Jump to content
BulForum.com

Vapros

-J-U-

Recommended Posts

Pitam 6toto mi pisna da 4akam mnogo vreme da se iztegli edin film.

Naprimer ako njkoi ima mjkakav gotin film moje da go drapnem mnogo po barzo.

Ama pak povtarjm ne sam na jsno prosto mi objsnete.

Tehnicheski e vazmozno takova neshto ili taka beshe obiasneno predi vreme.

Imashe obeshtania, che skorostta vav vutreshnata mreza ste bude uvelichena, no koga ste stane tova i s kolko ste bude uvelichena, nikoi ne znae....

Pak se pochna!!!!!!!! Shte stane ama ima tolkoz mnogo problemi che vie prosto si nqmate i ideq. Po princip sega moje da se durpa po IP ot potrebiteli ama skorosta shte e na uploada, taka che po dobre si durpaite ot stranicite. :punk :punk :punk

Pak se pochna!!!!!!!!

lekx, ako imash predvid moia post, zacheti si i ste vidish che NIKADE ne sam spomenaval kakavto i da e uprek ili neshto ot roda po adres na kogoto i da bilo. Obiasnih prosto kak stoiat neshtata, nishto poveche. :)

-j-u-  mnogo xubav vapros zadava6 po princip triabva da e vazmojno za6toto tova e 4ast ot mrejata osven i tova da e reznato ot E-COM B)

Pero to ako mojeshe taka zna4i i as shte se vklu4a na taq novata tarifa DOSTUPNA,shte si plashtam eftinko a neka drugite da se puskat i da se nabutvat na sreburni i zlatni a pa as shte si to4a ot tqx a kaji mi ne e li malko naxalno,Te da plashtat takiva golemi sumi,a as da si davam 15 leva i pak da si to4a ot tqx za po 5 min filmite deto to4at te.TAKIVA XITRECI DA GI NQMAME!!!

Pak se pochna!!!!!!!!

lekx, ako imash predvid moia post, zacheti si i ste vidish che NIKADE ne sam spomenaval kakavto i da e uprek ili neshto ot roda po adres na kogoto i da bilo. Obiasnih prosto kak stoiat neshtata, nishto poveche. :)

Ne ne sam imam predvid da obijdam nqkoi a prosto malko poveche ironiq mojebi. Da hubavo napravi che obisni :beerchug

HIT MAN az ne iskam da to4a ot teb ili ot njkoi drug

prosto kogato az imam nqkakav film go davam ili kogato drug ima

film toi go dava.Ne 4e ne6to ama moje da se polu4i kato LAN.

Ne e lo6o da si obmenqme informacia barzo.

Ama ve4e znam 4e e nevazmojno (pone za sega).

абе хитреци няма. Ти може и да не знаеш как работи мрежата, рутерите.... но други знаят и може да научиш нещо. Трябва да се пробват всички възможности дори и тези за които не си чувал...... Тъй че хитреци няма, ще ме наречеш така ако имам лична изгода. Дано не се засегнеш HITMAN но аз така мисля.

Nai-veroiatno ogranichenia na skorostta vav vutreshnata mreza sashto ste ima. Spored zavisi koi kakva tarifa polzva. Za tezi sas zlatna i srebarna ogranichenieto ste e po-malko, no tezi, koito polzvat po-eftinite tarifi ste sa ogranicheni poveche. Ili pone taka kazaha predi vreme horata koito se zanimavat s reshenieto na tazi zadacha.

Taka pak ste ima smisal ot razlichnite tarifi, shtoto inache vseki ste mina na nai-eftinata i ste tochi samo ot vatreshnata mreza, koeto ot svoia strana ne e losho (za evrokomci de) zashtoto za tiah tozi transfer e bezplaten.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...