Jump to content
BulForum.com

WMP

don_anton

Recommended Posts

значи ъпдейтнах си я и след това с тоя новия дизайн не мога да намеря от къде мога да си сменя цвета на самата програма на старата ми версия беше долу в дясно тук няма такова нещо? неква идея ?

• 1 month later...

понеже не ми се пуска нова тема искам да попитам защо ми дава проблем с кодексите :confused и не мога да си пусна филмите със звук (не ми показва никаква грешка :blink: )

понеже не ми се пуска нова тема искам да попитам защо ми дава проблем с кодексите  :confused и не мога да си пусна филмите със звук (не ми показва никаква грешка :blink: )

Преинсталирай кодеците. Аз ти препоръчвам да си сложиш K-line codec pack.

И още нещо, имаш ли звук попринцип на компа или само при филмите изчезва.

понеже не ми се пуска нова тема искам да попитам защо ми дава проблем с кодексите  :confused и не мога да си пусна филмите със звук (не ми показва никаква грешка :blink: )

Да, как така дава ти проблем с кодеците, а после викаш, че не ти дава никаква грешка.

Инсталирал ли си AC3 филтър? а Ogg Vorbis филтър? Повечето филми използват тях или мп3.

Махни всички кодеци, после инсталирай ffdshow 23052003 версия, след него AC3 филтър 0.7, после OggDS, DivXG400, после аз съм инсталирал от K-Lite codeck pack още 2-3 кодека + всички компресиращи кодеци и така нямам никакви проблеми, няма филм да ми се е опрял, както и си компресирам филмчета в DivX, XviD, 3ivX формати.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...