CyberHill Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Значи имам доста голямо количество тръбни стилажи с черни плотове , в сравнително добро състояние подходящи за офиси , магазини и т.н. Също 3 чисто нови бюра без щкафчета ( не са сглобени още) както и няколко сглобени бюра , има светло кафяви ламинирани както и с бял плот -кафяви основи ( пак са някакъв вид ламинат) . За количества ОГРОМНИ отстъпки защото имам една не използваема изба . Нямам снимки. Чакам сериозни предложения . Цените са по договаряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 къде могат да се видят тези стилажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Само плот с размери 20х150х80 можеш ли да предложиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 Само плот с размери 20х150х80 можеш ли да предложиш <{POST_SNAPBACK}> Не ,отделни елементи доколкото се сещам нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Dai razmeri Visochina, Duljina, Shirochina Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Мен ме интересуват размерите на бюрата, също и къде мога да ги видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Виж сега , нашата фирма има да подрежда 3 нови офиса , бюрата ( новите ме интересуват) , щом са несглобени сигурно имат производител и съответно евентуално размер и евентуално имена .....даи малко инфо де, може всички да останем доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 Ми немога да ви дам такава информация просто защото съм ги сложил в избата и нямам място за мерене на стилажите. За това казах някой ако има реален интерес да идва гледа и ако му хареса взима . За не разопакованите бюра размерите са : дължина: 140см , шир: 68см , вис: 73см ( размерите ги взимам от моето бюро защото е такова , за производител незнам ) . edit: Бюрата са запазени за сега за @PePfx , стилажите ще ги гледа @asasas , така че до четвъртък( в сряда няма да съм в града) всичко е запазено. След това ще пиша за резултата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 kажи ми стилажите за какво натоварване са - само за дрехи ли стават, или издържат на повече килограми??? цена за 1-2 стилажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 kажи ми стилажите за какво натоварване са - само за дрехи ли стават, или издържат на повече килограми??? цена за 1-2 стилажа? <{POST_SNAPBACK}> Ми това незнам къде да го прочета , това не е крик все пак ( до 2тона) Ми дъската е някъде около 1см или 1.5см , ползвани са за компютърни компоненти и ел. уреди ( сушоари , печки и т.н.) Това ако ти говори нещо.... edit: Предложи цена Ама по добре първо да ги видиш , за да си наясно дали това ти трябва и дали цената е реална , така че.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 Значи Стилажите ги давам по 20лв на парче Бюрата са към 4-5 ( 2 от които опаковани както казах) 200лв за всички ( in block ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Значи всичко е запазено , както следва: За мен - 1 черно бюро @PePfx - 2 светло кафяви бюра @asasas - Всичко останало в избата ( стилажи , шкафчета , бюра и т.н. ) Моля затворете топика . Надявам се всички ще останат сериозни. LifeFeel: ами като останат сериозни ще затворим Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Ако някой се откаже от едно от бюрата ми пиши пм, ако ми хареса ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 @PePfx - 2 светло кафяви бюра запазени до утре. Всичко друго се продава! Чакам оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 стелажи останаха ли ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 стелажи останаха ли ти? <{POST_SNAPBACK}> Absolutno vsichki stilaji sa za prodan ( 5 broia mai sa razlichni razmeri , ima i sys shkavcheta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 може ли да се видят някакси ?А регулация на цената ,и за размери не прочетох никъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Новата оферта включва и замяна за някакво PC примерно или нещо друго. Въпроса е да се 'изчисти' избата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 Нова цена: 250лв всичко . Няма нищо запазено.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Снимай си бюрото и дай да видя, понеже си търся нещо запазено и сносно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Нямам възможност да го снимам. Размерите на това бюро са горе. Имам 2 опаковани още ( демек чисто нови ) П.С. Нова цена 300лв ( добавих още едно черно бюро ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 250лв всичко , офертата е валидна до петък 6 бюра , 4-5 (някъде там стилажи ) , 3-4 шкафчета към тях ( по - принцип са комплект с стилажите ) . Бюра: 2 опаковани чисто нови ( размерите са горе ) 1 разопаковано като горните 2 2 светло кафяви , масивни , много запазени , ламинат 1 черно обикновенно бюро Стилажи: 4 или 5 ( може и повече да са ) различни размери , черни плотове , тръбна конструкция. Щкафчета: Към стилажите се закрепят , черни 3 или 4 са някъде , доста запазени. P.S. Възможен е бартер за PC , отговарящо на цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Честит празник и дай да се видим вече да ги видя че се уговаряме от 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Честит празник и дай да се видим вече да ги видя че се уговаряме от 2 седмици <{POST_SNAPBACK}> ok Utre sum FREE sled 12 na obed. Dnes sum Free do 6 Da ti prata li kude se namiram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 Нова цена - 200лв всичко ( важи само за всичко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.