Jump to content
BulForum.com

Ще продавам GF4 MX440 Chaintech

Recommended Posts

Информация тук

с някои уточнения:

картата изглежда като тази , обаче не мисля че е с тези честоти, ако не се лъжа е по стар модел , не е клоквана , модвана и си има всичко ( кутия , CD, кабел за ТВ , и всякакви такива подробности ;) ) (ще видя за по точно инфо ако се наложи )

Ще я сменям , защото ми липсва мощност за "пукотевиците" иначе не ми е създавала никакви проблеми

знам колко струва нова подобна, начална цена няма да обявявам, всеки да каже колко му се дава и толкова.....

оффтопик: давам го толкова неангажиращо , защото не ми се дава без да съм си взел новата, та не мога някои ако ми каже" давам толкова дай я" и аз да му я дам веднага....

Проери на какви честоти работи с РИВА тунер или директно от драйвера с coolbits - не колко се клоква а на какви е по принцип

Значи направих си труда да видя как я разпознават драиверите на Nvidia i po дефалт е 270/400 ......за пробата я сложих на 300/410 и врътнах малко COD за 'товар' - няма проблеми :D

А каква видеокарта си търсиш?

решил съм да си взема една Асус 9550 ТД ( турбо дизел ? :) )

slavi Posted Today, 10:36 AM

40 lv

обявявам 1- но дневен мораториум за сделката поради даден срок за мислене на потенциален клиент с по висока цена и неформално предимство ( приятел и колега ) ( не е лесно да отказваш на приятели :( ) След изтичане на срока ще направя " изявление" за резултата....

оффтопик: малко смотано се получава , признавам , но поставете се на мое място и се надявам , че ще ме разберете ..... :wacko:

Ами тоя Асус е SE-версия, т.е. олекотена

Прав си , така както съм го написал наистина означава резната версия ама аз си взех " пълноразмерна " :)

За предложението благодаря, ама не мога да се възползвам sorry :D

Картата намери новия си собственик , ако модераторите се занимават с затваряне нека затворят темата....картата е продадена

За подведените съжалявам.... :(

el Posted Nov 18 2004, 15:46 PM

кажи са колко

та да се ориентира форумния пазар

(и затварям  )

Уф така съм се хванал да се "базокам " с новата си карта , че не погледнах....

картата беше продадена за 40 лева на колегата при условие, че бяха предложени цени до 45 лв ама може ли без ТО :) ( показах му колко се харчат тези работи във форума и човека си отиде с чуството на изпълнен дълг :D :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...