*fLiMoDE* Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 predpolagam 4e ne samo az misla 4e toq design na warez.ru e mnogo star i mnogo kofti ... misla 4e moi da se izmili ne6to .. naprimer kato sustezanie za design na glavnata stranica na warez.ru .. znam li?adminite 6te kajat,makar 4e si misla 4e tva tqh ne gi interesuva za jalost ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 ot glavnata stranica polzvam vryzkite: ftp i search i chat pat poglejdam infoto za poslednite kacheni neshta prosti cvetove, izchisteno, vryzki otliavo i otdiasno, abe na men mi izglejda dobre. Ama ako na niakoi mu se pravi, da napravi neshto probno i shte si pokaje dali shte se udobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 Poznai e prav. Kolkoto e po iz4isteno tolkova po dobre. Nqma nujda da se promenq. V momenta e idealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 A we dizaina na na4alnata tsranica e super lud we.... naistina mojeshe i po dobre da e no tozi si e sempal i lesno se izpolzva nqkoi hora ne im se nravi 4erniq cvqt samo za nego moje da se pomisli ina4e na men sio mi haresva ama shte e interesno da se napravi sastezanie za dizain de....shte e gotinko:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*fLiMoDE* Posted June 23, 2003 Author Share Posted June 23, 2003 haha az ne vi govora da sa naprai nqkvo sas kartinki ala bala .. staa vapros za super portalen design (super uprosteno,stilno,bez mnogo grafiki) .. neznam az moga da predloja tova-onova .. dano da se naviat pove4e hora koito se zanimavat s design ... ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 значи, казваш портал. Тва значи човек като седне пред компютъра и се сети за някъв download и подобни, да си пусне warez.ru и от там да тръгне да скита по другите сайтове. Това не знам дали някой го прави. Има полезни връзки в warez.ru, но не знам позва ли ги някой. За да се прави нов дизайн, целта му трябва да бъде да се наблегне на добрите страни в сайта. Човек като го пусне, и да не пропусне хубавото от него. Ако мислиш че можеш да направиш нещо, което да грабне хората от раз, пробвай се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 glavnata stranetsa e OK. ama boarda da imashe niakolko skina... i nai mnogo me drazni LOGO'to na INVISION BOARD gore vuv liavo .. shto nego mahnat i slojat Warez.Ru logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 gore dolu biva no e 4erno. 4ernoto ne e lo6o ama ne mu varvi na portal 4eren cviat Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 abe i cheren si e dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 flash sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 gore dolu biva no e 4erno.4ernoto ne e lo6o ama ne mu varvi na portal 4eren cviat warez.ru не е портал Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 i nai mnogo me drazni LOGO'to na INVISION BOARD gore vuv liavo .. shto nego mahnat i slojat Warez.Ru logo Ами аз качих 2, ама май не се приеха. Но и сега вече не стават, щото скина е друг на новата версия. .., може да пише просто варез.ру Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Da go napravim rozov iskate li ? I da slojim za logo dva mujki falosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 A ne iskash li za logo da ti slojim kirlivata putka Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 A we dizayna na sayta e super qk we, towa e sayta koyto winagi sym wijdal w synishtata si, ne go promenqyte po nikakyw powod !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 A ne iskash li za logo da ti slojim kirlivata putka ti ko iska6 site samo s 1 user li da ostane BTW Site si e super qk taka da sedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Lishavam vi ot udovolstvieto da se radvate na biserite na Coolie za neizvesten period ot vreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Eee Veli nedei s takiva drasti4ni merki.Moje6e "prosto" da go banne6 ot warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Lishavam vi ot udovolstvieto da se radvate na biserite na Coolie za neizvesten period ot vreme! Nqma li da e po dobre za 1-2 dena. Vse pak nali trqbva da ima malko smqh. Ina4e moje da stane i bezinteresno. Na men mi haresva kak ZGAN i Coolie se karat. prosto veliko. P.S. V kruga na shegata. Trqbva da se napravi odelen topic v koito te dvamata da se karat edin drug. Veliko. P.S.S. Malko e bezmislen tozi replay, no mnogo mi se spi i malko sum izpushil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Lishavam vi ot udovolstvieto da se radvate na biserite na Coolie za neizvesten period ot vreme! 6to ne stori6 sa6toto sas ZGAN a? Toi tolkova gluposti prikazva 4e moite i na Coolie sa ni6to (tva si e giva diskriminaciq ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Venom, narichai go, kakto ti haresva...tova e polozhenieto Netrootbg imashe edna takava tema i se psuvaha na poraziq... qvno nqkude e izostanala nazad. Az ne sum kazala za kolko dena, mozhe 1-2 da sa, mozhe i 10...vremeto shte pokazhe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Venom, narichai go, kakto ti haresva...tova e polozhenieto Netrootbg imashe edna takava tema i se psuvaha na poraziq... qvno nqkude e izostanala nazad. Az ne sum kazala za kolko dena, mozhe 1-2 da sa, mozhe i 10...vremeto shte pokazhe. to mai samo tva e pozvoleno Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 4estmno da vi kaja men mi haresva design-a takav kakavto e. Sempal udoben i qsen. Tarsi6 edi-kvo si i znae6 kade e. Kakav e smisala da se napravi nqkkav portal ili ne6to hyper slojno(kato www.data.bg) ot koeto 90% ot userite 6te polzvat samo butona search naprimer!!!! Pak i sega ima izgraden nqkakav stil i nqma smisal da se promenq. Ina4e sam saglasen za title na foruma da bade napraven specialno za warez.ru:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 ...moje pyk da e dokato svarshi mesechniq cikyl na nqkogo --------------------------------------------------------------------------------------------- -veli, ban e lame... moje bi nqmash opit kato moderator na forum.. no dano nqkoi den se nauchish.. :>(plus tova, mnogo glupashko e da paradirash "vijte me, kolko sam cool, az bannah toq user[za kogoto nqma koi da se zastupi daje]") -mojeshe prosto da zatriesh posta ili postovete, koito smqtash che ne sa si na mqstoto... -vse pak, temata e "Bullshit"(tova "s/ili z/" otzad e nai-golqmata typotiq, na koqto sym se natykval,ama neise), tuk bi trqbvalo vseki da moje da postva kakvoto si poiska, bez na nqkogo da mu puka ot tova ?!?!?!? nali zatova q napravihte tazi sekciq "after all" -ima useri, ot chiito postove napravo mojesh da izbudaleesh(including me), shto ne sa prochisteni vsichkite takiva ot foruma, a samo edin? -ne smqtam che coolie e cvete za mirisane.. ama vse pak, dali tova e nachina? :> -lock na topica e oshte po-typo, poneje neshtata ostavat nedoizkazani(abe ne se li nauchihte da triete, be hora?) -hm, dali tozi moi post nqma da byde zatrit :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 24, 2003 Share Posted June 24, 2003 ...moje pyk da e dokato svarshi mesechniq cikyl na nqkogo --------------------------------------------------------------------------------------------- -veli, ban e lame... moje bi nqmash opit kato moderator na forum.. no dano nqkoi den se nauchish.. :>(plus tova, mnogo glupashko e da paradirash "vijte me, kolko sam cool, az bannah toq user[za kogoto nqma koi da se zastupi daje]") -mojeshe prosto da zatriesh posta ili postovete, koito smqtash che ne sa si na mqstoto... -vse pak, temata e "Bullshit"(tova "s/ili z/" otzad e nai-golqmata typotiq, na koqto sym se natykval,ama neise), tuk bi trqbvalo vseki da moje da postva kakvoto si poiska, bez na nqkogo da mu puka ot tova ?!?!?!? nali zatova q napravihte tazi sekciq "after all" -ima useri, ot chiito postove napravo mojesh da izbudaleesh(including me), shto ne sa prochisteni vsichkite takiva ot foruma, a samo edin? -ne smqtam che coolie e cvete za mirisane.. ama vse pak, dali tova e nachina? :> -lock na topica e oshte po-typo, poneje neshtata ostavat nedoizkazani(abe ne se li nauchihte da triete, be hora?) -hm, dali tozi moi post nqma da byde zatrit :):) Tva e nai umnoto izkazvane koeto sam vijdal.To4no taka pi4 napalno ta pokrepqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.