evi^^ Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 интересувам се как мога най-лесно да си направя сайт?има ли някаква програма като за начинаещи?някой ще ми обясни ли как става?нямам си никаква представа!!! моля ви!!!!!!!!!! благодаря предварително P.S.надявам се това е мястото на темата,ако не е-моля да ме извините и да я преместите ,където трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Темата определено не е за тук но ето ти е една програма с която първоначално да схванеш за какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Според мене най-лесно е да отидеш до техническата книжарница и да си купиш за 12лв. една книга, която да те въведе в основите на HTML. Предполагам че Backbone ти е дал линк към Dreamweaver, но ако нямаш понятие от html ще видиш доста зор. Полезна е програмката, но с книгата за html до тебе ще навлезнеш доста по-бързо в нещата. Ако не искаш мъчи се без книга и чети хелповете в програмата, но е леко непродуктивно за всяко нещо да отваряш хелпа да четеш и да си водиш записки и т.н. Но както си решиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 благодаря много за програмката!доста неща научих ,но за съжаление не са достатъчни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Taka programata, koqto ti trqq e http://warez.ru:8085/Win_Appz/Macromedia.Studio.MX.2004.ERD/ Tq e po-trudna, no ima pove4e neshta. EDIT:Kade mislish da e hostingat na sajta-hit.bg;.com;.bg;kade ? EDIT2: A vij na kvo popadnah sq.http://warez.ru:8080/FTP/Docs/!TEMP/%d...dw_lesson_1.htm EDIT3: Kaji, ako napravish nqkav sajt za da go vidim/ocenim. Ave toq samou4itel stava li za WINXP Кирилица ЕДИТ:Хора, начи вече линковете не бачкат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.