saq Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Това, че като се влезе в Датата не се показват новите теми във форумите мой персонален проблем ли е или на всички потребители?Моля нека да споделим проблемите!Ако някой има информация да каже!Със E 6.0 SP2 съм.пробвах с визуалните настройки "Махни форум скролерите от началната страница"-Когато нямат отметка,което е нормално-новете теми ги няма,а когато сложа отметката се появяват,но без скрол!!Някакъв съвет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Това, че като се влезе в Датата не се показват новите теми във форумите мой персонален проблем ли е или на всички потребители?Моля нека да споделим проблемите!Ако някой има информация да каже!Със E 6.0 SP2 съм.пробвах с визуалните настройки "Махни форум скролерите от началната страница"-Когато нямат отметка,което е нормално-новете теми ги няма,а когато сложа отметката се появяват,но без скрол!!Някакъв съвет? <{POST_SNAPBACK}> Shto ne pitash za tva v datata Link to comment Share on other sites More sharing options...
saq Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 Питам всеки,който може да ми отговори,не да задава въпроси.Ти данеби да не ползваш услугете на Дата.бг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 А питаш ли в Дата.бг когато имаш проблем със сайта на ФТЛ или с този?! Тук кой според тебе знае какво са омазали там със сайта си?! До колкото знам - Дата.бг има форум, има и раздел за проблеми със самия сайт в него. Там е по-вероятно да ти отговорят, най-малкото защото те са най-наясно какво и защо става при тях. Представи си, че точно в този момент просто са си били спрели скрол-скрипта за новините. Или пък съвсем са решили да не го използват. Помисли ли за това? Тук няма кой да знае. Ние ползваме услугите на Дата, но не правим сайта им. Ако имаш проблем с връзката към него - заповядай - евентуално такъв проблем би могъл да намери отговор тук. Но проблем за това как изглежда или какво прави или не прави самия сайт... си е проблем на самия сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 мой персонален проблем ли е или на всички потребители? <{POST_SNAPBACK}> Доколкото разбирам от ov3rm4n проблема не е само при теб, но на мене ми работи тая хава. С XP SP2 съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 и аз нямам проблем с СП2 ИЕ6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 I az sam kam nqmashtite problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 това се случва от време на време...от дата.бг е ..не е от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Питам всеки,който може да ми отговори,не да задава въпроси.Ти данеби да не ползваш услугете на Дата.бг? <{POST_SNAPBACK}> NE, ne gi polzvam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.