Jump to content
BulForum.com

Sell Мp3 Discman

Recommended Posts

Прoдавам MP3 discman - TCM, 480 sec. anti-shock system, светещ дисплей, чете обикновени дискове, MP3, CD-RW. В комплект с калъф, слушалки и адаптер. Работи с две алкални батерии или акумулаторни (има вградено зарядно). За повече информация можете да го видите на адрес:www.vcdrookie.co.uk/tcm_mp3_player.htm

От типа на линка е, но е по-нов модел.

Дискмена е почти нов. В комплект с него подарявам и две 1700mAh акумолаторни батерии.

Цена:

Predlagaite!

e-mail:walkabout@mail.bg

ne misli6 li 4e si mu nadul cenata i to mnogo az znam otkyde da si vzema sy6tiq player za 50 leva - 4isto nov.. :woot ??!?!?

na tazi cena nikoi nqma da se precaka....

ako go prodava6 za 30lv, moje i nqkoi da go kupi... + antishoka nna playera e otvratitelen- izob6to ne raboti kakto trqbva i slu6alkite sa gdani + musikata ne e na nivo kato ka4estvo.

Kazvam vsi4ko tova ot li4en opit- imal sym takyv player...

Като горд притежател на този модел, искам да заявя че си работи вече година и половина без никакъв проблем, като изключим че ми детектва грешно "DOOR OPEN" но съм решил кардинално проблема със памук :rolleyes: така че няма проблеми... качеството си е идеално и съм озвучавал с помоща на компютърни колонки не един рожден ден :music :punk

Така че го препоръчвам, само дето хаби много бързо батериите, ама нали си има зарядно ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...