Jump to content
BulForum.com

Sell: тръбни стилажи....

Recommended Posts

Значи имам доста голямо количество тръбни стилажи с черни плотове , в сравнително добро състояние подходящи за офиси , магазини и т.н.

Също 3 чисто нови бюра без щкафчета ( не са сглобени още) както и няколко сглобени бюра , има светло кафяви ламинирани както и с бял плот -кафяви основи ( пак са някакъв вид ламинат) .

За количества ОГРОМНИ отстъпки защото имам една не използваема изба :) .

Нямам снимки. Чакам сериозни предложения . Цените са по договаряне.

Виж сега , нашата фирма има да подрежда 3 нови офиса , бюрата ( новите ме интересуват) , щом са несглобени сигурно имат производител и съответно евентуално размер и евентуално имена .....даи малко инфо де, може всички да останем доволни :D

Ми немога да ви дам такава информация просто защото съм ги сложил в избата и нямам място за мерене на стилажите. За това казах някой ако има реален интерес да идва гледа и ако му хареса взима . За не разопакованите бюра размерите са :

дължина: 140см , шир: 68см , вис: 73см ( размерите ги взимам от моето бюро защото е такова , за производител незнам ) .

edit: Бюрата са запазени за сега за @PePfx , стилажите ще ги гледа @asasas , така че до четвъртък( в сряда няма да съм в града) всичко е запазено.

След това ще пиша за резултата.

kажи ми стилажите за какво натоварване са - само за дрехи ли стават, или издържат на повече килограми??? цена за 1-2 стилажа?

kажи ми стилажите за какво натоварване са - само за дрехи ли стават, или издържат на повече килограми??? цена за 1-2 стилажа?

Ми това незнам къде да го прочета , това не е крик все пак ( до 2тона) :)

Ми дъската е някъде около 1см или 1.5см , ползвани са за компютърни компоненти и ел. уреди ( сушоари , печки и т.н.) Това ако ти говори нещо....

edit: Предложи цена :) Ама по добре първо да ги видиш , за да си наясно дали това ти трябва и дали цената е реална , така че....

Значи всичко е запазено , както следва:

За мен :) - 1 черно бюро

@PePfx - 2 светло кафяви бюра

@asasas - Всичко останало в избата ( стилажи , шкафчета , бюра и т.н. )

Моля затворете топика . Надявам се всички ще останат сериозни. :punk

LifeFeel: ами като останат сериозни ще затворим

Нямам възможност да го снимам. Размерите на това бюро са горе. Имам 2 опаковани още ( демек чисто нови :) )

П.С. Нова цена 300лв ( добавих още едно черно бюро )

250лв всичко , офертата е валидна до петък :)

6 бюра , 4-5 (някъде там стилажи ) , 3-4 шкафчета към тях ( по - принцип са комплект с стилажите ) .

Бюра:

2 опаковани чисто нови ( размерите са горе )

1 разопаковано като горните 2

2 светло кафяви , масивни , много запазени , ламинат

1 черно обикновенно бюро

Стилажи:

4 или 5 ( може и повече да са ) различни размери , черни плотове , тръбна конструкция.

Щкафчета:

Към стилажите се закрепят , черни 3 или 4 са някъде , доста запазени.

P.S. Възможен е бартер за PC , отговарящо на цената.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...