Jump to content
BulForum.com

Пришълецът 4

ShitHappen

Recommended Posts

Който не е гледал този филм ,а иска да знае за какво ще става дума в AVP (пък дори и да не иска ) нека пусне възможно най-бързо Канал 1 . Филмът е класика , невероятен !

Който не е гледал този филм ,а иска да знае за какво ще става дума в AVP (пък дори и да не иска ) нека пусне възможно най-бързо Канал 1 . Филмът е класика , невероятен !

tva ne e li 3?

Баш 4 си е. Първа серия на космическия кораб. Втора серия на една планета с един отряд рейнджъри. Трета серия на затворническа планета. И това е 4 серия.

Da be men mi se stori 3, ma sq kato pogledah.....inache 2 e nai-qkoto :punk

2 е класика. Този - не толкова. Много е патетичен и има много слаби моменти, красиви, но невъзможни...особено сцената под водата. ;)

на мен 1цата и 3ката най-много ми харесват .. 2ката има прекалено много екшън .. тип хората сме сила :) докато в 1цата се представя какво може това същество и защо не трябва да си правим шега с него . За мен пришълецът винаги е бил най-страшният филм :)

Отвратителен филм, по-добре да бяха спряли с третата часта те, поне са класика. Този е доста глупав и доста гаден и не знам какво може да има общо тази част с AVP. :sick

да не повярва човек ,че бнт ще пуснат нещо наистина ХУБАВО

за мен лично първите 4 части са си класика

много се разочаровах от AVP

след по-малко от месец излиза ДВД-то на AvP-Director's Cut!

от там не са отрязани бруталните сцени,които бяха махнати 2 седмици преди премиерата на филма,за да могат малките деца да го гледат без да се страхуват.

Според мен това е и наи слабата страна на AvP-липсват бруталните сцени от 2та оригинални филма ;)

а за Пришелец 4-посредствена работа,става за гледане ,но не може да се сравнява с 2ката :D

Бишоп рулз ;)

i az nai-mnogo haresvam 2oikata. no i 4orkata me kefi super mnogo 2 i 4 sa nai-dobrite za men 4asti. AvP 1-2 igrite sa neveroqtno qki. Az o6te ot 5tyk v programata 4etoh 4e 6te ima Alien 4 po kanal 1 =))) i estestveno ne go propusnah, no ve4e go gledam za 1000n pyt. A AvP film4eto mnogo mi haresa na men i s netyrpenie o4akvam 2orata 4ast da vida kakvo 6te e Predalien4eto. No naistina mnogo mi se iska da prodyljat Alien 4 da napravat 5 interesno 6te mi e da vida kakvo 6te napravat. Ili Predator 3.

Аз си имам и 4-те серии на Пришълецът на дискове или касети, така че предпочетох да гледам What Lies Beneath на Робърт Земекис с Харисън Форд и Мишел Пфайфър - едни от любимите ми актьори, под ръководството на един от любимите ми режисьори и не останах разочарован!

Иначе първите 2 серии на мене най-много ми харесват, а AVP Director's Cut го чакам с нетърпение!

след по-малко от месец излиза ДВД-то на AvP-Director's Cut!

от там не са отрязани бруталните сцени,които бяха махнати 2 седмици преди премиерата на филма,за да могат малките деца да го гледат без да се страхуват.

Според мен това е и наи слабата страна на AvP-липсват бруталните сцени от 2та оригинални филма ;)

а за Пришелец 4-посредствена работа,става за гледане ,но не може да се сравнява с 2ката :D

Бишоп рулз ;)

аз гледах на кино AVP ,но щом ще има Director`s Cut лелел :) пак ще се гледа (на щайгата де )

• 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...