Romel Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Информация тук с някои уточнения: картата изглежда като тази , обаче не мисля че е с тези честоти, ако не се лъжа е по стар модел , не е клоквана , модвана и си има всичко ( кутия , CD, кабел за ТВ , и всякакви такива подробности ) (ще видя за по точно инфо ако се наложи ) Ще я сменям , защото ми липсва мощност за "пукотевиците" иначе не ми е създавала никакви проблеми знам колко струва нова подобна, начална цена няма да обявявам, всеки да каже колко му се дава и толкова..... оффтопик: давам го толкова неангажиращо , защото не ми се дава без да съм си взел новата, та не мога някои ако ми каже" давам толкова дай я" и аз да му я дам веднага.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Проери на какви честоти работи с РИВА тунер или директно от драйвера с coolbits - не колко се клоква а на какви е по принцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 14, 2004 Author Share Posted November 14, 2004 Проери на какви честоти работи с РИВА тунер или директно от драйвера с coolbits - не колко се клоква а на какви е по принцип Значи направих си труда да видя как я разпознават драиверите на Nvidia i po дефалт е 270/400 ......за пробата я сложих на 300/410 и врътнах малко COD за 'товар' - няма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 Аиде де , толкова ли няма никакви желаещи? То че това не е някоя ламя е ясно , ама и не всички са с 9800 про ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Аиде де , толкова ли няма никакви желаещи? То че това не е някоя ламя е ясно , ама и не всички са с 9800 про ..... <{POST_SNAPBACK}> abe davam 30lv. she vurvi li na staro duno 2000god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 abe davam 30lv. she vurvi li na staro duno 2000god ха , че ако има AGP слот какъв му е проблема? засега си 1 от 1 в списъка....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 35 leva Ne si pravia maitap edna takava prodadoh na firmajiq za 35 lv. tolkova davam i za tvoita.Moje da go pitash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 vasil088 излиза с едни гърди напред ( стига това да не означава " правя си маитап " ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 А каква видеокарта си търсиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 40 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 А каква видеокарта си търсиш? решил съм да си взема една Асус 9550 ТД ( турбо дизел ? ) slavi Posted Today, 10:36 AM 40 lv обявявам 1- но дневен мораториум за сделката поради даден срок за мислене на потенциален клиент с по висока цена и неформално предимство ( приятел и колега ) ( не е лесно да отказваш на приятели ) След изтичане на срока ще направя " изявление" за резултата.... оффтопик: малко смотано се получава , признавам , но поставете се на мое място и се надявам , че ще ме разберете ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 42lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 решил съм да си взема една Асус 9550 ТД ( турбо дизел ? ) Ами тоя Асус е SE-версия, т.е. олекотена -> http://www.asus.com/products/vga/a9550td/overview.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 Ами тоя Асус е SE-версия, т.е. олекотена Прав си , така както съм го написал наистина означава резната версия ама аз си взех " пълноразмерна " За предложението благодаря, ама не мога да се възползвам sorry Картата намери новия си собственик , ако модераторите се занимават с затваряне нека затворят темата....картата е продадена За подведените съжалявам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 кажи са колко та да се ориентира форумния пазар (и затварям ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 el Posted Nov 18 2004, 15:46 PM кажи са колко та да се ориентира форумния пазар (и затварям ) Уф така съм се хванал да се "базокам " с новата си карта , че не погледнах.... картата беше продадена за 40 лева на колегата при условие, че бяха предложени цени до 45 лв ама може ли без ТО ( показах му колко се харчат тези работи във форума и човека си отиде с чуството на изпълнен дълг ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.