Jump to content
BulForum.com

Nqkvo predlojenie

*fLiMoDE*

Recommended Posts

с мненията които не ми харесват, бих процедирал така:

при първо мнение, трия го

при второ и трето ги трия + забележка с бележка до автора на мненията

при следващо му се забранява да пише за известно време.

Ако през това време си регистрира друг ник и почне пак с глупостите, тогава се банва за няколко дни.

А ако чак тогава няма оправия, бан за по-дълъг период от време.

п.с.: Има и друг начин. Повечето хора дето бълват псувни и глупости са непълнолетни / :) Лесно може да се предупредят че ако не престанат, родителите им ще бъдат известени за тяхните постове тук. :))

Аз поне като малък си имах страх от разочарованието на наще, както и все още го имам :)

п.с.2: Друг е въпроса, че на мнението на най-малките посетители на форума, не трябва да се обръща толкова сериозно внимание та чак и да ни дразни това..

Имаше една тема в която 'Hitman' се скъса да ме псува, те и олигофрен ме изкара, та така му бях набрал, че не знам..., но после като видях че е на 14 годинки, чак жал ми стана. Та ...

awe da va e*a vav razbira4ite we .. az iskah da va pitam tuka nqkvi mneniq da dadete - "mi taka me kefi","taka e qko" ... ok we interesuvate ma vie razbirate ne6to ot design i priglednost .. ma i temata q oburnahte faf nqkva tupa diskusia za bannvane i ala bala .. neznam za kvo vinagi stava taka faf toq forum .. ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...