radiator Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 продавам и монтирам радиатори за парно и правя експресен,качествен монтаж и ремонт на отоплителни ВиК инсталации,камини водомери,бойлери, санитария и др. Тел: 0888 230415 п.с за повече инфо на тел. по-трудно ще ми е да отговарям тука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Интересувам се от подмяна на водомерите си за студена и топла вода. Малко съвет също за това дали да си взема нови, дали да направим замяната само на механизмите със оставащи стари корпуси както съм чувал, колко би струвал този ремонт, защото на нови водомери Беласица (други не съм виждал) цената е 30и няколко за студена и топла, (дали ВиК трябва да участват). Как да се оправя с бюрокрацията. До момента от ВиК инкасаторката каза да си ги сменя когато искам - тя евентуално само щяла да ми сложи пломби. А от ТЕЦ север ми дадоха тел за някакви които ще ми го озаконят... остава да питам и фирмата за топлинно счетоводство... Моля пиши цени на услугите от които се интересувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Само за подмяна на водомери при условие че ще си купя новите ми искаш по 10лв на водомер 3/4 - ай сиктир се казва При същите условия фирма която се занимава с ремонт на водомери ми поиска по 5лв на водомер, а за ремонт на топлия 3/4 24лв и на студения 3/4 18лв (нещо вече не е 15лв) 1г. гаранция... Не знам другите услуги как ще са но засега НЕ ви препоръчвам този телефон по-горе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Готин да дойда аз да ти го сменя за пет лева а?? И ремонт ще ти направя ако искаш?? Човека си изкарва прехрана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Pero, първо не ми викай 'готин'!!! и после ми кажи каква е тая прехрана дето се изкарват 20лв за половин час ? за две развъртания с ключа на два холендъра ??? аз ако ида да инсталирам някъде PC за половин ден и може пез пари, нали? Щото такива като тебе много умни! Или ако искаш ела да ми видиш дипломата и знанията ми и ми кажи кога ще почна да вадя по 20лв на час? Съвсем спокойно можех и сам да си ги сменя двата водомера, но се правя на нормален човек и си спестявам малко ядове... но в БГ нормални хора явно няма - всичко програмисти бегай вън! тук страната на Перовците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 мда програмисти много станаха така е и аз като имам дипломна инж. голямата работа обаче спокойно взимай ключа и сменяй водомера аз така направих като дойде инкасаторката ще го види и ще се направи на интересна но няма нищо всичко е в реда на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 е Pero, какво искаш да ми кажеш? или просто ти харесва да се заяждаш? моля ако все пак можеш - напиши повече от едно изречение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 е Pero, какво искаш да ми кажеш? или просто ти харесва да се заяждаш?моля ако все пак можеш - напиши повече от едно изречение! <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа не се сърди.Аз бях да ми оправят ГНП то на колата тя е дизилак само за почистване ми взеха 160лв.вярно от 9до17ч. ама какво от това без смяна на части само труд.Е те твая не е вече кой за кво учил а е кой как се наредил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Точно за случая е следния виц: Отишъл един хирург да му оправят колата и за един ден труд му взели 200 лв. - Как 200 лв. бе - възмутил се хирургът - Аз, дето съм учил 5 години, спасявам човешки животи, страшно отговорна работа - и взимам по 30 лв на ден, а ти - една нищо и никаква кола, и - 200 лв. - Ами и аз докато бях хирург, взимах по 30... - въздъхнал майстора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Изобщо не се оплаквам. Използвах фирма за ремонт и проверка да водомери - тази която съм споменал горе. Направих си проучването и си уточних, че това е най-удачно (също се взе в предвид кой водомер как 'добре' ще отчита)... Свърших си работата. Но написах и какво предлага автора на темата... Предполагам ще признаете, че този раздел на форума ви харесва Е - това е публично място за обяви - нали съответно и публично си казваме мненията е - мисля, че по този начин се получава добър и интересен пазар - истински пазар - полезен за купувачи... така както е полезен за продавачите дори и поне с това, че виждат обявата много хора ... мисля, че който се замисли всичко ще му стане ясно... а това 'другото' за кой какво - лекар, програмист, монтоьр, художник и музикант - ами то си е така.... но когато зависи поне малко от нас може да правим по нешичко нали... а авторът на темата 'radiator' с поисканата от него цена не изглежда да си 'Човека си изкарва прехрана' както казва Pero, нали ? (поувлякох се по грубия отговор на Pero) edit: А и лично мое дело е опита да пиша на осъществените сделки в заглавието за колко парички е станало... опитвам се когато си личи или когато е споменато... иска ми се да се споменава ... също дори и с кого е станала сделката - така ще си знаем кой е свяатен купувач/продавач ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.