Elemental^ Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 taka hora skoro 6te zaminavam za canada i 6te si zema samo nqkoi 4asti ot pc-to kato rama,hdd,dynoto i zvukovata karta moje bi. no videoto mi e staro i ne si zaslujava da go mykna dotam sega sym s GF2 Ti 64mb DDR. i bih iskal da mi prepory4ate karta zna4i 6te vi izreda kartite na koito sym se sprql i s kakvi razpolagam. 1.GF FX6800LE, 128MB MSI DDR AGP8x TV Out DVI, NX6800LE-TD128B - 264$ 2.GF FX6800GT, 256MB MSI DDR3 AGP8x TV Out DVI, NX6800GT-TD256 - 469$ 3.GF FX6800Ultra, 256MB MSI DDR3 AGP8x TV Out DVI, NX6800Ultra-T2D256 - 557$ 1.RADEON 9600XT, 128MB Asus A9600XT/TD DDR AGP8x - 162$ 2.RADEON 9800Pro, 128MB DDR TV Out - 228$ 3.RADEON 9600XT, 128MB 128Bit Gigabyte DDR TV Out DVI - 155$ taka moga da si pozvola karta do 300$ nai-mnogo 320-330. neska govorih s edin edni pi4ove ot edna firma kazah 4e e vyzmojno do fevruari mesec da padne na 300$ toq GF Ultrata 6800, no ako ne stane rabotata kakvo mi prepory4vate ot ostanalite karti vie. GF Fx6800 LE dostaty4no dobra li e 6toto tq 6te stane daje 150$ do togava ako ne i po evtina ili po dobre da si zema GT-to. A neska ba6ta mi e govoril s nqkyv pi4 deto mu kazal za Radeonite i tyi kato ni6to ne razbira ba6ta mi kazva tova keto sa mu kazali. vika 4e mu bili kazali 4e 9600 bili dostaty4no dobri nqmalo nujda ot po-dobra karta, no az znam 4e GT i Ultrata sa mnogo mnogo nad toq raden ama kak da go obqsnq na ba6tata kato ne vdqva 6toto az mu kazah kakvo az bih iskal da mi kupi i mu kazah cenata priblizitelno i toi e kazal na toq pi4 i oniq kato 4ul estestveno mnogo golqma mu se e vidqla sigurno, no spored men 6te spadne dosta do fevruari. Ta ako ne spadne do 1-2 meseca s pone 100$ zna4i ni6to nqma da stane i napravo 6te si kupa dekemvri nqkoq ot drugite karti predi da zamina ot tuk. 6toto mislih tam da zema taq ultra. Koq mi prepory4vate Gt ili nqkoi ot Radeonite ili taq FX6800LE. Spored men ne si zaslujavat tiq radeoni ne znam vie mi kajete. 6te sym vi mnogo blagodaren. tnx i se izvinqvam za pisaneto i moje bi malko typanarsko pisah mnogo raboti navednyj gluposti ama taka e kato iskam da kaja mnogo raboti navednyj Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 и що реши че за 2 месеца цената ще падне с 50%? тва да не е баница все пак. ако имаш пари за GT зимай него. ако не... зимай 9800 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 и що реши че за 2 месеца цената ще падне с 50%? тва да не е баница все пак. ако имаш пари за GT зимай него. ако не... зимай 9800 Pro. <{POST_SNAPBACK}> ne sym re6il ni6to we nali napisah 4e govorih s hora ot firma. te mi kazaha 4e e vyzmojno da padnat s 40%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 taka hora skoro 6te zaminavam za canada i 6te si zema samo nqkoi 4asti ot pc-to kato rama,hdd,dynoto i zvukovata karta moje bi. no videoto mi e staro i ne si zaslujava da go mykna dotam sega sym s GF2 Ti 64mb DDR. i bih iskal da mi prepory4ate karta zna4i 6te vi izreda kartite na koito sym se sprql i s kakvi razpolagam. 1.GF FX6800LE, 128MB MSI DDR AGP8x TV Out DVI, NX6800LE-TD128B - 264$ 2.GF FX6800GT, 256MB MSI DDR3 AGP8x TV Out DVI, NX6800GT-TD256 - 469$ 3.GF FX6800Ultra, 256MB MSI DDR3 AGP8x TV Out DVI, NX6800Ultra-T2D256 - 557$ 1.RADEON 9600XT, 128MB Asus A9600XT/TD DDR AGP8x - 162$ 2.RADEON 9800Pro, 128MB DDR TV Out - 228$ 3.RADEON 9600XT, 128MB 128Bit Gigabyte DDR TV Out DVI - 155$ taka moga da si pozvola karta do 300$ nai-mnogo 320-330. neska govorih s edin edni pi4ove ot edna firma kazah 4e e vyzmojno do fevruari mesec da padne na 300$ toq GF Ultrata 6800, no ako ne stane rabotata kakvo mi prepory4vate ot ostanalite karti vie. GF Fx6800 LE dostaty4no dobra li e 6toto tq 6te stane daje 150$ do togava ako ne i po evtina ili po dobre da si zema GT-to. A neska ba6ta mi e govoril s nqkyv pi4 deto mu kazal za Radeonite i tyi kato ni6to ne razbira ba6ta mi kazva tova keto sa mu kazali. vika 4e mu bili kazali 4e 9600 bili dostaty4no dobri nqmalo nujda ot po-dobra karta, no az znam 4e GT i Ultrata sa mnogo mnogo nad toq raden ama kak da go obqsnq na ba6tata kato ne vdqva 6toto az mu kazah kakvo az bih iskal da mi kupi i mu kazah cenata priblizitelno i toi e kazal na toq pi4 i oniq kato 4ul estestveno mnogo golqma mu se e vidqla sigurno, no spored men 6te spadne dosta do fevruari. Ta ako ne spadne do 1-2 meseca s pone 100$ zna4i ni6to nqma da stane i napravo 6te si kupa dekemvri nqkoq ot drugite karti predi da zamina ot tuk. 6toto mislih tam da zema taq ultra. Koq mi prepory4vate Gt ili nqkoi ot Radeonite ili taq FX6800LE. Spored men ne si zaslujavat tiq radeoni ne znam vie mi kajete. 6te sym vi mnogo blagodaren. tnx i se izvinqvam za pisaneto i moje bi malko typanarsko pisah mnogo raboti navednyj gluposti ama taka e kato iskam da kaja mnogo raboti navednyj <{POST_SNAPBACK}> 1. Двете тройки карти който си написал са разли4ни класове ,все едно да сравняваш Пежо 106,206 с Рено Лагуна,ми не става -объркали са го малко баща ти ! 2. цените едва ли ще паднат до толкова за това време! 3 Ей тука има достатъ4но писания -4ети на воля и преценявай до къде можеш да стигнеш ! http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=36 още по-то4но ти препоръ4вам една от двете споменати тук,най-ве4е Асуса: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=43558 Разгледай и прецени! 4. Даа ,добре ще е да си я вземеш от там ...даже наложително тук си е по-скъпи4ко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 и що реши че за 2 месеца цената ще падне с 50%? тва да не е баница все пак. ако имаш пари за GT зимай него. ако не... зимай 9800 Pro. <{POST_SNAPBACK}> по-скоро май забравихте 1 карта ... 6800 чисто(имаше на Леадтек с 256 мб рам която работеше на 400/1000 и бяха отключени всички конвеири ,ако си намериш такава ... ) ? мисля ,че тя е доста над Радеон 9800 Про(и все пак може би щеше да е добре да споменеш 9800ХТ ,но тя за теб май не съществува ) . Вариант е и Асуската 6800ГТ която е по-евтина от 6800 ГТ стандартен модел . има 16 отворени конвеира и се клоква доста добре .. найстина страннен хибрид между 6800 и 6800 ГТ също и GE става като вариант . http://hardwarebg.com/newrev/index.php?read=11 ревю на 6800ГТ (Асус) Гледах ревю на 6800 ЛЕ и бих казал ,че след стабилен клок се приближава до 6800 и то до разлика в производителността около 2-3 % (в полза на чисто 6800 ) ,ако пък се отворят и конвеирите които са заключени тогава работата става дебела ... мисля ,че тогава ще се постигне с клок и отваряне на конвеирите производителност от порядъкат на 6800 ГТ . Общо казано взимаш си 6800 чисто или ,ако имаш пари за Асуският вариант ГТ и ще имаш карта която според мен поне 5-6 месеца без проблем ще цъкаш игрите всичко на макс без проблем ( при условие ,че играеш на 1024х768 и може би не при пълен АА ) П.П. за Ултрата с тези пари просто забрави такива неща няма да станат ... който и да ти го каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 по-скоро май забравихте 1 карта ... 6800 чисто(имаше на Леадтек с 256 мб рам която работеше на 400/1000 и бяха отключени всички конвеири ,ако си намериш такава ... ) ? мисля ,че тя е доста над Радеон 9800 Про(и все пак може би щеше да е добре да споменеш 9800ХТ ,но тя за теб май не съществува ) . Вариант е и Асуската 6800ГТ която е по-евтина от 6800 ГТ стандартен модел . има 16 отворени конвеира и се клоква доста добре .. найстина страннен хибрид между 6800 и 6800 ГТ също и GE става като вариант . http://hardwarebg.com/newrev/index.php?read=11 ревю на 6800ГТ (Асус) Гледах ревю на 6800 ЛЕ и бих казал ,че след стабилен клок се приближава до 6800 и то до разлика в производителността около 2-3 % (в полза на чисто 6800 ) ,ако пък се отворят и конвеирите които са заключени тогава работата става дебела ... мисля ,че тогава ще се постигне с клок и отваряне на конвеирите производителност от порядъкат на 6800 ГТ . Общо казано взимаш си 6800 чисто или ,ако имаш пари за Асуският вариант ГТ и ще имаш карта която според мен поне 5-6 месеца без проблем ще цъкаш игрите всичко на макс без проблем ( при условие ,че играеш на 1024х768 и може би не при пълен АА ) П.П. за Ултрата с тези пари просто забрави такива неща няма да станат ... който и да ти го каже <{POST_SNAPBACK}> Аз мойта EVGA 6800 Limited Edition я чакам да дойде за коледа.Но няма никъде вече такива така че зимай някое чисто 6800 за около 300$ и се надявай на мод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Аз мойта EVGA 6800 Limited Edition я чакам да дойде за коледа.Но няма никъде вече такива така че зимай някое чисто 6800 за около 300$ и се надявай на мод. <{POST_SNAPBACK}> точно затова казах ,ако си намериш такава мисля ,че в България никога не е имало подобно нещо ,пък може и никога да не се появи (забравил съм да добавя ,че не може да се намери в България ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 точно затова казах ,ако си намериш такава мисля ,че в България никога не е имало подобно нещо ,пък може и никога да не се появи (забравил съм да добавя ,че не може да се намери в България ) <{POST_SNAPBACK}> Тя по света я няма камо ли тук. Иначе си е истинска Ултра с 1.6нс и два молекса Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 ne sym re6il ni6to we nali napisah 4e govorih s hora ot firma. te mi kazaha 4e e vyzmojno da padnat s 40%. Добре Уе. На тия пичове можеш да им кажеш че ако картата падне за 3 месеца с 270$, ще им купя една. и все пак ако ще купуваш карта тогава защо питаш сега??? ми питай тогава. никой не знае до тогава как ще се развият нещата. ако пък няма да купуваш тогава, а ще купуваш сега.. защо си ги дал тия карти над 400$ след като казваш че имаш 300? някакси... не се връзват нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 Добре Уе. На тия пичове можеш да им кажеш че ако картата падне за 3 месеца с 270$, ще им купя една. и все пак ако ще купуваш карта тогава защо питаш сега??? ми питай тогава. никой не знае до тогава как ще се развият нещата. ако пък няма да купуваш тогава, а ще купуваш сега.. защо си ги дал тия карти над 400$ след като казваш че имаш 300? някакси... не се връзват нещата. <{POST_SNAPBACK}> ebati maina 4eti malko we ti misli6 li kato govori6 maina pro4eti vnimatelno kvo sym napisal ko se zaqjda6 samo ti drugo znae6 li osven da filosofstva6. emi ne moga maina 2 posta udari napylno bezmisleni deto ne mi pomogna vybo6te. 1. napisal sym 4e imam 300$ i 4e sa mi kazali 4e 6te padne i kakvo 6te mi prepory4ate tova mi e vypBosa da ti go obqsnq prosti4ko 6toto mai ne moje6 da go razbere6 ili se pravi6 na profesor i gleda6 da se zaqde6 za ne6to vse. 2 . lo6o ima li da postna pre4i li ot sega da postna nqmam vreme znae6 li kolko rabtoi tqrbva da opravq da prodavam sumati raboti nqma si4ko v posledniq moment da pravq mislq 4e e dobre i nai-ve4e ne e izli6na vsqkykva konsultaciq. no kvo da obqsnqvam ... a da i kvo ti pre4i moito WE ? ni6to koi znae kakvo normalno si pi6a taka kvo tolkova ima na pravogovor li 6te me u4i6 ? ne ti go kazvam v toq varqnt v koito ti mi go vry6ta6 prosto taka si pi6a ti pak drugo si razbral. ve4e za 2ori pyt za nqkva nezna4itelna podrobnost se zaqjda6 s tova WE i minalq pyt ti obqsnih 4e taka si pi6a vinagi ama ti pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 ebati maina 4eti malko we ti misli6 li kato govori6 maina pro4eti vnimatelno kvo sym napisal ko se zaqjda6 samo ti drugo znae6 li osven da filosofstva6. emi ne moga maina 2 posta udari napylno bezmisleni deto ne mi pomogna vybo6te. 1. napisal sym 4e imam 300$ i 4e sa mi kazali 4e 6te padne i kakvo 6te mi prepory4ate tova mi e vyprosa da ti go obqsnq prosti4ko 6toto mai ne moje6 da go razbere6 ili se pravi6 na profesor i gleda6 da se zaqde6 za ne6to vse. 2 . lo6o ima li da postna pre4i li ot sega da postna nqmam vreme znae6 li kolko rabtoi tqrbva da opravq da prodavam sumati raboti nqma si4ko v posledniq moment da pravq mislq 4e e dobre i nai-ve4e ne e izli6na vsqkykva konsultaciq. no kvo da obqsnqvam ... a da i kvo ti pre4i moito WE ? ni6to koi znae kakvo normalno si pi6a taka kvo tolkova ima na pravogovor li 6te me u4i6 ? ne ti go kazvam v toq varqnt v koito ti mi go vry6ta6 prosto taka si pi6a ti pak drugo si razbral. ve4e za 2ori pyt za nqkva nezna4itelna podrobnost se zaqjda6 s tova WE i minalq pyt ti obqsnih 4e taka si pi6a vinagi ama ti pak. oo. че чета - чета. явно ти си тоя дето не чете защото в първия пост съм изказал мнението си. като падне до 300$ тая Ultra вземи нея. тва мнение харесва ли ти? аз не мога да разбера защо се чудиш между карти които имат 100$ разлика в цената??? ако питаше между 6800 и X800 добре, ама така... след като имаш 300$ зимай най-близкото по-цена и тва е. по-евтиното не може да стане по-добро от скъпото. ако стане, то няма да е за дълго и в Канада при оувърклок тая гаранция няма да ти я покрият. като имаш много работа да правиш си гледай работата, а недей да висиш тука по форумите или просто не го изтъквай като причина. no kvo da obqsnqvam ... ти вече обясни. Просто не ми харесва да се обръщат към мен с Уе. се едно си повече от мен и ми говориш от високо. щом аз разговарям спокойно и с някакви маниери с някой, очаквам от елементарна култура той да прави същото. Сега е мой ред да оставя фактите да си говорят сами.. Вариянти на Уе просто няма, за да мога аз да ти върна другия вариант. като Не харесвам Уе-то ти, не те уча на правоговор, а на Етика и някакви обноски. ако изобщо това усмиване може да се нарече "учене". извинявай, че не съм запомнил твоята блестяща личност и нейното Уе. сега ще си го запиша с маркер на плаката над главата, за да не го забравям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 ..........още по-то4но ти препоръ4вам една от двете споменати тук,най-ве4е Асуса:........................ <{POST_SNAPBACK}> Toчно в този случай Асуса не е по добрия, а да не говорим и че е доста по скъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 16, 2004 Author Share Posted November 16, 2004 Просто не ми харесва да се обръщат към мен с Уе. се едно си повече от мен и ми говориш от високо. щом аз разговарям спокойно и с някакви маниери с някой, очаквам от елементарна култура той да прави същото. Сега е мой ред да оставя фактите да си говорят сами.. Вариянти на Уе просто няма, за да мога аз да ти върна другия вариант. като Не харесвам Уе-то ти, не те уча на правоговор, а на Етика и някакви обноски. ако изобщо това усмиване може да се нарече "учене". извинявай, че не съм запомнил твоята блестяща личност и нейното Уе. сега ще си го запиша с маркер на плаката над главата, за да не го забравям. <{POST_SNAPBACK}> vij sq nqma smial da sporim ti taka go razbira6 maina za nqkvi drebnavi raboti se zaqjda6 az ne sym iskal da se naprava na pove4e ot teb kazah ti ve4e i se izvinqvam za UE-to togava kato ne ti haresva moje bi i az trqbva da si zapi6a 4e na teb ne trqbva da se govori taka. P.S tova be6e tema za preporyka na videokarta a ne da se karame. az ne vijdam ni6to lo6o da pitam za videokartata i da visq vyv foruma kato imam rabota to4no s foruma v tozi moment i to4no s tozi vypros kato tova e vajno za men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 a v sa6tnost moje da e pitano 10000 pati no X800 pro ili fx 6800 ultra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 a v sa6tnost moje da e pitano 10000 pati no X800 pro ili fx 6800 ultra ? <{POST_SNAPBACK}> поне за мен : естествено ,че ултрата ,но вместо да питаш така може да разгледаш и някое ревю ,няма да ти изсъхне пц-то .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 a ti otkade znae6 4e ne sam razgledal niakoe prevw ta govori6 ? OFF: bahti maina kajete si mnenieto i na pampaite izli6ni aiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 a ti otkade znae6 4e ne sam razgledal niakoe prevw ta govori6 ? OFF: bahti maina kajete si mnenieto i na pampaite izli6ni aiiii <{POST_SNAPBACK}> хахаха ... доста си смешен момко .. ,ако беше разгледал щеще ли да задаваш глупави въпроси П.П. че аз не си ли казах мнението ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 4esno kazano "momko" edni pi6at 4e X800 e po dobra drugi pak druga dori biah vidial 4e 6600 ultra stiga x800 taka 4e ai da FINISH toia razgovor ! ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 4esno kazano "momko" edni pi6at 4e X800 e po dobra drugi pak druga dori biah vidial 4e 6600 ultra stiga x800 taka 4e ai da FINISH toia razgovor ! ok ? <{POST_SNAPBACK}> да със сигурност има х800 чиста и 6600 Ултра .. ясен си Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 a primerno 6800 ultra ako se clock-ne kakvo bi stanalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 някой да затвори темата ,МОЛЯ ВИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 някой да затвори темата ,МОЛЯ ВИ !!! <{POST_SNAPBACK}> Ima si hora koito da gledat koga edna tema trqbva da bude zatvorena.Tova ne e koncert pojelanie dai vsichki da kazvame nasvqkude "are zatvorete temata" .Ta po temata moqt suvet e GF FX6800 Ultra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Divaka 10x dano da i padne tsenata 6toto 557 sa mnogo az imam 400 no 6e sabera ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 @Divaka след изказвания като това и продължаване на писане подобни ... има ли смисъл ?! a primerno 6800 ultra ako se clock-ne kakvo bi stanalo ? <{POST_SNAPBACK}> каза се достатъчно по темата поне според мен . Вярвам ,че създателят на темата ще изчака и тогава ще реши (както и му се налага да направи явно ) П.П. 4esno kazano "momko" edni pi6at 4e X800 e po dobra drugi pak druga dori biah vidial 4e 6600 ultra stiga x800 taka 4e ai da FINISH toia razgovor ! ok ? Да от това мнение се разбират много неща .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.