Jump to content
BulForum.com

Best post....

JDFU

Recommended Posts

Ideqta mi vseki mesec/sedica da pravim podobna klasaciq i taka da razdavame moralni nagradi :bgrin: na tezi, koito sa napravili foruma po-interesen/polezen/pouchitelen ;) . Moje da slojim kategorii takiva raboti...Kajete kvo mislite za ideqta

vsichki

Който има време да го прави, мене не ме бройте, ако случайно видя нещо интересно ще свирна.

Който има време да го прави, мене не ме бройте, ако случайно видя нещо интересно ще свирна.

И аз съм като него.

Много тъпо ми струва това,но...какви ще са критериите?Не е ли малко субективно?А?Каквото е интересно за теб,едва ли ще е такова и за мен и обратното.

И аз съм като него.

Che kvo tolkova ima :confused Vijdate nqkyv qk post, idvate tuk slagate link kym post-a i nakraq koito post go podkrepqt poveche hora pecheli....ne se iziskva koi znae kvo....nqma da pravim ceremoni, oskari ili takiva raboti.

Много тъпо ми струва това,но...какви ще са критериите?Не е ли малко субективно?А?Каквото е интересно за теб,едва ли ще е такова и за мен и обратното.

Mi subektivno e kakto vsqka anketa. 'Interesnoto' na nai-mnogo hora pecheli, kvo tolkova.

Глупаво е като идея.Най-много пак да се изпокараме.Щото мен примерно ме кефи някъв расистки пост(като моя за евреите,да речем),ама някой "бял негър" няма да му хареса,евентуално ще бъде класифициран като "тъп" и ще стане ебати кашата....

Моята номинация за най-стойностно изказване в цяла тема.

Аз не мога да разбера какво се връзвате на модераторите. И те са хора, не са от сой и естествено е да правят неща които не ви харесват. Мен също много неща не ми изнасят, но си затварям плювалника и въобще не ми пука. Все пак това не е реалния живот, а некъв скапан нет! 

автор: караман

А за най-голяма простотия, тука някъде имаше една тема за запознанство. :D :lol: :wacko: :blink: :sick

Глупаво е като идея.Най-много пак да се изпокараме.Щото мен примерно ме кефи някъв расистки пост(като моя за евреите,да речем),ама някой "бял негър" няма да му хареса,евентуално ще бъде класифициран като "тъп" и ще стане ебати кашата....

Tochno tozi tvoi post(ako e syshtiq za koito si mislq) e edin ot tezi, koito me vdyhnoviha da napravq tazi tema ;)

Az si mislq ei za tva :bgrin: :

Armored Saint

Американски хеви-крисчън метъл....ебати...още помня една реклама за тая група - "Това е американския метъл - плащаш и го имаш!"

После християнството не било еврейска секта и американците не били роби на евреите.... :lol:

http://warezru.veno.biz/invision/index.php...ic=21357&st=20#

Вече идеята взе да ми харесва. Повече юзъри ще внимават как и какво пишат (поне се надявам), на мен няма да ми хареса да стана за смях пред целия форум.

Chast li e ot Nacionalnata kultura POP-FOLK -a?

Най-тъпа тема, още от началото се знаеше отговора, но въпреки това на 7 страници всички се караха и плюваха (включително и аз).

ми идята ми се струва малко тъпа шото секи го кефи различно нещо иначе ако има кой да са занимава аз ше чета :P :D а аре дайте да го видим тоя пост за евреите на Agarvaen

dal sym go be vij po gore.....pyk tyi i tyi sme pochnali ako ne drugo to pone temata moje da e za biserite v warez :)

edit: abe kato kazah biseri i sa setih da pusna search i namerih takava tema (sorry na moderatorite). Moje da gi sleete ili daje da delnete temata ....sorry pak

http://warezru.veno.biz/invision/index.php...260&hl=бисерите

офф сори майна не схванах че за тва става дума ного съм зле майна :P :tongue :blink: :wacko: а идеята за бисери ми се струва вече яка!даже много яка ама ше е по-трудно защото някой като са усети че му е тъп поста и ше си го едитне

офф сори майна не схванах че за тва става дума ного съм зле майна :P  :tongue  :blink:  :wacko:  а идеята за бисери ми се струва вече яка!даже много яка ама ше е по-трудно защото някой като са усети че му е тъп поста и ше си го едитне

abe to vednyj quote-nesh li go izmykvane nqma :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...