ShitHappen Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Който не е гледал този филм ,а иска да знае за какво ще става дума в AVP (пък дори и да не иска ) нека пусне възможно най-бързо Канал 1 . Филмът е класика , невероятен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Който не е гледал този филм ,а иска да знае за какво ще става дума в AVP (пък дори и да не иска ) нека пусне възможно най-бързо Канал 1 . Филмът е класика , невероятен ! <{POST_SNAPBACK}> tva ne e li 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 tva ne e li 3? <{POST_SNAPBACK}> Баш 4 си е. Първа серия на космическия кораб. Втора серия на една планета с един отряд рейнджъри. Трета серия на затворническа планета. И това е 4 серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Превода на подзаглавието ме разцепва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Баш 4 си е. Първа серия на космическия кораб. Втора серия на една планета с един отряд рейнджъри. Трета серия на затворническа планета. И това е 4 серия. <{POST_SNAPBACK}> Da be men mi se stori 3, ma sq kato pogledah.....inache 2 e nai-qkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 I az podkrepiam ideiata che 2 e nai-iakoto.Inache kato se zamislia ot koga ne sam gi gledal vsichktie chasti shte vzema da si gi svalia da gi gledam pak!Inache 4 beshe nai-glupavata seria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 2 е класика. Този - не толкова. Много е патетичен и има много слаби моменти, красиви, но невъзможни...особено сцената под водата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 14, 2004 Author Share Posted November 14, 2004 на мен 1цата и 3ката най-много ми харесват .. 2ката има прекалено много екшън .. тип хората сме сила докато в 1цата се представя какво може това същество и защо не трябва да си правим шега с него . За мен пришълецът винаги е бил най-страшният филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Отвратителен филм, по-добре да бяха спряли с третата часта те, поне са класика. Този е доста глупав и доста гаден и не знам какво може да има общо тази част с AVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Ааааа щях да се изповърна на сцената когато раздробиха пришълеца. блаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 да не повярва човек ,че бнт ще пуснат нещо наистина ХУБАВО за мен лично първите 4 части са си класика много се разочаровах от AVP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 14, 2004 Author Share Posted November 14, 2004 Дам AVP е доста тъп сравнение с тези части на пришълецът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Аз лично ще гледам AVP само заради хищника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 след по-малко от месец излиза ДВД-то на AvP-Director's Cut! от там не са отрязани бруталните сцени,които бяха махнати 2 седмици преди премиерата на филма,за да могат малките деца да го гледат без да се страхуват. Според мен това е и наи слабата страна на AvP-липсват бруталните сцени от 2та оригинални филма а за Пришелец 4-посредствена работа,става за гледане ,но не може да се сравнява с 2ката Бишоп рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 i az nai-mnogo haresvam 2oikata. no i 4orkata me kefi super mnogo 2 i 4 sa nai-dobrite za men 4asti. AvP 1-2 igrite sa neveroqtno qki. Az o6te ot 5tyk v programata 4etoh 4e 6te ima Alien 4 po kanal 1 =))) i estestveno ne go propusnah, no ve4e go gledam za 1000n pyt. A AvP film4eto mnogo mi haresa na men i s netyrpenie o4akvam 2orata 4ast da vida kakvo 6te e Predalien4eto. No naistina mnogo mi se iska da prodyljat Alien 4 da napravat 5 interesno 6te mi e da vida kakvo 6te napravat. Ili Predator 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Аз си имам и 4-те серии на Пришълецът на дискове или касети, така че предпочетох да гледам What Lies Beneath на Робърт Земекис с Харисън Форд и Мишел Пфайфър - едни от любимите ми актьори, под ръководството на един от любимите ми режисьори и не останах разочарован! Иначе първите 2 серии на мене най-много ми харесват, а AVP Director's Cut го чакам с нетърпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 след по-малко от месец излиза ДВД-то на AvP-Director's Cut!от там не са отрязани бруталните сцени,които бяха махнати 2 седмици преди премиерата на филма,за да могат малките деца да го гледат без да се страхуват. Според мен това е и наи слабата страна на AvP-липсват бруталните сцени от 2та оригинални филма а за Пришелец 4-посредствена работа,става за гледане ,но не може да се сравнява с 2ката Бишоп рулз <{POST_SNAPBACK}> аз гледах на кино AVP ,но щом ще има Director`s Cut лелел пак ще се гледа (на щайгата де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Още кат изгледах първата му серия се изкефих за другите пък да не говоря.Много ме кефи филма!!!! YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.