и спря.

Ха със здраве!

P.S. Препоръчвам ти стола като модел, а не и мястото за пазаруване (Office1 са бахти дърварите) !!!!!!! Потърси, има ги и под 100 лв.

P.P.S. Ей тука ги има на по-арабийски цени -

http://www.classic-on-line.com/index.php3?...7a3c40c13082f50

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...