Julined Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 iskam da vi popitam nali imashe nqkva BETA na tazi versiq i sled neznam si kolko dni se precakvashe ta vyprosa mi e sledniq: izlezna li full versiqta i ako ne e ima li nqkva caka da sedq s BETA-ta i da si varvi spokoino samo ne mi davaite linkove ot warez.ru shtoto nqma kak da go izteglq Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Не е излезнала цялата версия и аз я чакам с нетърпение но има пач който маха забиването на месенгера като си го сложиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Zakvo ti e messenger , kato si ima ICQ i Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ами защото всичко е въпрос на вкус затова, пък и лична аз използвам само мсн месенгер и сичко е боза за мен , но все пак това си е само мое мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 От бая време съм с бетата нямам проблеми ,за какво забиване става въпрос 24/7 седа онлине ,освен ако някой сървър не бъде одарен от "lightening" отново и да няма MSN 2 дена ...да и аз непонасям ICQ ...sux hard.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 MSN nqkak mi se struva sux-avo predi vreme go izpolzvah i postoqnno mi izka4aha razni nadpisi i to vse sled 00:00 do kam 06:00 no sled kato go zatrih ry4nio i s nai-golqmo udovolstvie, problemi nqmam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.