Arkaims Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 трябват ми винтчета - стандартния размер за HDD/floppy и тези които се захващат капачите на кутията- някои продава ли? Ако "НЕ" знае ли от къде да си купя тъй катоп обикалях но на всякъде ми казват ,че няма..... Става дума за 20-30 броя за кутия и 10 за HDD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 ОТиваш в някоя фирма за компютри, молиш ги да ти дадат и готово... Ако те е срам в конрад би трябвало да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 az gi pomolih , ama mi kazaha 4e pove4e ot 2-3 ne mogat da mi dadat.... Hodih i v Conrad, no tam ne prodavali takiva ne6ta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Тези винтчета наистина се оказват доста дефицитни. Особено тези с фината резба за HDD. Ако пък са от късите, които не увреждат вътрешността на харда, наистина са безценни. И аз скоро опрях до там и се скъсах да търся насам натам. Оттогава не си купувам периферия от фирма без да си поискам поне 4 винтчета за нея. Ако ти трябват винтове за кутия (от едрата резба) мога да ти услужа с 4-5бр да речем. Поздрав, Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Отиди в Ерата ,макар 4е ония ден минах и си напълних джоба от тях ),но имат още ,не вярвам да ти откажат, на мен в никоя фирма не са ми отказвали ,гледай да е по -известна с пове4е оборот ина4е най вероятно няма да имат излишни ,пък в краен слу4ай може да питаш дали нямад ти продадат ......,но едва ли ще ти земат пари )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 imam. 20 br - 1.5 lv 40 br - 2.5 lv ul avksentiy veleshki 46a - rabotno vreme 10-17:30 (ponyakoga i po-kusno) My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Жестоко , хитово ... интерхитово ! Arkaims , разходи се до Бл 93 да те черпя бира и за мезе много винтчета.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 ela shte ti dam kolkoto iskash imam gi w izobilie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack W. Tweeg Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 И аз искам бира, ама без мезе!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 кой раздаваше винтове давам 2лв за 100 Броя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.