snejko Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Онзи ден ми подариха 2 хамстера и сега се чудя какво да ги правя. Мъжки и женски са и понеже не искам у нас да става мишкарник търся безболезнен начин да се отърва от единия...който и да е. Ако някой го иска да пише ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 аз искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Онзи ден ми подариха 2 хамстера и сега се чудя какво да ги правя. Мъжки и женски са и понеже не искам у нас да става мишкарник търся безболезнен начин да се отърва от единия...който и да е. Ако някой го иска да пише ПМ. <{POST_SNAPBACK}> Хееее ако ти е трудно засега....мога да ти подаря един малък аквариум да си ги гледаш на първо време докато подариш единия Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Хееее ако ти е трудно засега....мога да ти подаря един малък аквариум да си ги гледаш на първо време докато подариш единия <{POST_SNAPBACK}> [offtopic] Ехх.. услужлив както винаги [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 [offtopic]Ехх.. услужлив както винаги [/offtopic] <{POST_SNAPBACK}> Мне. Работата е там че синовете ми имаха "и имат в момента" хамстери. Обаче хамстера остана 1 а аквариумите са 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.