Jump to content
BulForum.com

test

sokoban

Recommended Posts

mi kato za na4alo kakvo moje da vurvi na neq  biva li q za igri  znam 4e e stara oba4e kato gledam

pove4eto igri iziskvat  64 mb ram

a i nai ve4e moje li da se klokva

Ako ne si pretenciozen za igri stava (no ne na HIGH detaili)

Tova 64RAM ne go gledai

Za overclock neznam, ne sum probval takava karta.

Kolko tocki ti dava na 3DMark

Това с изискванията за мегабайтите е само едната страна на проблема. GPU-то и програмното осигуряване е другата страна (по-важната). На твойта карта ще вървят идеално всички по-стари игри, прилично някои по-нови, а за качествен геймплей на DOOM3, Thief3, FarCry и други от сорта - просто забрави. Не, че някои от тях не може да си ги пуснеш на ниска резолюция и low ефекти, но какво от това. За овърклока - може, но няма да имаш голям процент нарастване на фреймовете.

Това с изискванията за мегабайтите е само едната страна на проблема. GPU-то и програмното осигуряване е другата страна (по-важната). На твойта карта ще вървят идеално всички по-стари игри, прилично някои по-нови, а за качествен геймплей на DOOM3, Thief3, FarCry и други от сорта - просто забрави. Не, че някои от тях не може да си ги пуснеш на ниска резолюция и low ефекти, но какво от това. За овърклока - може, но няма да имаш голям процент нарастване на фреймовете.

programkata da ne bi da e riva tuner za kloka stava vupros

i sled tova ne trqbva li ohlajdaneto da e po qko

i tuk mai sum popadnal na fenove na ATI!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...